Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en dat van vorig jaar.

NC750X driekwart vooraanzicht dynamisch

Eén motorfiets voor alles.

NC750X-eigenaars houden van hun motor. Ze houden van de betrouwbaarheid en veiligheid. De hoogwaardige kwaliteit, het duurzame design, het comfort en de veelzijdigheid maken deze motorfiets perfect voor je dagelijkse woon-werkrit, maar ook voor een fijn weekendje weg.

NC750X driekwart vooraanzicht dynamisch

Gemaakt om je te helpen

De NC750X is de complete allrounder. Wil je navigeren doorheen drukke stadsstraten, vlot wisselen van rijstrook op de snelweg of bochtige plattelandswegjes induiken: de motor is comfortabel voor elke reis. Het stalen diamantframe is een lichtgewicht. Het lage zwaartepunt dankzij de voorwaarts hellende motor maakt de NC750X nog eenvoudiger te bedienen. Het windscherm biedt betere bescherming tegen de elementen voor tijdens langere ritten.

NC750X driekwart vooraanzicht dynamisch

Je rijdt verstandig, waar je ook heen gaat.

Voor complete controle werden de niveau's van het Honda Selectable Torque Control (HSTC) uitgebreid, met een verfijnde afstelling voor tractiebeheer. Je kan nog steeds kiezen tussen een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen (met slipperkoppeling) of de unieke Dual Clutch Transmission met zes versnellingen. Zo verlies je in geen geval die opwindende connectie met je motor. Dankzij het Emergency Stop Signal (ESS) gaan de richtingaanwijzers achteraan knipperen bij hard remmen om de weggebruikers achter je te waarschuwen.

NC750X driekwart vooraanzicht dynamisch

Ontworpen voor jouw levensstijl

Wees slim onderweg, waar je ook naartoe gaat. We ontwierpen de NC750X om jouw dagelijkse woon-werkrit te optimaliseren. Waar normaal gezien de brandstoftank is, hebben we bij de NC750X extra bergingsruimte voorzien. Eén van de kenmerken die de motor er echt doet uitspringen. De opbergruimte telt 23 l, en dankzij zijn interne vorm kan je er nu ook een adventure-helm in opbergen.

NC750X driekwart vooraanzicht dynamisch

SOHC parallel tweecilinder met acht kleppen.

Een tweecilinder genereert een aanzienlijk koppel en combineert dat bovendien met een indrukwekkend zuinig verbruik. De zorgvuldig gebalanceerde tweecilinder produceert tot 43,1 kW en het Honda Selectable Torque Control (HSTC) biedt verfijnde controle van de achterwieltractie in drie niveau's.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matt Ballistic Black Metallic Standaard
  • Pearl Mud Gray Standaard
  • Mat Jeans Blue Metallic Standaard
  • Candy Chromosphere Red Standaard
*
Honda Motorcycles Experience App met NC750X

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.