Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Africa Twin Adventure Sports

HET ECHTE AVONTUUR STOPT NOOIT

Begin bij de ongelofelijke kwaliteiten van de Africa Twin. Voeg daarbij een grote benzinetank voor lange afstanden en het comfort voor onderweg, de optionele Showa EERA™-ophanging en DCT met zes versnellingen plus een nieuw, verbeterd en korter windscherm. Werk dat af met de levendige Cracked Terrain-kleuroptie - geïnspireerd door de originele Africa Twin - en zo krijg je de Africa Twin Adventure Sports. De ultieme motor voor de lange reis.

Honda Africa Twin Adventure Sports

EEN HELE WERELD OM ROND TE RIJDEN

Reizen doet je bewegen. Het verandert je. Nieuwe plaatsen. Mensen. Ervaringen. Een leven vol herinneringen. Elke reis start met een gevoel van anticipatie ten opzichte van wat moet komen en eindigt met een zweem van nostalgie, een innerlijke drang om de planning opnieuw te beginnen. Met de kwaliteiten om ver te gaan en de capaciteiten om overal te komen, opent de Africa Twin Adventure Sports een hele nieuwe wereld om rond te rijden. Op een manier zoals geen enkele andere motor dat doet.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Klaar om ver te gaan?

Waar nu naartoe? Dat bepaal je zelf. 24,8 liter benzine geeft een mogelijk bereik van meer dan 500 km. Erg handig wanneer je niet goed weet waar het volgende benzinestation is. Het nieuwe aanpasbare windscherm is korter en zorgt voor een ruimer zicht naar voor. De hellingshoek werd nauwkeurig bepaald voor optimale windbescherming in samenwerking met de bovenste kuip. En omdat het weer telkens een verrassing blijft zorgen verwarmde handvatten ervoor dat je elke dag op de baan kan.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Onmiddelijke respons en optioneel DCT

Wanneer je gepakt en gezakt onderweg bent dan heb je nood aan onmiddelijke acceleratie om te kunnen inhalen. Zonder twijfel. De tweecilinder levert een krachtige output, nauwkeurige gashendelcontrole en geavanceerde rijtechnologie zoals HSTC en Wheelie Control. Je geraakt al ver met de vier standaard rijmodi maar kan via de Custom-modus ook alles naar eigen voorkeur instellen. Kies voor snel manueel schakelen of geef de voorkeur aan het optionele DCT met zes versnellingen voor ontspannen automatisch schakelen.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Standaard SHOWA of SHOWA EERA™

Of je nu op onbekend terrein, offroad of volgepakt en met een passagier de baan op gaat, je kan kiezen uit twee ophangingssystemen. De hoogwaardige, instelbare 45 mm Showa geïnverteerde voorvork en achterschokbreker of de toevoeging van de Showa elektronisch uitgeruste rijafstelling (Showa EERA) voor optimale ophangingsinstellingen op elk moment. Het is erg eenvoudig: de instellingen SOFT, MID en HARD dekken alle scenario's tussen touring en sport, en dan is er nog de OFFROAD-instelling. Een USER-optie maakt een zelfgekozen opstelling mogelijk en de veervoorspanning achteraan kan ook elektronisch ingesteld worden.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Veilig verlicht de weg op

Wanneer je elke dag rijdt loont het om te zien en gezien te worden. De stijlvolle, dubbele LED-koplamp ziet er geweldig uit en de Daytime Running Lights (DRL) passen zich automatisch aan de intensiteit van het omgevingslicht aan. Een helder, goed zichtbaar licht uit de koplampen verwittigt andere weggebruikers van jouw aanwezigheid en verbetert de veiligheid. Extra bochtenverlichting belicht op basis van snelheid en hellingshoek automatisch de blinde plekken bij bochten in het donker. En, bij snelheden van meer dan 50 km/u, geeft het noodstopsignaal (ESS) een hard remmanoeuvre aan om degenen achter je te waarschuwen.

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Kijk even goed naar de nieuwe Cracked Terrain graphics en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  OPWINDEND TWEECILINDER UITLAATGELUID

  Eenvoudigweg het beste achtergrondgeluid dat er is, een krachtige tweecilindermotor die de rode lijn najaagt (beste resultaat met hoofdtelefoon).

  Honda Africa Twin Adventure Sports
  Honda Africa Twin Adventure Sports
  Scrollen

  Twee verschillende Africa Twins

  Kies jouw nieuwe avontuur hier.

  Honda Africa Twin beeld
  Honda Africa Twin Adventure Sports beeld

  CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

  CRF1100L AFRICA TWIN