Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda NC750X, driekwart rechtervooraanzicht, met rijder in stadsstraat, all seasons
Honda NC750X, driekwart rechtervooraanzicht, met rijder in stadsstraat, all seasons

NC750X

ELKE DAG PLEZIER

ÉÉN MOTORFIETS VOOR ALLES

Zij die er eentje hebben houden van de NC750X Ze houden van de betrouwbaarheid en veiligheid. De hoogwaardige kwaliteit, de duurzame vormgeving, het comfort en de veelzijdigheid maken deze motorfiets perfect voor je dagelijkse woon-werkrit, maar ook voor een fijn weekendje weg. Innovatieve functies – zoals de ingebouwde opbergruimte – zijn absolute pluspunten, net als de karakteristieke motor, een tweecilinder die een aanzienlijk koppel levert en bijzonder efficiënt is in brandstofverbruik. Daarnaast heb je de Dual Clutch Transmission, een populaire optie die je toestaat om te kiezen tussen manueel of automatisch schakelen. Vele redenen dus om de NC750X lief te hebben. En nu hebben we hem nog beter gemaakt.

NC750X

De NC750X is de complete allrounder. Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  SLIMME GAST

  Waar je ook gaat, je rijdt verstandig.

  De nieuwe NC750X onderscheidt zich dankzij een scherper, compacter koetswerk. Maar het is zelfs nog comfortabeler dankzij de lagere zithoogte en het hertekende windscherm. Waar normaal gezien de brandstoftank zou zijn is in dit geval extra bergingsruimte voorzien. Eén van de kenmerken die de NC750X er echt doet uitspringen. Meer vermogen uit de motor en een verlies van zes kilogram zorgt voor snellere acceleratie. Dankzij vier rijmodi stel je de algemene prestatie in naargelang de rijomstandigheden.

  Honda NC750X, zoom op Honda-logo, studiobeeld, rode motor
  Honda NC750X, studiobeeld, rood-zwarte motor, bovenaanzicht

  Voor volledige controle zijn de Honda Selectable Torque Control (HSTC)-niveaus uitgebreid met nauwkeurig tractiebeheer. Je kan nog steeds kiezen tussen een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen (nu ook met slipper clutch) of de unieke Dual Clutch Transmission me zes versnellingen. Ook de veiligheid gaat erop vooruit dankzij het Emergency Stop Signal (ESS) dat de gevarenlichten activeert bij plotse harde remkracht.

  Scrollen

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

  Download voor iOS

  Download voor Android

  NC750X, HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE