Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Motorfietsen 2021
Motorfietsen 2021

Nieuwe motorfietsen 2021

Ontdek de nieuwste motorfietsen van Honda

ELKE DAG REBELS

De Rebel CMX1100 springt er tussenuit dankzij z'n moderne Bobberstijl.

Wat er onderzit ook. De koppelrijke, karakteristieke parallel tweecilinder beschikt over Throttle-By-Wire, vier rijmodi, Honda Selectable Torque Control (HSTC) en Wheelie Control. Standaard geleverd met Cruise Control. De unieke Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen is optioneel. Deze coole cruiser is gemaakt voor het betere bochtenwerk - en dat dankzij een radiaal gemonteerde vierzuigerramklauw, 43 mm cartridge style voorvorken en 'piggyback' achtervering.

OP DE RAND VAN HET ASFALT

De ultieme Urban Explore snelt in een oogwenk van stadswijk naar offroadpad en maakt van elke rit een sensationeel avontuur. En we maakten elk onderdeel beter. Met meer vermogen uit het motorblok en twee kilogram minder gewicht. Het nieuwe koetswerk versterkt de robuuste stijl en biedt meer opslagruimte. De dubbele koplampen zijn voorzien van DRL-technologie voor hoge zichtbaarheid. Het 5 inch TFT-scherm is met het Honda Smartphone Voice Control System uitgerust en houdt je verbonden.

X-ADV, aan de rand van het asfalt

NC750X

ELKE DAG PLEZIER

Het is de motorfiets voor àlles - en daarom houden eigenaars van de NC750X. Het strakkere en compactere koetswerk versterkt de unieke uitstraling en het lagere zadel en herontworpen windscherm maken hem nog comfortabeler. Meer vermogen uit de motor en een besparing van zes kilogram zorgen voor snellere acceleratie, met vier rijmodi om de prestaties naar de situatie aan te passen.

IN DE SCHIJNWERPERS

De nieuwe, klasseleidende SH350i is de ultieme SH. Met meer vermogen dankzij een groter, luchtgekoeld motorblok met vier kleppen. De SH-stijl combineert altijd vorm en functie. De SH350i brengt dat naar een volgend niveau door elegantie, een hoogwaardig gevoel en technologische superioriteit met elkaar te vermengen. Het herziene frame behoudt de wendbaarheid - nog zo'n kenmerk van de SH-lijn - en een USB-oplaadpunt en Smart Key-systeem voegen gebruiksgemak toe.

Ontdek de nieuwe SH350

HET BESTE ZICHT VAN DE STAD

De PCX125 is een van Europa's favoriete scooters. En met een reden. Het geheim zit 'm in de naam. Persoonlijk Comfort met de X-factor - PCX - ervaar je dankzij de rijhouding, de bagageruimte onder het zadel met genoeg ruimte voor een integraalhelm en een allround hoogwaardige kwaliteit. En we verbeterden elk onderdeel. De opgewaardeerde styling biedt meer opslagruimte onder het zadel samen met een USB Type-C aansluiting en het gemak van de Smart Key. Een gloednieuw, vloeistofgekoeld motorblok met vier kleppen produceert meer vermogen terwijl de indrukwekkende brandstofefficiëntie behouden blijft. De motor is ook uitgerust met het Honda Selectable Torque Control (HSTC) om grip op de achterband te behouden. Een nieuw frame, grotere banden, langere veerweg en remmen met ABS zorgen voor een soepele, betrouwbare rijervaring.

Ontdek de nieuwe PCX125