Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

TOON JOUW EIGENHEID

CMX500 voor de stad

RUW EN SIMPEL

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Seal Silver metallic Standaard
  • Matte Laurel Green Metallic Standaard
  • Pearl Shining Black (SE) Standaard
*
Scrollen

VOEL JE VRIJ

Druk je stempel.

De CMX500 Rebel draait om vrijheid voor alle motorrijders, vooral voor houders van een A2-rijbewijs. Met het sterke vloeistofgekoelde parallel twin motorblok, omgeven door een wiegframe, en updates aan ophanging, verlichting, comfort en dashboard is dit een motor met een verbluffende look. Een onbeschreven blad waarmee je jouw verbeelding de vrije loop laat.

Zijaanzicht Honda CMX500 Rebel geparkeerd buiten werkplaats.

RIJDEN IN ALLE EENVOUD

De Rebel neemt een andere route.

De Rebel wordt aangedreven door de beproefde parallel twin motor. De gasrespons is zacht, vlot en lineair. Dit is de ideale opstap als je van een kleinere motorfiets komt. Dankzij een nieuwe uitlaat is hij nu ook EURO5 compatibel. De toevoeging van een assist-en-slipper koppeling helpt bij het veranderen van versnelling met een 30% lichter hendelgevoel. De zitpositie in het lage zadel en met licht gestrekte armen is echt ontspannend. Je bent klaar voor de snelweg. Zelfs bij lage snelheden blijft de Rebel comfortabel en gemakkelijk te besturen.

Zijaanzicht Honda CMX500 Rebel met rijder.
Driekwart achteraanzicht van Honda CMX500 Rebel, rijdend in een straat.
Honda CMX500 Rebel geparkeerd buiten werkplaats.
Vrouw op een Honda CMX500 Rebel.

LOW RIDER

Een parallel twin getuned voor cruisen.

Achteraanzicht Honda CMX500 Rebel.

Slank genoeg om door stadsverkeer te glippen, uitgerust met een laag zadel dat extra comfort en stabiliteit biedt.

De prestaties van de CBR500R waren vooral gebaseerd op hoge toerentallen. De hertekende PGM-FI-mapping van de brandstofinjectie geeft deze Rebel een totaal ander karakter. Hij heeft veel kracht bij lage toeren en een stevig koppel van 43,2 Nm bij 6.000 tpm. Gecombineerd met het topvermogen van 34 kW bij 8.500 tpm levert dit prestaties op die ideaal zijn voor het stevige cruisen.

Klinkt goed

De 2-in-1-uitlaat is gebouwd met twee resonantiekamers en heeft een 120 mm demper in shotgun-stijl. Een hertekende interne vorm en een nieuwe LAF sensor helpen om de motor EURO5 compatibel te maken. Het geluid is diep en pulserend dankzij de 180° ontstekingsvolgorde. Schakel door de zesbak en je zult ervan versteld staan hoe krachtig deze motor aanvoelt.

Driekwart vooraanzicht van Honda CMX500 Rebel in een straat.
Vooraanzicht Honda CMX500 Rebel.

Vrijheid om te rijden waar en wanneer je wilt. De CMX500 Rebel overbrugt het gat tussen kleinere motorfietsen en zware motoren.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.