Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR500R

Het DNA van een racer

CBR500R dynamisch driekwart vooraanzicht in de bocht


Datgene wat HRC leert uit het racen op topniveau vloeit rechtstreeks terug. En daar is de CBR500R het beginpunt van. Dankzij de aerodynamische winglets aan de kuip is de link met de Fireblade meteen duidelijk. Voeg daarbij een krachtige tweecilinder met de ECU ingesteld op acceleratie en een chassis uitgerust met USD-voorvorkpoten van Showa en dubbele radiaal gemonteerde remklauwen. Een nieuw TFT-display met volledige connectiviteit en tractiecontrole via HSTC doen er verder geen twijfel over bestaan: dit is het DNA van een racer. Op en top rijplezier gegarandeerd in de stad, op het platteland en op het circuit.


Honda CBR500R dynamisch shot zijkant met rijder

Een CBR is altijd iets speciaals.

CBR. Drie bijzondere letters die een fenomenale geschiedenis meedragen. Met een design geïnspireerd door dat van de Fireblade - met nieuwe kleuren en graphics die recht uit de pitstraat komen - beschikt de CBR500R over dezelfde aerodynamische winglets die zorgen voor stabiliteit in de bochten en vlijmscherpe wendbaarheid aan hoge snelheid. De agressief vormgegeven koplamp projecteert een brede, doordringende lichtstraal op de weg die je veilig doorheen elke bocht leidt. Vanaf de sportieve kuip tot aan het strak vormgegeven zadelgeheel: dit is de maatstaf voor snelheid.

Honda CBR500R TFT-display

Blijf verbonden

Instapmotor? Dat had je gedacht. De CBR500R komt gewapend met de technologie die je ook vind op de grote motoren. Zoals HSTC, wat ervoor zorgt dat de ECU het motorkoppel soepel reduceert om optimale grip te garanderen. De cockpit mag dan wel minimalistisch sportief ogen, het 5-inch TFT-scherm maakt gebruik van optisch gebonden lagen om de zichtbaarheid in fel zonlicht te verbeteren. Dankzij Honda RoadSync blijft je smartphone verbonden. Zo heb je toegang tot turn-by-turn navigatie via het scherm en blijf je verbonden met wie of wat je wil - en dat allemaal via de eenvoudig te bedienen schakelaar met achtergrondlicht.

Prestaties Uit De Racestal

Maximaal vermogen (47hp)

35 kW

Maximaal koppel

43 Nm

Cilinderinhoud

471 cc

Zadelhoogte

785 mm

Bekijk de volledige specificaties
CBR500R dynamisch driekwart vooraanzicht met vrouwelijke rijder

Op en top race, of op en top geheimzinnig

Kijk heel goed rond en kies de jouwe.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Grand Prix Red Standaard
*