Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Driekwarts vooraanzicht, linkerzijde van rode CB125F, op de baan, stedelijke omgeving

Honda CB125F

BEGIN AAN IETS UNIEKS

Scrollen

MAGISCHE VRIJHEID

Je trekt het gas open en gaat vooruit, moeiteloos. De CB125F opent de deuren naar een hele nieuwe wereld die voor je ligt. Het begin van jouw nieuwe avontuur. Honda herontwierp de CB125F van onder tot boven rond een superefficiënte eSP-motor en een fijngevoelige chassis. Het resultaat is een veel lichtere en veel zuinigere motorfiets die nog steeds garant staat als ideale partner in het stadsverkeer. Waar ga je heen? Dat bepaal je zelf. Vanaf nu heb je de keuze.

CB125F gereden op de baan

FULL-SIZED ERVARING

We gaven de CB125F een full-size gevoel, voor een full-size ervaring.

We trimden daarnaast ook 11 kg aan gewicht, wat je ongetwijfeld zal merken wanneer je het gas opendraait en een bocht induikt. Uitgerust met onder andere een digitaal dashboard en LED-koplamp. De luchtgekoelde eSP (enhanced Smart Power) PGM-FI eencilinder injectiemotor met twee kleppen werd ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Maar het is ook een slimme motor. Zo levert het blok zowel vlotte acceleratie als een efficiënt verbruik van 65km/l - de potentiële range tussen twee tankbeurten is zo 800 km.

We weten dat je motorrijdt om gewoon van en naar het werk te gaan, of om te ontkomen aan de dagelijkse beslommeringen. In elk geval, maak er iets speciaals van telkens je de sleutel in het contact steekt.

HondaCB125F rood, studiobeeld, focus op uitlaatpijp
HondaCB125F rood, studiobeeld, focus op voorzijde
Honda CB125F, rood, stadslocatie, 's nachts
HondaCB125F rood, studiobeeld, focus op motor

GROOTSE STIJL & HANDLING

De stijl van de CB125F heeft dezelfde kenmerkende eigenschappen van de CB-familie met de breedgeschouderde benzinetank en zilveren zijmantels.

Maar heeft tegelijkertijd zijn eigen unieke elementen. Zo is er windbescherming vanuit het hoekige voorkuipje en windscherm, en het zwarte motorblok en uitaatsysteem zorgen ervoor dat de heldere kleur in het oog springt. Rode achtervering voegt een sportief detail toe.

Driekwarts vooraanzicht, rechterzijde van rode CB125F, rijder op de motorfiets stilstaand, stedelijke omgeving
Honda CB125F rood, studiobeeld, focus op LCD display

Een premium LED-koplamp brengt licht op je pad. Passagiers kunnen zich aan hun eigen handvatten vasthouden, en dankzij de middenstandaard is onder andere het overkapte kettingsysteem eenvoudig te onderhouden.