Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Zijaanzicht, met zicht op rechterkant van rode CRF125F.

CRF125F

Klein maar krachtig wapen

Zie het groots.

We hebben een paar grote jongens in onze CRF–MX-serie, en de nieuwe CRF125F staat daar trots naast. De perfecte opstapmotor voor jonge mensen van 10 jaar en ouder, die op zoek zijn naar plezier en de motorfiets die hun passie voor het zand begrijpt.

Betere motorfiets, betere bestuurder.

Hij ontsteekt het vuur in elk kind dat met meer power een hoger niveau wil bereiken.

Hij is dan misschien niet zo groot, maar heeft dezelfde styling en een aantal dezelfde functies als zijn grote broer, de geweldige CRF450R. Zodra je de elektrische starter bedient, staat de luchtgekoelde SOHC-motor te popelen om er vandoor te gaan. Deze is speciaal afgesteld voor een vloeiend koppel bij lage toerentallen, ideaal voor jonge rijders. Het nieuwe, stalen Diamond-spar frame, de voorvork met buizen van 31 mm en een veerweg van 140 mm en de Honda Pro-Link achterwielophanging vormen samen een superstevig chassis dat gemaakt is voor het ruige werk.

Zijaanzicht van CRF125F met rijder op onverharde weg op racelocatie in de bossen. Naar links.

Fijnere landingen

Met de CRF125F kunnen jonge rijders zich op veilige wijze ontwikkelen tot avontuurlijkere rijders.

Met een veringssysteem gemaakt rondom een stevige 31 mm telescoopvork en zware veren, vangt de motor precies de impact op van je sprong.

Schokbestendiger

De nieuwe achterschokdemper is voorzien van een zuigerdemper met een diameter van 32 mm en gescheiden drukkamers voor lucht, olie en gas. Dit voorkomt emulsievorming, waardoor hij onderhoudsvriendelijker wordt.

Vooraanzicht van CRF125F.
Driekwart zijaanzicht, met zicht op linkerkant van rode CRF125F.

Honda Pro-Link systeem

De stalen swingarm is om het Honda Pro-Link systeem heen gemaakt, dat naaldlagers gebruikt om wrijving te verminderen.

Ruimte om te groeien

Grip krijgen op offroad rijden.

Het sterke voorwiel van 17 inch en het achterwiel van 14 inch zijn de ideale wielen voor kleine rijders die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. De kennis en ervaring die worden opgedaan in de jonge jaren zijn van onschatbare waarde voor beginners om succesvolle offroadrijders te worden.

Remvermogen

De 220 mm grote schijfrem voor wordt hydraulisch bediend door een instelbare remhendel. Samen met de 95 mm grote trommelrem achter levert hij een goed doseerbare remkracht.

Driekwart zijaanzicht van CRF125F met rijder, boslocatie, zicht op rechterkant.