Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Assistance

Wij zorgen voor u en uw motorfiets ... nog lang nadat u er voor de eerste keer mee naar huis reed. Met onze Honda Assistance die we in België en Groot Hertogdom Luxemburg vanaf 01/01/2019 op motoren aanbieden, kunt u zeker op beide oren slapen. Als er u iets op de weg overkomt, zijn wij er om u te helpen.

Hulp nodig? Wij zijn er voor u.

De Honda Wegbijstand is 24/7 beschikbaar en dat het hele jaar door, ook als u zich in een ander Europees land bevindt.

Onze wegbijstand omvat:

 • Honda Home Assistance

  Als uw motorfiets thuis in panne staat, sturen wij een speciaal toegewezen monteur naar uw thuisadres.

 • Honda recovery assistance

  Als we uw motorfiets niet op het moment zelf kunnen herstellen, regelen wij vervoer voor u, uw motor en eventuele passagier naar eender welke locatie binnen Belux.

 • Honda european assistance

  Ook als u pech hebt in het buitenland (binnen Europa), helpen wij u graag verder. Als we uw motorfiets niet langs de weg kunnen herstellen, slepen wij deze naar de dichtstbijzijnde Honda verdeler of erkende garage.

Honda Assistance is tijdens de eerste 5 jaar op alle nieuw verkochte motoren (exclusief Cross) na 01/01/2022:

 • Automatisch, na aankoop van een nieuwe Honda motor (excl. Cross) bij een erkende Honda-dealer in België of het Groothertogdom Luxemburg*.
 • Gratis gedurende 5 jaar.

Honda Assistance is tijdens de eerste 2 jaar van de waarborgperiode van toepassing op nieuw verkochte motoren >125cc (exclusief Cross) tussen 01/01/2019 en 31/12/2021:

 •  Automatisch, na aankoop van een nieuwe Honda motor (excl. Cross) bij een erkende Honda-dealer in België of het Groothertogdom Luxemburg*.
 • Gratis gedurende 2 jaar.

 

Honda Assistance Plus in Europa

Na de initiële periode de kan uw erkende Honda verdeler een verlenging/dekking van Honda Assistance van telkens 12 maanden toekennen aan uw Honda motorfiets die onderhouden wordt door een erkende Honda-verdeler volgens de Honda onderhoudsspecificaties.
In tegenstelling tot Honda Assistance kan men elke type Honda motorfiets ongeacht de cilinderinhoud hiervoor aanmelden.

In dat geval spreken we van Honda Assistance Plus.

Met Honda Assistance Plus is uw motorfiets in goede handen!

Dit pakket is beschikbaar na een onderhoud van uw Honda motorfiets bij een erkend Honda-verdeler. (Voor meer informatie over de condities hiervan verwijzen we u graag naar een erkend Honda verdeler.)

Kortom, een jaar opnieuw zorgeloos rijden, los van de leeftijd van de motorfiets, het aantal kilometers van de motorfiets, en geniet u van een zeer ruime merkbijstand die u zelfs helpt bij pannes veroorzaakt door eigen fout (verkeerde brandstof, verlies van sleutels …).

Honda Assistance Plus is niet omzetbaar in geld.

HONDA ASSISTANCE & HONDA ASSISTANCE PLUS – INHOUD

De mobiliteitsservice maakt deel uit van het Honda rijplezier!

IN BELGIË & GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG

Bijstand voor uw Honda

Pechverhelping ter plaatse, 24 uur op 24 bij immobilisatie door:

 • Panne, incl. lekke band, sleutelverlies, foute keuze van brandstof, brand en vandalisme
 • Ongeval
 • Diefstal of poging tot diefstal.

Slepen na pech of ongeval: kan uw motorfiets niet ter plaatse (binnen een redelijke termijn) rijklaar gemaakt worden, vervoert Honda Assistance uw motorfiets naar een erkende Honda-verdeler.

In Europa

Ongeacht waar u bent binnen de Europese landen zoals geldig aangeduid op uw groene verzekeringskaart.

 • Slepen: Indien uw motorfiets na pech of ongeval ter plaatse niet hersteld kan worden, dan wordt hij naar de dichtstbijzijnde Honda-verdeler gesleept. Indien er binnen een straal van 100 km geen Honda-verdeler gevestigd zou zijn, wordt uw motorfiets naar een erkende garage gesleept.
 • Herstelling: Afhankelijk van de termijn waarbinnen uw motorfiets rijklaar gemaakt kan worden (binnen 2 werkdagen of meer), zorgt Honda Assistance voor o.a.: verzenden van wisselstukken, tussenkomst in kosten voor overnachting of vervangwagen, repatriëring van de motorfiets, terugreis motorrijder en passagier…

Contacteer Honda Assistance op het nummer +32 (0)3 253 68 58.

*Enkel voor motoren met een 1e inschrijving in België of het Groothertogdom Luxemburg, uitgezonderd eendagsregistraties, export-, cross- en wedstrijdmotorfietsen.