Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Forza 350. Dit is Forza
Forza 350. Dit is Forza

FORZA 350

DIT IS FORZA

Scrollen

DE VOLGENDE STAP

Het wordt steeds beter.

De nieuwe Forza 350-scooter heeft meer vermogen en koppel en dus een snellere acceleratie en een hogere topsnelheid. Je kan er nu nog meer mee doen. Het Honda Selectable Torque Control (HSTC) dat onderdeel uitmaakt van de Vloeistofgekoelde motor zorgt voor consistente grip op het achterwiel. Het strakke, verfijnde koetswerk heeft verbeterde aerodynamica en zorgt voor optimaal rijcomfort op hoge sneleheid. Het elektronische windscherm kreeg 40 mm extra bewegingsruimte. Het herwerkte digitale/analoge instrumentenpaneel kan optioneel voorzien worden van het Honda Smartphone Voice Control Systeem zodat je jouw smartphone of ander apparaat via Bluetooth kan verbinden. De LED-verlichting werpt een heldere lichtbundel op de baan.

EEN SCOOTER DIE INDRUK MAAKT

Nieuwe verfijnde looks en scherpe prestaties.

De Forza 350 legt de lat hoog - een razendsnelle creatie van aerodynamische efficiëntie en stijl. De soepele, eigentijdse lijnen creëren een oprecht sportief gevoel met een fris en verfijnd karakter. De herwerkte voorkuip en luchthapper creëren een optimale luchtstroom zodat je als rijder weinig hinder ondervindt van de rijwind. Het elektrische windscherm beschermt je van tegenwind met een simpele druk op de knop.

Forza 350, een flitsende creatie van aerodynamische efficiëntie.
Forza 350, een flitsende creatie van aerodynamische efficiëntie
Forza 350, een zweem van sportiviteit
Forza 350, soepel en modern

EEN KRACHT OM REKENING MEE TE HOUDEN

Onze ultieme scooterfamilie.

Onze ultieme scooterfamilie. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een scherpe, sportieve rij-ervaring en gedefineerd door een eigentijdse, opvallende stijl. De Forza 125 biedt vlotheid binnen en buiten de stad. De Forza 350 gooit nog meer kracht en uithoudingsvermogen in de strijd. En de gloednieuwe Forza 750 is het hoofd van de familie, dankzij zijn verbluffende looks, ware GT-luxe, comfort en gebruiksgemak gecombineerd met het indrukwekkende vermogen van de 745 cc tweecilinder, remmen van topniveau en hoogwaardige ophanging.

Forza 350, gewoonweg de beste

KIES JOUW FORZA

De Forza 350 als veelzijdige alleskunner of de Forza 750 als ultieme toonaangevende, hoogtechnologische GT-scooter. De keuze is aan jou.

Forza 750, in studio
Forza 350, in studio

Forza 350

Forza 750

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Forza 350, Honda motorcycles experience

MEER SCOOTERS