Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Motorfietsen 2021
Motorfietsen 2021

Nieuwe motorfietsen 2021

Ontdek de nieuwste motorfietsen van Honda

Verbluffende prestaties vergen verbluffende specificaties.

De CB650R is een ware sportieve middenklasser en gaat recht op zijn doel af. De agressieve dubbele LED-koplamp onderstreept het snelle karakter en zet de kenschetsende hoeken van de motorfiets nog meer in de verf, terwijl de nieuwe reflectoren voor en nog doordringendere uitstraling zorgen. De 41 mm Show SFF-BP USD voorvorken zijn een premium-upgrade en zorgen voor nauwkeurige feedback en preciese controle over de ophanging. Het LCD-instrumentenpaneel is nu nog eenvoudiger om af te lezen en onder het zadel bevindt zich een USB Type-C-aansluiting.

Ontdek de nieuwe CBR650R

Weinig poespas, veel motorfiets.

Een ultracompact en krachtig uiterlijk weerspiegelt het scherpe minimalisme dat de Neo Sports Café typeert. Het combineert golvende lijnen met strakke hoeken en oogt nu nog dynamischer dankzij de geslepen zijpanelen en de strakke nummerplaathouder. Bovendien schuilt er onder het zadel USB Type-C-aansluiting. De besturing is nu nòg scherper met een uitmuntende ophanging dankzij de premium 41 mm Showa SFF-BP USD voorvorkpoten.

Discover the new CB650R

CB125F

Begin aan iets unieks.

Deze motorfiets kan het begin zijn van een nieuw leven, van jouw avontuur op twee wielen. Honda herontwierp de CB125F van onder tot boven rond een superefficiënte eSP-motor en een fijngevoelig chassis. Het resultaat is een veel lichtere en vooral veel zuinigere motorfiets die nog steeds jouw ideale partner vormt voor het stadsverkeer. Een hele wereld valt te ontdekken. Dus waar gaan we nu naartoe?

CB125F, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder.