Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda SH350i dynamische afbeelding zijkant

BETROUWBARE PRESTATIE. TIJDLOZE STIJL.

Onze SH-scooters zijn iconen binnen de tweewielerwereld en bewijzen al tientallen jaren hun nut als gemakkelijk en handig vervoersmiddel voor talloze rijders over heel Europa. Hun toonaangevende, hoogwaardige capaciteiten berusten op betrouwbaarheid, een sterke motor, stabiliteit dankzij de grote, 16 inch diameter wielen en de gebruiksvriendelijkheid van een vlakke vloer. En dat allemaal verpakt in de tijdloze, compacte en kenmerkende SH-stijl.

Honda SH350i driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg, rode motor

Betrouwbare prestatie

De SH350i krijgt een vermogensboost dankzij het grotere vloeistofgekoelde motorblok met vier kleppen. Dankzij het sterke koppel in het lage en het middengebied, stuur je de scooter moeiteloos doorheen de stad. Het krachtigere motorblok maakt het eenvoudiger om ook de snelwegen te gebruiken. Bovendien voldoet het aan de EURO5-uitstootnorm en is het ook zuiniger en beter voor het milieu.

Honda SH350i driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg, rode motor

Zorgeloos de stad doorkruisen

Dankzij zijn stalen buisframe en de 16 inch wielen kan je de SH350i ook aan lage snelheden moeiteloos besturen. Daarnaast geniet je met een relaxte, rechtop zithouding en een vlakke vloer van optimale stabiliteit en praktische bruikbaarheid tijdens al je ritten.

Honda SH350i driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg, rode motor

De juiste technologie

De SH350i beschikt over de juiste technologie waarmee het leven elke dag eenvoudiger wordt, zoals de Honda Smart Key en een USB-oplaadpoort. De opslagruimte onder het zadel en de optionele Smart topkoffer, beiden bediend via de Smart Key, verhogen het gebruiksgemak. Het heldere LCD-display toont alle nodige informatie voor onderweg in één oogopslag.

Honda SH350i driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, op de weg, rode motor

Evolutie van een icoon

Elegantie gecombineerd met een premium uitstraling en technologische vooruitstrevendheid: de SH350i windt er geen doekjes om. Doorheen het hele design vind je verfijnde details terug die je helpen om je dag vlot te laten verlopen. Jarenlange ontwikkelingen en expertise zorgen ervoor dat de SH350i kon uitgroeien tot de uiterst veelzijdige motorfiets die hij vandaag is.

Honda SH350i zijaanzicht voor gebouwen


Bekijk details over specificaties en prijzen

Specificaties en prijzen
Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Black Standaard
  • Matte Pearl Cool White Standaard
  • Matte Ruthenium Silver Metallic Standaard
  • Zafiro Blue Metallic Standaard
  • Matte Techno Silver Metallic Standaard
  • Matte Coal Black Metallic Standaard
*

Originele Accessoires

35 L SMART TOPKOFFER

35 L SMART TOPKOFFER

De kleur van de Smart topkoffer kan worden afgestemd met die van de motor. Je opent en vergrendelt de topkoffer met dezelfde Smart Key voor de ontsteking. De koffer biedt veelzijdige opbergruimte voor je dagelijkse woon-werkverkeer of voor een weekendje weg. Met ruimte voor een integraalhelm of twee jethelmen. Een binnenzak is ook beschikbaar.

VERWARMDE HANDVATTEN

VERWARMDE HANDVATTEN

Een bijzonder slank ontwerp verwarmt een zone van 180° rondom de handvatten, waarbij de meest gevoelige gebieden van de handen verwarmd worden. De bediening is geïntegreerd voor maximaal comfort voor de rijder. Moet worden gecombineerd met het Heated Grip accessoire.

U-SLOT 123/217

U-SLOT 123/217

U-slot met beveiligd cilinderslot. Dit uiterst veilige antidiefstalslot zorgt voor gemoedsrust wanneer je jouw scooter onbewaakt parkeert.

HOOG WINDSCHERM

HOOG WINDSCHERM

Verbeter je comfort onderweg met het 46 cm hoge windscherm. Perfect aangepast voor het design van de SH350i.

Honda SH350i HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.