Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

CRF110F

De Trip van je Leven

CRF110F


De CRF110F voelt aan als een grote motorfiets en staat garant voor een pak plezier. Hij is gebouwd voor acht- tot elfjarigen en heeft een robuust frame, een elektrische starter en een betrouwbare viertaktmotor. Het is het perfecte opstapmodel naar de meer competitiegerichte 125cc en 150cc MX- en enduromachines.


CRF110F

De Off-Road Look

Dit is een motorfiets om trots op te zijn. De strak ontworpen stijl en duurzame body kit geven de CRF110F een fris en modern uiterlijk, net zoals de machtige CRF450R. Voor 25YM krijgt de CRF110F een opvallende nieuwe CRF-kleurstelling en in het oog springende graphics die Honda's offroadgenen extra in de verf zetten. De kettingcover ziet er geweldig uit en voegt net als de stuurrol extra veiligheid toe.

CRF110F

Meer dan Stoer

Nieuwe rijders durven hun machines wel eens afmatten. En daarom heb je een motorfiets nodig die tegen een stootje kan. Met een betrouwbaar 109 cc motorblok en sterk chassis doorstaat de CRF110F elke beproeving met vlag en wimpel. En om hem moeiteloos draaiende te houden zit hij ook boordevol functies, zoals een onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking) en een automatische distributieketting-spanner. En daarbovenop, is hij uiteraard gebouwd volgens Honda's legendarische kwaliteit en vakmanschap.