Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Alle ogen op de Honda SH350i
Alle ogen op de Honda SH350i

SH350i

IN DE SCHIJNWERPERS

Scrollen

BETROUWBARE PRESTATIE TIJDLOZE STIJL.

Onze SH-scooters zijn iconen binnnen de tweewielerwereld en bewijzen al tientallen jaren hun nut als een gemakkelijk en handig vervoersmiddel voor talloze eigenaren over heel Europa. Hun toonaangevende, hoogwaardige capaciteiten berusten op de betrouwbare, sterke motor, de gebruiksvriendelijkheid van een vlakke vloer en de stabiliteit dankzij de grote, 16-inch diameter wielen. En dat allemaal verpakt in de tijdloze, compacte en kenmerkende SH-stijl.

EVOLUTIE VAN EEN ICOON

De nieuwe SH350i voert de lijn aan en belichaamt alles wat SH betekent.

Hij beschikt over meer vermogen dankzij een grotere, vloeistofgekoelde 4V-motor, opgewaardeerd acceleratievermogen - zowel vanuit stilstand als rijdend - en een hogere topsnelheid. De SH-stijl combineert altijd vorm en functie. De SH350i brengt dat naar een volgend niveau door elegantie, een hoogwaardig gevoel en technologische bekwaamheid met elkaar te vermengen. Het herziene frame behoudt de wendbaarheid - een kenmerk dat de SH-lijn typeert - en toevoegingen zoals een USB-oplaadpunt en een Smart Key-systeem verhogen het gebruiksgemak.

Honda SH350i, zoom op SH-logo, rode motor
SH350i, man naast de scooter, achteraanzicht, rode motor
Honda SH350i driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg, rode motor
Honda SH350i, driekwart rechterachteraanzicht met rijder, rode motor

STRAK, SLIM EN VERFIJND

Drie woorden die de SH350i typeren.

Het strakke, slanke en geheel nieuwe koetswerk verhult het hertekende stalen buisframe en ondersteunt de praktische vlakke vloer die de SH-scooters uniek maakt. De zitpositie is comfortabel, rechtop en ontspannen, voor rijders van alle lengtes. Met de SH350i ben je slim onderweg dankzij de nieuwe motor, wat betekent dat je meer gedaan krijgt in de stad en verder kan gaan op de open snelweg. Verfijnde details in het design vind je overal terug en helpen je om je dag vlot te laten verlopen. 

Honda SH350i, rechterkant, geparkeerd, rode motor
Honda SH350i, rechterkant, geparkeerd, grijze motor

Dankzij de Smart Key, die je gewoon in je zak laat, bedien je moeiteloos de ontsteking, open je het zadelcompartiment en ontgrendel je de optionele Smart topkoffer. Onder het comfortabele zitje kan je een integraalhelm kwijt. Je vindt er bovendien ook een USB type-C oplaadpunt, klaar om je smartphone op te laden. Alle verlichting, inclusief richtingaanwijzers, bestaat uit frisse en efficiënte LED-lampjes. De nodige informatie is eenvoudige af te lezen op het aantrekkelijke LCD-dashboard.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Honda SH350i HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

ONTDEK DE SCOOTERS