Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda NT1100 met wendbare karakter en ophanging met lange veerweg.

WELKOM BIJ HET NIEUWE TOURING-HOOFDSTUK

De NT1100 biedt alles wat je nodig hebt in één motorfiets. Dankzij zijn lichte, eenvoudige wegligging, ophanging met lange veerweg en wendbare karakter is deze motor ideaal voor gebruik in de stad. Bovendien maken zijn comfortabel GT-ontwerp voor rijder én passagier en de krachtige tweecilinder hem ook geweldig voor lange ritten. Voeg daar nog het optionele DCT met zes versnellingen aan toe samen met Android Auto® of Apple Carplay®, en het enige wat je dan nog moet beslissen is waar je naartoe gaat.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Woon-werkverkeer? Sportief rijden? Toeren? Of alle drie? Jij kiest.

De veelzijdige NT1100 is uitgerust met strakke aerodynamica, een groot, op vijf manieren instelbaar windscherm en winddeflectoren boven- en onderaan voor optimale windbescherming. Het zadel op een hoogte van 820 mm is comfortabel voor twee en biedt een flexibele rijpositie. Met de NT1100 ga je goed uitgerust op weg dankzij een benzinetank van 20 liter - goed voor een rijbereik van 400 km (WMTC-mode) -, zijkoffers, verwarmde handvatten, smartphone-connectiviteit, cruisecontrole, een bagagedrager en een middenbok waardoor klein onderhoud eenvoudiger wordt. Drie standaard rijmodi, URBAN, RAIN en TOUR, geven een geschikte keuze voor de meeste rijomstandigheden. Twee USER-opties geven de mogelijkheid om de output van het motorblok helemaal naar eigen voorkeur in te stellen.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Afgesteld op bliksemsnelle acceleratie, met Dual Clutch Transmission als optie.

De gespierde tweecilinder levert al bij lage toeren krachtige prestaties. Het piekkoppel bedraagt 104 Nm, perfect voor moeiteloze inhaalmanoeuvres. Het motorblok heeft een 270° krukas en staat garant voor een karakteristiek uitlaatgeluid en een krachtig koppel. Optioneel voorzie je de NT1100 van DCT met zes versnellingen. Als je wil schakelen bieden de knoppen aan het stuur je razendsnelle controle. De drietraps S-modus zorgt voor naadloos schakelen en een sportiever rijgedrag.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Snel stuurgedrag, rotsvast zelfvertrouwen

Deze motorfiets stuurt licht en accuraat, wat je rijstijl ook mag zijn. De stijfheid van het stalen frame optimaliseert de stevigheid, de fijngevoeligheid en de stabiliteit. De Showa 43 mm SFF BP voorvork in combinatie met de achterschokdemper, verbonden met de aluminium swingarm via Pro-Link, zorgt voor een indrukwekkende ophangingsreactie en nauwkeurig stuurgedrag, ongeacht de omstandigheden. De veervoorspanning achteraan kan je hydraulisch instellen naargelang het gewicht dat je meedraagt.

Honda NT1100 met focus op windbescherming en compacte afmetingen.

Blijf verbonden en rijd veiliger met geavanceerde rijhulpmiddelen.

Het 6,5 inch TFT-touchscreen is helder en eenvoudig af te lezen. De hoeveelheid weergegeven info is op drie niveaus in te stellen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Via Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth®-connectiviteit heb je toegang tot functies van je smartphone zoals navigatie, muziek en oproepen. Andere rijhulpmiddelen zijn het Honda Selectable Torque Control (HSTC) waardoor je vol vertrouwen blijft rijden - zelfs in de regen -, en het noodstopsignaal of Emergency Stop Signal (ESS) dat weggebruikers achter je waarschuwt wanneer je hard in de remmen moet.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Iridium Grey Metallic Standaard
  • Matte Jeans Blue Metallic Standaard
  • Candy Chromosphere Red Standaard
*
Honda NT1100 on location.

DIEP ROFFELEND TWEECILINDER UITLAATGELUID

Ontdek een motorblok met een soepel en razendsnel reactievermogen. Draai het gas open en geniet (beste luisterervaring met een hoofdtelefoon).

Kies je stijl

Zijaanzicht Honda NT1100.
Zijaanzicht Honda NT1100.

Dagelijks in het verkeer

Weekendritjes

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.