Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Forza 350. Dit is Forza
Forza 350. Dit is Forza

FORZA 350

DIT IS FORZA

Scrollen

DE VOLGENDE STAP

Het wordt steeds beter.

De nieuwe Forza 350-scooter heeft meer vermogen en koppel en dus een snellere acceleratie en een hogere topsnelheid. Je kan er nu nog meer mee doen. Het Honda Selectable Torque Control (HSTC) dat onderdeel uitmaakt van de luchtgekoelde motor zorgt voor consistente grip op het achterwiel. Het strakke, verfijnde koetswerk heeft verbeterde aerodynamica en zorgt voor optimaal rijcomfort op hoge sneleheid. Het elektronische windscherm kreeg 40 mm extra bewegingsruimte. Het herwerkte digitale/analoge instrumentenpaneel kan optioneel voorzien worden van het Honda Smartphone Voice Control Systeem zodat je jouw smartphone of ander apparaat via Bluetooth kan verbinden. De LED-verlichting werpt een heldere lichtbundel op de baan.

HIJ IS STIJLVOL EN VERFIJND

Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  EEN SCOOTER DIE INDRUK MAAKT

  Nieuwe verfijnde looks en scherpe prestaties.

  De Forza 350 legt de lat hoog - een razendsnelle creatie van aerodynamische efficiëntie en stijl. De soepele, eigentijdse lijnen creëren een oprecht sportief gevoel met een fris en verfijnd karakter. De herwerkte voorkuip en luchthapper creëren een optimale luchtstroom zodat je als rijder weinig hinder ondervindt van de rijwind. Het elektrische windscherm beschermt je van tegenwind met een simpele druk op de knop.

  Forza 350, een flitsende creatie van aerodynamische efficiëntie.
  Forza 350, een flitsende creatie van aerodynamische efficiëntie
  Forza 350, een zweem van sportiviteit
  Forza 350, soepel en modern

  EEN KRACHT OM REKENING MEE TE HOUDEN

  Onze ultieme scooterfamilie.

  Onze ultieme scooterfamilie. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een scherpe, sportieve rij-ervaring en gedefineerd door een eigentijdse, opvallende stijl. De Forza 125 biedt vlotheid binnen en buiten de stad. De Forza 350 gooit nog meer kracht en uithoudingsvermogen in de strijd. En de gloednieuwe Forza 750 is het hoofd van de familie, dankzij zijn verbluffende looks, ware GT-luxe, comfort en gebruiksgemak gecombineerd met het indrukwekkende vermogen van de 745 cc tweecilinder, remmen van topniveau en hoogwaardige ophanging.

  Forza 350, gewoonweg de beste

  KIES JOUW FORZA

  De Forza 350 als veelzijdige alleskunner of de Forza 750 als ultieme toonaangevende, hoogtechnologische GT-scooter. De keuze is aan jou.

  Forza 750, in studio
  Forza 350, in studio

  Forza 350

  Forza 750

  Bekijk de Honda Forza 350 in de app.

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.

  MEER SCOOTERS