Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda GL1800 Gold Wing, De perfecte rijervaring
Honda GL1800 Gold Wing, De perfecte rijervaring

GL1800 Gold Wing

DE PERFECTE RIJERVARING

Scrollen

BEVRIJD JEZELF

Vertel eens, waar wil je naartoe?

Waar je ook heen wil, de GL1800 Gold Wing is jouw prachtig afgewerkte, premium reispartner, ontwikkeld om alle tripjes eenvoudiger en aangenamer te maken dan ooit tevoren. De magnifieke 1.833 cc zescilinder als aandrijving met de automatische Dual Clutch Transmission met zeven versnellingen, zit verpakt in een gesofisticeerd, wendbaar chassis met double-wishbone voorophanging, Pro-Arm achterschokdemper en elektronische demping. Een vernieuwd en verbeterd audiosysteem en speakers garanderen de perfecte soundtrack bij elke rit. En dat is waar het bij de Gold Wing om draait. De pure, perfecte rit.

Honda GL1800 Gold Wing, Bevrijd jezelf

HOOR DE LOKROEP VAN DE OPEN WEG

Kijk even goed naar ons meesterwerk met zes cilinders - de Gold Wing.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kleur

  EEN EN AL BELEVING

  Wil je meer uit jouw motorrijden halen? Dat kan hier.

  De Gold Wing is één en al beleving. Je neemt alles mee dat je nodig hebt, maar daarmee is niet alles gezegd. Deze motor is gemaakt voor het rijden. Het motorblok - een mechanisch meesterwerk van zes cilinders - reageert onmiddelijk op elk commando. Met een soepele stuurbaarheid zweef je elke bocht door. Maar dit is Gold Wing. Je verwacht meer. En dat krijg je ook. Het uitgebreide TFT-display van 7 inch geeft informatie duidelijk weer en staat je toe om rijmodi en navigatie te beheren en de ophanging in te stellen. Je blijft verbonden met jouw wereld terwijl de rest van de wereld aan je voorbijglijdt dankzij connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto waarmee je verschillende functies van je smartphone via Bluetooth kan bedienen.

  Honda GL1800 Gold Wing, Verwacht méér
  Honda GL1800 Gold Wing, Blijf verbonden met jouw wereld
  Honda GL1800 Gold Wing, Eén en al beleving
  Honda GL1800 Gold Wing, Gemaakt om te rijden

  DE KEUZE IS AAN JOU

  Topkoffer en zijkoffers of enkel de zijkoffers? Jij kiest. Schuif hier.

  Honda GL1800 Gold Wing Tour
  Honda GL1800 Gold Wing

  Gold Wing

  Gold Wing Tour

  GECONTROLEERDE KRACHT

  De Gold Wing houdt van de snelweg, dat staat vast. Maar in de bochten komt hij pas echt tot leven.

  Dit is een motorfiets die elke bocht baas is. En er ten volle van geniet. Zijn gegoten aluminium frame maakt gebruik van een dubbele wishbone voorophanging. Dat vermindert de trillingen door een oneffen rijweg en vergemakkelijkt de stuurinput. De ophanging heeft daarnaast ook geen invloed op de input aan het stuur wat leidt tot een lichte stuurbaarheid, zelfs bij stapvoets rijden. Voor een perfect controleerbare en meegaande rijervaring past de veerdemping zich elektronisch aan naargelang de geselecteerde rijmodus. De veervoorspanning achteraan wordt zo ook automatisch ingesteld. Het systeem werkt intuïtief. Behalve de vier rijmodi zijn er vier settings van zacht naar hard waarmee je de demping instelt naargelang de lading. Alles samen is dit chassis gemaakt om de aanzienlijke kinetische energie van de ongelofelijke, unieke krachtbron te kunnen bolwerken. Zodat je het onderste uit de kan weet te halen.

  Honda GL1800 Gold Wing, gecontroleerde kracht
  Bekijk de HONDA GL1800 Gold Wing in de app

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.