Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda GL1800 Gold Wing, De perfecte rijervaring

DE PERFECTE RIJERVARING

Waar je ook heen wilt, de GL1800 Gold Wing is de motor voor de rit. Hij is prachtig afgewerkt en ontwikkeld om toeren eenvoudiger en aangenamer te maken dan ooit tevoren. Aangedreven door een magnifieke 1.833 cc zescilindermotor, beschikt u over een zeventraps Dual Clutch Transmission (DCT), ondergebracht in een verfijnd, wendbaar chassis. De Gold Wing is gebouwd voor een pure rijervaring. 

Honda GL1800 Gold Wing, actiefoto voorzijde driekwart gedraaid

Wil je meer halen uit het motorrijden? Vind het hier.

Bij de Gold Wing draait alles om de rit. Het motorblok - een mechanisch meesterwerk met zes cilinders - reageert onmiddelijk op elk commando. Throttle By Wire (TBW)-management maakt vier rijmodi mogelijk - TOUR, SPORT, ECON en RAIN - en doseert de gasrespons voor optimale controle bij lage snelheid. Met een sterk vermogen over het hele toerenbereik waarvan u kunt genieten, ongeacht waar uw volgende rijavontuur u brengt. 

Honda GL1800 Gold Wing, actiefoto voorzijde driekwart gedraaid

Z'n kwieke stuurgedrag zorgt voor controle tijdens elke rit.

Dit is een motor die gebouwd is voor het betere bochtenwerk. Zijn aluminium twin-beam frame steunt vooraan op een dubbele wishbone voorwielophanging, om de trillingen door een oneffen wegdek te verminderen en de stuurinput te vereenvoudigen. De ophanging heeft daarnaast ook geen invloed op de input aan het stuur wat leidt tot een lichte stuurbaarheid, zelfs bij stapvoets rijden.

Honda GL1800 Gold Wing, actiefoto voorzijde driekwart gedraaid

De keuze is aan jou.

Geniet van de luxe over lange afstanden met de Gold Wing, dankzij de standaard gemonteerde DCT-versnellingsbak met 7 versnellingen. Kies voor manueel schakelen als je het volle potentieel en de volle kracht van het motorblok wil verkennen. Voor langere ritten zijn automatische modi zoals Drive en Sport een betere keuze: ze anticiperen op al uw bewegingen, en kiezen een versnelling die past bij de rijomstandigheden. 

Honda GL1800 Gold Wing, actiefoto voorzijde driekwart gedraaid

Technologie om je reis te vereenvoudigen.

Het enorme 7-inch TFT-kleurendisplay toont je alle info rond de infotainment, maar laat je ook de rijmodi, afstelling van de vering en navigatie bijstellen. En, om steevast verbonden te blijven via Apple CarPlay™ en Android Auto™, kan je de functies op je telefoon naar het TFT-scherm doorseinen. 

GL1800 Gold Wing, statisch beeld met rijder en passagier


Bekijk details over specificaties en prijzen

SPECIFICATIES EN PRIJS
Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Armoured Green Metallic Standaard
*
Honda GL1800 Gold Wing, Full Option Pack

FULL OPTION PACK

Het Full Option-pakket tilt de Goldwing-ervaring naar een hoger niveau. Je kan de originele accessoires ook afzonderlijk kopen. 

Dit pakket bestaat uit: hoger windscherm, mistlampen, 12V-oplaadpunt, rugsteun voor de passagier, bagagerek, twee binnentassen, zadeltassen, matten en een centrale bok.

DE KEUZE IS AAN JOU

Topkoffer en zijpanelen of enkel panelen? Jij kiest. Schuif hier.

Honda GL1800 Gold Wing Tour
Honda GL1800 Gold Wing

Gold Wing

Gold Wing Tour

Bekijk de HONDA GL1800 Gold Wing in de app

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.