Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Adventure Roads - Marokko 2024.

Sluiten

We trappen een nieuw hoofdstuk af van de Honda Adventure Roads, waarbij liefhebbers van de Africa Twin de mogelijkheid krijgen om de komende drie jaar jaarlijks met ons mee te rijden. Voorlopig is de volgende Honda Adventure Roads in Marokko, waar de Africa Twin terugkeert naar zijn roots voor een opwindende 10-daagse expeditie, in navolging van eerdere Dakar-rally's.

 

Alle 30 deelnemersplaatsen voor Honda Adventure Roads Marokko zijn nu vol. Je kunt je hieronder nog steeds registreren voor het laatste nieuws en updates over onze komende Marokko-reis. Door je aan te melden voor evenementupdates, ben je als eerste op de hoogte van het event in 2025 en kun je je interesse vroegtijdig registreren.

 

EVENEMENTUPDATES ONTVANGEN

Marokkaans landschap met Honda Adventure Road rijders.

De Uitdaging

Nieuw voor HAR2024 is dat rijders als echte avonturiers zelf zullen navigeren met behulp van het Tripy II-systeem. Het HAR-team heeft een bijzonder roadbook uitgestippeld voor Marokko, met een mix van verschillende ondergronden en hoogtes, waardoor rijders tot het uiterste kunnen gaan. Jouw reis start in Agadir, waarna je oostwaarts rijdt richting de gouden duinen van M'hamid, en dwars door de ronde berg van Gara Medouar sprint. Rijders zullen de kans krijgen om de steile afdaling van de Dades-canyon te nemen, terwijl ze bergpassen en valleien aan elkaar rijgen richting de cultuurstad Fes. Als we opnieuw noordwaarts rijden, wordt het terrein fleuriger in het Tazekka National Park, voor we de finish dwarsen in Nador.

Marokkaans landschap met Honda Adventure Road rijders.

Leer Van De Beste

Leer en rijd samen met de allerbesten: onze eigen HRC Rally Riders rijden de hele reis met je mee*. Zij staan voor jou klaar met rijtips en inspiratie, rijden samen met jou over het uitdagende terrein en schuiven 's avonds samen met ons aan voor het diner.

*Afhankelijk van hun racekalender voor 2024.

Marokkaans landschap met Honda Adventure Road rijders.

Avontuurlijke Accomodatie

Vanaf het moment dat je aankomt in de luchthaven van Agadir tot het vertrek uit Nador, zal Honda voor jou zorgen. Jij hoeft enkel je riding gear en je zin voor avontuur mee te brengen. Rijders verblijven zowel in luxueuze Marokkaanse hotels als traditionele bivaks, waar je je kan vergapen aan een waanzinnige sterrenhemel. Voorrijders en toegewijde techniekers staan voor jou klaar gedurende het hele avontuur, als geruststelling voor de rijders. Banden en brandstof worden door de eventorganisatie voorzien, en we vervoeren zelfs jouw bagage tussen de afzonderlijke slaapplaatsen, waardoor jij je kan concentreren op het avontuur. Deelnemers krijgen de kans om zowel uitdagend terrein als een prachtige omgeving te verkennen, terwijl je de Marokkaanse cultuur opsnuift en z'n volk leert kennen, tijdens enkele unieke ervaringen.

Marokkaans landschap met Honda Adventure Road rijders.

Ga Tot Het Uiterste

Ontdek de nieuwste Africa Twin, volledig uitgedost met accessoires. Gesmeed uit onversneden ruwheid en op de proef gesteld tijdens elk Adventure Roads-event: de Africa Twin is de betrouwbare reispartner voor elke avontuurlijke motorrijder. Een compact werkpaard met een tweecilindermotor en een door HRC geïnspireerd, agressief rallyontwerp. 

Uitgestippelde route en kaart van de Honda Adventure Roads.

Route Marokko 2024.

Ontdek de route die we in Marokko hebben gepland voor de Honda Adventure Roads 2024. 


Groep rijders in Ijsland.

De filosofie

Honda Adventure Roads is zoveel meer dan rijden op adrenaline. Het is écht avontuur. Een avontuur waarbij grenzen verlegd worden, zowel op fysiek als mentaal vlak. Onze events zijn ontworpen om de mogelijkheden van mens en machine te testen, waarbij beiden op plaatsen komen die - vooraf - onbereikbaar leken. Maar volgens ons zijn ze zoveel meer dan dat. Van walvisspotten in Ijsland tot overnachten onder een sterrenhemel op de Noordkaap, je ontdekt hele nieuwe werelden, culturen en volkeren. Honda Adventure Roads draait niet enkel om de bestemming, maar om de levensveranderende reis daar naartoe. 

Rijders op de weg.

Het Avontuur

Je rijdt om te ontdekken en om je grenzen te verleggen. Je rijdt om vrij te zijn. En wij hebben een plaats voor jou. Ontdek de Honda Adventure Roads-community, die de geest van avontuur en de kracht van teamwork perfect vat. Op onze ongelofelijke events - in landen zoals Noorwegen, Ijsland en Zuid-Afrika - zijn rijders samengekomen om de ruigste terreinen te overwinnen, van adembenemende bergtoppen tot genadeloze, maar oogverblindend mooie woestijnen, terwijl vriendschappen werden gesmeed en een levendige, hechte community ontstond. Je vindt hun gedeelde ervaringen in het hart van onze community. En misschien zorgen ze wel voor de inspiratie om de wereld zelf te ontdekken, via de Honda Adventure Roads.

Experts geven uitleg aan een groep rijders.

De Experts

Als je meegaat op Honda Adventure Roads voor de rit van jouw leven, dan doe je dat samen met enkele bijzondere mensen. Over de jaren heen kregen we tijdens onze events het gezelschap van een waanzinnig lijstje HRC Dakar-rijders - waaronder Ricky Brabec, Adrien Van Beveren en Nacho Cornejo - evenals MX-legende Dave Thorpe, om hun onschatbare kennis en hun inspirerend enthousiasme te delen met de rijders. Als we even vooruit kijken, zal Spaans enduro-rijder Kirian Mirabet met ons meereizen om ons zijn fantastische rijtechniek te tonen, en om iedere Honda Adventure Roads-rijder bij te staan met rijtips en hulp waar nodig.  

Achteraanzicht rijder die naar CRF1100 ATAS met touringaccessoires kijkt.

De Honda Adventure Roads zijn de ideale gelegenheid voor rijders om de legendarische Africa Twin te testen. Ontworpen om grenzen te verleggen, ongeacht het terrein. Ontdek het scherpe en kwieke stuurgedrag van een lichtgewicht chassis en een soepele ophanging met lange veerwegen. 

Onze evenementpartners