Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CRF110F Eindeloze spanning

CRF110F

De CRF110F voelt aan als een grote motorfiets en staat voor een en al plezier. Hij is gebouwd voor acht- tot elfjarigen en heeft een stevig chassis, een elektrische starter en een betrouwbare viertaktmotor. Het is het perfecte opstapmodel naar de meer competitiegerichte 125 cc en 150 cc motorcross- en enduromachines.

Reis van je leven

Jongeren met die onstopbare drang om te rijden hebben de beste startpositie met een felrode Honda CRF offroader.

Honda's stoere CRF110F garandeert eenvoudig rij- en zelfvertrouwen voor jonge rijders en opent de deuren naar levenslang plezier. Hij beschikt over een elektrische starter, een stevig stalen frame en een hoogwaardige ophanging. Elementen die bijdragen aan de prestaties en het gevoel van een grote motorfiets. Een motorfiets om de hele dag lang mee te blijven rijden, met een glimlach onder de helm.

CRF110F Reis van je leven

OFFROAD-UITSTRALING

MX-geloofwaardigheid geïnspireerd door de CRF450R.

CRF110F Een volledig nieuwe body kit

De CRF110F heeft niet alleen een stevig motorblok. Hij heeft ook een sterk gebouwd chassis.

Dit is een motorfiets om trots op te zijn. De strak ontworpen stijl en duurzame body kit geven de CRF110F een fris en modern uiterlijk, net zoals de machtige CRF450R. De kettingcover ziet er geweldig uit en voegt net als de stuurrol extra veiligheid toe.

 

Meer dan stoer

Nieuwe rijders durven hun machines wel eens afmatten. En daarom heb je een motorfiets nodig die tegen een stootje kan. Met een betrouwbaar 109 cc motorblok en sterk chassis doorstaat de CRF110F elke beproeving met vlag en wimpel. En om hem moeiteloos draaiende te houden zit hij ook boordevol functies, zoals een onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking) en een automatische distributieketting-spanner. En daarbovenop, natuurlijk, is hij gebouwd volgens Honda's legendarische kwaliteit en vakmanschap.

CRF110F Modern uiterlijk
CRF110F Nieuw 110 cc-motorblok

Hij is eenvoudig te starten. Met een druk op de knop ben je vertrokken.

Zorgeloos rijden

Vaardigheden en ervaring aanscherpen.

Offroadrijden in trailparken, motorcrosspaden of zelfs achtertuinen kan best een leuke gezinsactiviteit zijn waarbij iedereen betrokken is. De CRF110F is een geweldige en plezierige introductie tot het motorrijden. De perfecte motor om vaardigheden en motorbeheersing mee op te bouwen die je ook later nodig zal hebben. Op de openbare weg of in competitieverband.

 

 

CRF110F Zorgeloos rijden