Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda NT1100 gemakkelijk wendbaar en ophanging met lange veerweg.
Honda NT1100 gemakkelijk wendbaar en ophanging met lange veerweg.

WELKOM BIJ HET NIEUWE TOURING-HOOFDSTUK

Klaar om op reis te gaan? De nieuwe NT1100 biedt alles wat je nodig hebt in één motorfiets. Met een lichte en eenvoudige wegligging en ophanging met lange veerweg is deze motor wendbaar gebouwd voor gebruik in de stad. Maar ook geweldig voor lange ritten met een krachtige tweecilinder, hoogwaardige uitrusting en een comfortabel GT-ontwerp voor rijder én passagier. Voeg daar nog kwalitatieve rijtechnologie aan toe - en optioneel de DCT met zes versnellingen - en je moet jezelf nog maar één vraag stellen: Waar wil ik naartoe?

Honda NT1100 op locatie.
Honda NT1100 op locatie.

GENIET VAN ELKE ONVERWACHTE WENDING

Op dit moment heb je gewacht. De werkweek zit erop. Nu is het tijd om een weekend lang op ontdekking te gaan. Je NT1100 is gepakt voor twee. Waar ga je heen? Je hebt een idee, en een deel van de route heb je op je telefoon al ingepland. Maar andere dingen blijven een verrassing. Bewust. En waar ben je dan naar op zoek? Naar iets speciaals. Naar het gevoel dat enkel een motorreis kan opwekken. Dat gevoel ligt nu binnen handbereik.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Woon-werkverkeer? Sportief rijden? Toeren? Of alle drie? Jij kiest.

Dat is het beste aan de NT1100. Dat hij zo veelzijdig is. Strakke aerodynamica, een groot windscherm op vijf manieren instelbaar en winddeflectoren boven- en onderaan voor optimale windbescherming. De compacte afmetingen zijn bovendien perfect voor rijden in de stad. Het zadel op een hoogte van 820 mm is comfortabel voor twee en laat ruimte voor een flexibele rijpositie. Zo rijd je zowel sportief als ontspannen in alle comfort. Zoals je mag verwachten is de uitrusting van absolute topkwaliteit. Zo is de NT1100 uitgerust met zijkoffers, verwarmde handvatten, cruise control, USB/ACC-oplaadpunten en een bagagedrager. De grote benzinetank van 20 liter maakt een bereik van 400 km mogelijk (WMTC-mode). Een middenbok vergemakkelijkt dan weer het onderhoud.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Afgesteld op bliksemsnelle acceleratie, met Dual Clutch Transmission als optie.

De gespierde tweecilinder levert al bij lage toeren krachtige prestaties. Het piekkoppel bedraagt 104 Nm, perfect voor moeiteloze inhaalmanoeuvres. De motor trekt soepel door naar de rode zone, ondersteund door een diepe, roffelende en karakteristieke sound. Drie standaard rijmodi, URBAN, RAIN en TOUR, geven een geschikte keuze voor de meeste rijomstandigheden. Twee USER-opties geven de mogelijkheid om de output van het motorblok helemaal naar eigen voorkeur in te stellen, net als de tractiecontrole en Wheelie Control. Optioneel voorzie je de NT1100 van DCT met zes versnellingen. Ook dan kan je eigenhandig via de knoppen aan het stuur bliksemsnel op- of terugschakelen. Of kies voor efficiënt en naadloos automatisch schakelen. De S-mode is in drie niveaus instelbaar voor sportiever rijgedrag.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Snel stuurgedrag, rotsvast zelfvertrouwen

Deze motorfiets stuurt licht en accuraat, hoe je er ook mee rijdt. De stijfheid van het stalen frame werd geoptimaliseerd voor stevigheid, gevoel en stabiliteit. De Showa 43 mm cartridge-type USD voorvork in combinatie met de achterschokdemper, werkend via de aluminium swingarm met Pro-Link, zorgt voor een indrukwekkende ophangingsreactie en nauwkeurig stuurgedrag. Ongeacht de omstandigheden. De veervoorspanning achteraan kan hydraulisch ingesteld worden afhankelijk van het gewicht dat je meedraagt. De voorband (120 mm breed) en achterband (180 mm) garanderen maximale grip en stabiliteit. Het soepele, progressieve ABS optimaliseert de remprestaties indien nodig.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Blijf verbonden en geraak de weg nooit kwijt dankzij volledige connectiviteit

Het 6,5 inch TFT-touchscreen is helder en eenvoudig af te lezen. De hoeveelheid weergegeven informatie kan in drie niveaus ingesteld worden afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Via Apple CarPlay®, Android Auto® and Bluetooth®-connectiviteit heb je via het display en/of een helm-headset toegang tot functies van je smartphone zoals navigatie, muziek en oproepen. De dagrijverlichting (DRL) past zich automatisch aan de sterkte van het omgevingslicht aan en wijst andere weggebruikers op jouw aanwezigheid. Bij een snelheid hoger dan 50 km/u waarschuwt het noodstop signaal (Emergency Stop Signal of ESS) anderen voor een krachtig remmanoeuvre. Het ESS schakelt automatisch uit. Ook de richtingaanwijzers schakelen automatisch uit.

ZET DE "SPORT" IN SPORT-TOURING

Kijk even rond en kies dan je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  DIEP ROFFELEND TWEECILINDER UITLAATGELUID

  Ontdek een motorblok met een soepel en razendsnel reactievermogen. Draai het gas open en geniet (beste luisterervaring met een hoofdtelefoon).

  Honda NT1100 on location.
  Honda NT1100 on location.
  Scrollen

  Kies je stijl

  Zijaanzicht Honda NT1100.
  Zijaanzicht Honda NT1100.

  Dagelijks in het verkeer

  Weekendritjes

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.