Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR500R

BESLIS VANDAAG WELK TYPE RIJDER
JE MORGEN WILT ZIJN

Beslis welk type rijder je wilt zijn. Met zijn agressieve nieuwe look en hoog vermogen bij lage toerentallen geeft de CBR500R je de volledige vrijheid. En een A2-rijbewijs is voldoende voor deze motorfiets.

HET GELUID VAN VRIJHEID

Verhoog het toerental van de tweecilinder motor. Luister naar het unieke en opvallend agressieve gebrul van de motorfiets. Adem diep in. Je bent meester op de weg. (optimaal geluid met hoofdtelefoon)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CBR500R zo sterk.

PURE, SPORTIEVE AGRESSIE

Geïnspireerd op de Fireblade.

De nieuw ontworpen CBR500R is duidelijk geïnspireerd op de sportieve CBR1000RR Fireblade. Zijn scherpere, agressievere lijnen bevatten ook unieke aerodynamische winglets. De rijder heeft een sportief zicht met clip-ons onder de bovenbrug en een negatief LCD-dashboard. De innovatieve vorm van de brandstoftank vergroot de capaciteit (voor langere cruise-afstanden) en maakt de motorfiets toch slanker.

VERSNELLEN

Tweecilinder kracht.

De CBR500R is uitgerust met een krachtige tweecilinder motor die je een ongeëvenaard vermogen biedt. Je hoeft nooit meer te kiezen tussen een motorfiets met een super acceleratie vanuit een stilstaande start, of een motorfiets die je bij een hoog toerental snel door de soepele zes versnellingen laat schakelen. De CBR500R geeft je beide. Dat is pas absolute vrijheid.

En, net als bij de andere CBR-modellen, vergemakkelijkt een assist/slipper-koppeling het doorschakelen en voorkomt deze de blokkering van de achterwielen bij het harde terugschakelen. Om je te laten genieten van een nog betere sportieve rij-ervaring, is het koppel verhoogd met 3 tot 4% bij lage tot middelhoge snelheden van 3.000 tot 7.000 tpm.

CBR500R, driekwart rechterachteraanzicht, met motorrijder op circuit
CBR500R, ingezoomd op de uitlaat en het achterwiel
CBR500R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op bergweg
CBR500R, rechterkant, ingezoomd op het motorblok

VOLLEDIG UITGERUST

En klaar voor een mooie rit.

De CBR500R is uitgerust met een nieuw negatief LCD-dashboard met een versnellingsindicator. In agressieve rij-omstandigheden zorgen de sportieve clip-ons dat je altijd de controle behoudt. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische voorvork kan worden ingesteld. Dit geldt ook voor de Pro-Link monoschokdemper achteraan. En de volledige LED-verlichting en richtingaanwijzers zorgen voor de nodige kwalitatieve afwerking. Naar je startblok. Klaar? START!

CBR500R, ingezoomd vanuit rijdersperspectief