Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Zijaanzicht, met zicht op rechterkant van rode CRF50F.

CRF50F

Het avontuur kan beginnen

Perfecte starter voor de jonge rijder.

De CRF50F – Honda’s langstlopende offroadmodel. Met zijn sleutelbediende ontsteking opent hij de deuren naar oneindige sensaties en avonturen voor ambitieuze jonge rijders.

Het begin van het avontuur

Sommigen hebben de mazzel om dit op jonge leeftijd al te mogen ontdekken.

Makkelijk te starten, gebruiksvriendelijk, en áltijd leuk. Openlijk erkend als de ultieme minibike, is de CRF50F de keuze van beginnende rijders vanuit de hele wereld. Dankzij de upside-down voorvork, de motor met 49 cc, de soepele versnellingsbak met automatische koppeling en de lage zithoogte is de CRF50F een makkie om te hanteren. Stevig en degelijk, met de vormgeving van een volwassen motor en nieuwe grafische wedstrijd-elementen; deze CRF zorgt er voor dat de eerste meters van plezier van de kleinste rijders in het gezin rood zullen kleuren, Honda rood.

Driekwart zijaanzicht van 2 CRF50F motorfietsen met berijders op grasbaanlocatie. Beeld naar rechts.

Controle vanaf de start

Honda’s stoere serie CRF-F recreatiemotorfietsen biedt de jonge rijder vertrouwen en gemak tijdens het rijden.

Een jonge rijder heeft vanaf dag één vertrouwen nodig. Daarom hebben we de CRF50F heel gebruiksvriendelijk gemaakt voor de jonge rijder. Hij is heel eenvoudig te starten; draai de sleutel om en druk op de knop. Hij biedt veel rijgemak met de betrouwbare en sterke #420-ketting en dankzij de krachtige trommelremmen voor en achter staat hij zó stil als het moet.

Onze teamkleur

De CRF50F is een motorfiets met stoere grafische motorcross-elementen van de CRF-R-serie, en heeft een betrouwbare luchtgekoelde motor die wordt aangedreven door een onderhoudsvrije Capacitor Discharge ignition (CDI-ontsteking). Beter kun je niet beginnen.

Crossmotor-DNA

Dit bevindt zich in het frame van elke CRF die we maken, hoe klein ook.

Driekwart zijaanzicht van CRF50F, geparkeerd in weiland. Beeld naar rechts.
Vooraanzicht van CRF50F, met berijder op grashelling.

De CRF50F met 4-taktmotor is de ideale eerste motorfiets om vertrouwen op te kweken.

Meer Cross & Trial