Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CRF50F Het avontuur kan beginnen

CRF50F

Honda's langstlopende offroadmodel. De CRF50F opent de deur naar eindeloze spanning en zinderende ervaringen voor beginnende jonge rijders.

De start van het avontuur

Sommigen hebben het geluk het al op jonge leeftijd te ontdekken.

Eenvoudig te starten, eenvoudig in gebruik en altijd plezierig De CRF50F staat algemeen bekend als de ultieme minibike en de keuze bij uitstek voor beginnende rijders wereldwijd. Zijn omgekeerde voorvork, 49 cc motorblok, eenvoudige versnellingsbak met automatische koppeling en lage zadelhoogte maken letterlijk kinderspel van rijden met de CRF50F. De CRF is stevig en degelijk gebouwd met de vormgeving van een volwassen motor en nieuwe grafische wedstrijdelementen. Deze motor doet de plezierbarometer bij de kleinste familieleden binnen de kortste keer rood aanlopen - Honda rood.

CRF50F De start van het avontuur

Controle vanaf de startlinie

Honda's stoere aanbod aan CRF-F recreatieve motoren garanderen eenvoudig rijvertrouwen voor jonge rijders.

Elke jonge rijder heeft nood aan zelfvertrouwen vanaf de eerste dag. Dus maakten we van de CRF50F het ideale maatje voor de jongste rijder. Eenvoudig te starten met een draai aan de sleutel en een druk op de knop. En ook eenvoudig te rijden met een betrouwbare, sterke #420-ketting én eenvoudig weer af te remmen dankzij de krachtige trommelremmen voor- en achteraan.

Onze teamkleur

De CRF50F is een motorfiets met de stoere grafische motorcrosselementen typerend voor de CRF-R-serie. Het betrouwbare luchtgekoelde motorblok wordt aangedreven door een onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking). Geen beter startpunt dan dit.

 

 

Motorcross-DNA

Het zit in het DNA van elke CRF die we maken, hoe klein ook.

CRF50F eenvoudig voor de jonge rijder
CRF50F het beste startpunt

De CRF50F viertakt is de perfecte eerste motorfiets om vertrouwen op te bouwen.