Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CMX1100 Elke dag rebels

CMX1100

ELKE DAG REBELS

DOE BETER

Klaar om je huidige machine te upgraden? De tijd is er rijp voor. Het is de moment voor iets compleet nieuws. Stap over op de nieuwe Rebel CMX1100. Deze pure motorfiets brengt een hommage aan het 'Bobber'-silhouet van weleer en voegt over de hele lijn eigentijdse ontwerpdetails toe. Het is zeker en vast een pracht van een motorfiets die perfect past op de open, vrije weg. Maar zijn ontwerp voorspelt veel meer dan dat.

CMX1100, Een hoger niveau
CMX1100T Rebel met grote voorkuip en zadeltassen.

CMX1100T Rebel

De ultieme cruiser.

Uitgerust met accessoires voor de rebelse wereldreiziger tilt de CMX1100T Rebel jouw rijervaring naar het volgende niveau. De prachtig afgewerkte zadeltassen ogen strak en zijn praktisch dankzij de totale opslagruimte van 35 l (16 l rechts en 19 l links). Zo neem je alle essentials mee op pad. De grote voorkuip en het windscherm bieden nu nog meer bescherming van de elementen. Ze buigen de wind af en zorgen zo voor comfort in de stad of op de open weg. Ervaar ultieme vrijheid in stijl met de nieuwe CMX1100T Rebel. Hoog tijd om jouw volgende avontuur aan te vatten.

EIGENTIJDSE GESPIERDE BOBBER

Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kleur

  OLD SCHOOL IS HET NIEUWE COOL

  De Rebel CMX1100 is iets speciaals...

  Veel rijders wereldwijd, ook nieuwelingen in de wereld van de tweewielers, leerden de Rebel CMX500 kennen als een speelse, wendbare en eenvoudig te personaliseren motorfiets met unieke looks. En nu is het tijd voor meer. De gelijkenis binnen de familie is treffend, maar er speelt heel wat meer bij de Rebel CMX1100. De karakteristieke parallel tweecilinder levert een opvallend koppel en beschikt over Throttle-By-Wire, vier rijmodi, Honda Selectable Torque Control (HSTC) en Wheelie Control. Standaard geleverd met Cruise Control. De unieke Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen is optioneel. Deze coole cruiser draait de hand niet om voor het betere bochtenwerk dankzij 43 mm cartridge style voorvorken, 'piggyback' achtervering en radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen.

  CMX1100, Het nieuwe cool voor de old school

  OPWINDENDE TWINCILINDER SOUNDTRACK

  Zie het kronkelende landschap voor je wanneer je aan het gas draait. Geniet van de hartslag en het gevoel van deze geweldige motor. Je bent er klaar voor (beste resultaat met hoofdtelefoon).

  Scrollen

  ONTHEVEN STIJL

  Enkel en alleen onversneden, spannend motorrijplezier.

  De Rebel CMX1100 is gebouwd voor het pure plezier dat je ervaart op twee wielen. Een gitzwarte roadster-bobber uit de 21e eeuw, ontworpen voor een meeslepende, plezierige rit vanuit een krachtig motorblok verpakt in een wendbaar geheel. Elk detail springt er uit; de tweekleurige lak op de brandstoftank zonder flensplaat,een voor- en achterspatbord vervaardigd uit 1mm dik staal en gemonteerd met gegoten aluminium beugels. Het zadel staat op slechts 700 mm hoogte en is vervaardigd uit een zacht materiaal. De vormgeving zorgt voor optimale steun bij hard optrekken. Een offset negatief digitaal display, 120 mm diameter, geeft informatie intuïtief weer. Aanzienlijke klemmen van 1 inch zetten het brede, nette stuur vast.

  CMX1100, puur plezier
  CMX1100, elk detail maakt 'm anders
  CMX1100, ontheven stijl
  CMX1100, geniet van het rijden
  Bekijk de Honda CMX1100 Rebel in de app.

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.