Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda RoadSync

Het is intuïtief in gebruik. Je gebruikt je stem om commando's in te spreken of gebruikt de tuimelschakelaar op de linkerstuurhelft. Met je telefoon veilig weggestopt blijf je eenvoudig verbonden en houd je jouw aandacht op de weg. Zorgeloos rijden, elke rit opnieuw.

Honda, Smartphone Voice Control System scherm

HONDA ROADSYNC GEBRUIKEN

De nieuwste Honda RoadSync app is bijzonder eenvoudig in gebruik. Stap gewoon op je Honda en connecteer je Android 8.0 of iOS14 (of hoger) smartphone met de Honda RoadSync app die je geïnstalleerd hebt via je Google of Apple account. De app connecteert ook automatisch met je helm indien deze beschikt over een Bluetooth®-headset met audio-input.

SNEL EN EENVOUDIG IN TE STELLEN

1.  Honda RoadSync downloaden van de Google Play Store (voor Android) of App Store (voor iOS) en de vereiste toestemmingen geven.

2. Je toestel connecteren met je Honda met behulp van de instructies op het scherm

3. Na het connecteren en het geven van de toestemmingen, een Google account (voor Android) of een Apple account (voor iOS) kiezen.

Dat is alles. Je bent geconnecteerd en klaar om alle mogelijkheden te ontdekken die binnen bereik van je vingertoppen liggen. Alles verloopt via Bluetooth®. Er zijn dus geen kabels nodig.

Nog vragen?

Ontdek onze FAQ

Snel en eenvoudig in te stellen

iOS beperkingen

De oproepfuncties zijn alleen beschikbaar op ondersteunde headsets. Dit geldt voor het starten, ontvangen en weigeren van oproepen (bediening met stuurschakelaar is niet beschikbaar). Beperkt aantal berichtenfuncties. Apple Music is de enige ondersteunde muziek-app. Navigatie-apps van derde partijen worden niet ondersteund.

iOS HSVCs Mock-up

Bluetooth functionaliteit

De functionaliteit van de Bluetooth kan variëren afhankelijk van de software- en hardwareversies van Bluetoothtoestellen, individuele instellingen, grootte van het telefoonboek, manier van opslaan van contacten en beschikbare geheugen. Softwareupdates van smartphones kunnen ook een invloed hebben op de functionaliteit en prestaties van Bluetooth. Honda kan de functionaliteit tussen een Bluetoothapparaat en de motorfiets of scooter niet garanderen. Sommige functionaliteiten zijn mogelijk niet volledig ondersteund in alle markten. Honda behoudt het recht om de lijst met toestellen aan te passen zonder voorgaande kennisgeving.