Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Forza 125. Dit is Forza
Forza 125. Dit is Forza

FORZA 125

DIT IS FORZA

HAAL MEER UIT HET LEVEN

Technologie, gebruiksvriendelijkheid en een verfijnde, geraffineerde stijl. Allemaal verpakt in één sportieve GT-scooter. Het EURO5-compatibele enhanced Smart Power Plus (eSP+) motorblok van de Forza 125 is uitgerust met Honda Selectable Torque Control (HSTC) en levert toonaangevende acceleratie. Met een volle tank leg je 475 kilometer af en je geniet de hele rit lang van moeiteloze snelheid en een soepel, responsief karakter. Ideaal voor in de stad. Daarnaast biedt de ruimte onder het zadel plaats voor twee helmen.

SNIJD DOOR DE STAD

Met nog meer gemak. We verfijnden de stijl van de Forza 125 en voegden technologie toe om jouw vertrouwen én gebruiksgemak een boost te geven.

De strakke en herwerkte voorkuip en zijpanelen glijden snijden efficiënt door de wind. Het aerodynamische profiel vermindert de druk op de rijder bij hoge snelheden. Het elektrische scherm krijgt 40mm extra bewegingsruimte waardoor de volle 180mm ingezet kan worden voor betere windbescherming of net lager kan worden gezet voor een vrijer gevoel doorheen de stad. Het Honda Selectable Torque Control (HSTC) bewaakt ten allen tijde de mate van tractie op het achterwiel en grijpt in wanneer nodig. In het handschoenenkastje vind je tenslotte een USB Type-C-aansluiting zodat jouw smartphone opgeladen blijft.

Forza 125-stijl
Forza 125, technologie
Forza 125, gestroomlijnd
Forza 125, snijd door de stad

EEN KRACHT OM REKENING MEE TE HOUDEN

Onze ultieme scooterfamilie.

We introduceerden de Forza 125 in 2015 als perfecte partner voor veeleisende klanten in Europa die het maximale uit hun scooter verwachten. Dankzij zijn compacte afmetingen en sterke motorprestaties zet hij sindsdien de toon voor alle spelers in zijn klasse. De Forza heeft ook het comfort van een GT of Grand Tour-scooter, met sporrtieve handling en meer dan voldoende opbergruimte. Naast de Forza 350 en de gloednieuwe Forza 750 maakt hij deel uit van onze ultieme Forza-familie.

Forza 125, EEN KRACHT OM REKENING MEE TE HOUDEN

TWEE VERSCHILLENDE FORZA-SCOOTERS

De wendbare Forza 125 of de nog flexibelere Forza 350? Kies de scooter die voor jou geschikt is.

Forza 350, in studio
Forza 125, in studio

Forza 125

Forza 350

Bekijk de Honda Forza 125 in de app

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.