Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR500R RACING DNA
CBR500R RACING DNA

CBR500R - RACING DNA

Waarom racen we? Om beter te worden. Dat is wat we altijd al gedaan hebben. En hier is waarom: de CBR500R is een A2-motorfiets - maar ook een CBR tot in het kleinste detail. De agressieve uitstraling en nieuwe graphics doen harten sneller slaan. De tweecilinder draait op volle toeren wanneer jij dat wil, en de verbeterde ophanging en remmen geven je het zelfvertrouwen om dat te doen. Ben je klaar voor de stap naar echte, door racing gevormde prestaties? Dan start de adrenalinestoot hier.

CBR500R DE VOLGENDE STAP
CBR500R DE VOLGENDE STAP

DE VOLGENDE STAP

Misschien is dit je eerste sportmotor. Of misschien ben je een ervaren rijder op zoek naar de doelgerichte opwinding van een kleinere machine. Wat het ook is, de CBR500R opent een wereld van mogelijkheden. Een trouwe partner in de stad dankzij de compacte afmetingen en voorzien van onvervalste sportieve kwaliteiten op de bochtige binnenwegen. Met steevast een onmiddelijke reactie op elke stuurbeweging en elke draai aan het gashendel. Geniet van elke seconde, van elk moment. Dit is de CBR500R.

CBR500R Onze kleinste supersport

Een CBR is altijd iets speciaals

CBR. Drie erg speciale letters. Ze worden dan ook niet zomaar toegekend. Ze moeten worden verdiend. En dat doet de CBR500R. Kijk maar naar het sportieve design met geïntegreerde winglets op het kuipwerk voor optimale aerodynamica op hoge snelheid. Verder is er de agressieve rijhouding met het clip-onstuur onder de bovenste kroonplaat en de positionering van de nieuwe aluminium voetsteunen waardoor je moeiteloos in racehouding zit. Als het er snel uitziet dan is het ook snel, zeggen ze. En wie kijkt naar de CBR500R, met zijn magnifieke nieuwe kleuren en graphics, kan niet anders dan daarmee instemmen.

CBR500R Onze kleinste supersport

Ontdek ongelofelijke stuurprecisie

Die bochten in de weg voor je? Domineer ze. Allemaal. Domineer het indraaipunt, snijpunt en de exit van elke bocht. De nieuwe 41 mm Showa Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD-voorvork verdeelt in- en uitgaande demping en levert een soepele respons met nauwkeurig gripgevoel aan de voorband, zeker bij krachtig afremmen. De demping van de achterste schokdemper werd evenredig aangepast. De nieuwe lichtgewicht wielen en swingarm - gecombineerd met een meer naar voren gerichte gewichtsverdeling - zorgen voor een nog scherper stuurgedrag.

CBR500R Onze kleinste supersport

Geniet van elke draai aan het gashendel

Als dit jouw eerste A2-motorfiets is, dan neem je een vliegende start. De vloeistofgekoelde parallel tweecilinder met 8 kleppen levert 35 kW @ 8.600 tpm met een maximum koppel van 43 Nm @ 6.500 tpm. Soepel, erg plezierig en heel verslavend. Laat je leiden door de opwindende huil uit de uitlaat wanneer je het blok naar de rode zone jaagt. En net zoals bij de grotere CBR-modellen, vergemakkelijkt een assist/slipper-koppeling het schakelen doorheen de zes versnellingen en voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard terugschakelen.

CBR500R Onze kleinste supersport

Voor een rijervaring van de hoogste kwaliteit

De CBR500R trekt de aandacht, waar die ook gaat. De gebeitelde dubbele LED-koplamp staart je dreigend aan en werpt een brede lichtstraal op de weg, wat de zichtbaarheid 's nachts verbetert. Ook de richtingaanwijzers en het achterlicht zijn LED. Het negatieve LCD-instrumentenpaneel is uitgerust met een snelheidsmeter, geblokte toerenteller, dubbele tripteller, brandstof-/verbruiksmeter en een versnellingsindicator. Verder is er een schakelindicator die ingesteld staat op 8.750 tpm maar aangepast kan worden per 250 tpm.

Trots op onze kleinste CBR

Jij ook, denken we. Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur
    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

    Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.