Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Zijaanzicht, met zicht op rechterkant van rode CRF110F.

CRF110F

Eindeloze sensaties

Tijd om een stapje hoger te gaan.

De CRF110 voelt aan als een volwassen motorfiets en zorgt voor eindeloos rijplezier. Deze motorfiets is geschikt voor de 8- tot 11-jarige berijder en heeft een robuust frame, een elektrische starter en een betrouwbare 4-taktmotor. Hij is het ideale opstapmodel naar de meer wedstrijdgerichte Motocross- en Enduro-machines van 125 cc/150 cc.

Avontuur van je leven

Als een kind die allesoverheersende drang krijgt om te rijden, is er geen beter startpunt denkbaar dan een knalrode CRF offroadmachine.

Honda’s stoere CRF110F laat jonge berijders met het volste vertrouwen rijden en opent de deuren naar levenslang rijplezier. Hij heeft een elektrische starter en een splinternieuw stalen frame met verbeterde wielophanging, die samen bijdragen aan het gevoel en de prestaties van een 'volwassen' motorfiets. Die jonge honden blijven hele dagen rijden – en grijnzen.

Driekwart zijaanzicht van CRF110F met berijder op onverharde wedstrijdlocatie. Naar links.

De uitstraling van een offroad

De op de CRF450R geïnspireerde looks geven hem de geloofwaardigheid van een Motocross-model.

Vooraanzicht van CRF110F.

De CRF110F beschikt niet alleen over een krachtige motor, maar ook over een robuust wielophangingssysteem en een stevig chassis.

Een compleet nieuwe bodykit, met glimpen van de 'driehoeksverhouding' van de CRF450R, geeft de CRF110F een frisse en moderne uitstraling. De nieuw ontworpen kettingkast ziet er geweldig uit en zorgt samen met de toegevoegde stuurrol voor extra veiligheid.

Meer dan stoer

Nieuwe rijders gaan niet altijd zuinig om met hun machine, en daarom heb je een motorfiets nodig die minstens net zo ruig is. Dankzij de nieuwe motor met 110 cc is de nieuwe CRF110F daarin met vlag en wimpel geslaagd. En om hem moeiteloos draaiende te houden, zit hij boordevol functies, zoals de onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking), de automatische distributieketting-spanner, en natuurlijk de bewezen technische en productiekwaliteit van Honda.

 

 

Driekwart vooraanzicht van CRF110F.
Close-up van gashendel.

Makkelijk starten: één druk op de knop en je bent weg. De CRF110F heeft een kickstarter als back-up.

Lekker toeren

En ondertussen vaardigheden en ervaring opdoen.

De dagen waarop de motorfiets offroad, op parcoursen, op motorcrossbanen of zelfs in de eigen tuin op de proef wordt gesteld, kunnen een leuke activiteit zijn voor het hele gezin. De CRF110F is een geweldige en plezierige kennismaking met motorrijden, de perfecte motorfiets om vaardigheden op te doen en te leren de machine onder controle te houden. Dat komt later ongetwijfeld goed van pas, zowel op de weg als tijdens wedstrijden.

Driekwart zijaanzicht van motorfietsen met rijders, racelocatie, zicht op rechterkant.