Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Super sport

Opwindende prestaties in een verfrissend en sportief ontwerp.

Honda CBR10000RR-R Fireblade aanbod
Honda CB500R, driekwart vooraanzicht op weg

Kracht, Prestaties en Totale Controle

De traditie van Honda om titelwinnende topmachines te ontwikkelen zet zich voort in het Supersport-aanbod. De CBR-lijn levert de perfecte combinatie van ergonomische ontwerpen en een sportieve rijhouding, geïnspireerd door de motoren ontwikkeld voor de Moto GP en het WorldSBK. De motorblokken zijn afgesteld om optimale prestaties te leveren, waardoor ze perfect geschikt zijn voor circuitdagen of om een paar rondjes over een racebaan te vliegen. Dichter bij de echte race-ervaring kom je niet! 

Compatibel met het A2-rijbewijs

CBR1000RR-R Fireblade

Sluiten

Honda Racing Corporation WorldSBK CBR1000RR-R Fireblade

Honda Racing Corporation

Al sinds het prille begin maakt racen deel uit van het Honda-DNA. In 1954 maakte onze oprichter Soichiro Honda bekend dat hij zich wil meten in de racewereld en daar stopte hij al zijn energie in. Zijn legende leeft voort en belichaamt de essentie van alles wat we doen.

De Honda Supersport-modellen strijden mee in de MotoGP, de WorldSBK en het Endurance World Championship. Het toppunt van motorracen. Zinsverbijsterende snelheden gecombineerd met de nieuwste technologie zorgt voor noodzakelijke controle, grip en wendbaarheid zodat het beste uit de motorfiets naar boven komt.

Bezoek de website en kom meer te weten over de HRC-teams en de rijders.

HRC
Honda CBR1000RR-R wings-logo op benzinetank

Vind uw perfecte motorfiets

Elke motorfiets heeft zijn eigen persoonlijkheid. Net zoals jij die hebt. Welk model past het best bij jou?