Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

MM93 - 2019 MotoGP World Champion
MM93 - 2019 MotoGP World Champion

COVID 19

Uw Honda is geïmmobiliseerd door een storing? Het Honda-netwerk staat in deze moeilijke tijden aan uw zijde en biedt noodhulp. Het Honda assistentienummer is het volgende +32 (0)3 253 68 58. Wilt u een Honda dealer contacteren?

MM93 - 2019 MotoGP World Champion
MM93 - 2019 MotoGP World Champion

8 x Wereldkampioen

Marquez won in 2013 zijn allereerste MotoGP wereldtitel voor het fabrieksteam van Honda. Sindsdien won hij de titel nog in 2014 en van 2016 tot 2019. Met eerdere titels in de 125cc en Moto2 reeksen staat de teller van de 26-jarige Marc nu al op 8 wereldtitels!

Scrollen
Honda Motorfietsen Gamma

ONTDEK HET VOLLEDIGE GAMMA VAN HONDA MOTORFIETSEN

GELEID DOOR KENNIS

Het winnen van wedstrijden is belangrijk voor onze rijders en teams, want zij zijn competitief ingesteld. Maar het behalen van zeges is niet de enige reden waarom wij naar een circuit trekken. We spenderen een groot deel van onze tijd aan de samenwerking, zonder ophouden, speurend naar elke zwakheid, zo leren we bij. En als we er eentje vinden, voeren we veranderingen door. Veranderingen maken ons sterker.

DE HONDA MOTOR EXPERIENCE APP

Met de Honda Motor Experience App kun je eenvoudig alle modellen opzoeken en configureren. Download de app nu door de QR code te scannen!

Honda vintage kleding

TERUGKEER NAAR EEN GOUDEN TIJPERK

Een gamma van vintage T-shirts, hoodies en truien met een design dat verwijst naar een vervlogen tijdperk.