Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda ADV350 met lange veerweg en banden met noppenprofiel
Honda ADV350 met lange veerweg en banden met noppenprofiel

AVONTUURLIJKE GEEST, STEDELIJKE UITSTRALING

De ADV350 valt op in de massa. Zijn robuuste ontwerp heeft avontuur in het bloed dankzij de ophanging met lange veerweg en de banden met noppenprofiel. Aangevuld met het sportieve motorblok met HSTC-tractiebeheer slaat de ADV350 zich overal doorheen. Deze unieke scooter scoort hoog op vlak van prestaties, stijl en stedelijke bruikbaarbeid. Zo is hij uitgerust met heel wat opslagruimte onder het zadel, een instelbaar windscherm, Smart Key en een LCD-dashboard dat kan worden gecombineerd met het Honda RoadSync.

Honda ADV350 met sportief motorvermogen en robuust, vlot chassis
Honda ADV350 met sportief motorvermogen en robuust, vlot chassis

DE SENSATIE VAN WAT KAN

Vertrouwen. Dat is wat de ADV350 je geeft. De combinatie van sportief motorvermogen en een robuust, vlot chassis helpt je probleemloos elk terrein te doorkruisen. Het helpt om onderweg verbonden te blijven en alles te kunnen meenemen dat je nodig hebt. Het HSVCs in combinatie met de Honda RoadSync app en voldoende praktische opbergruimte maken dat mogelijk. Ook de opvallende styling kenmerkt de ADV350 en doet je telkens nog eens omkijken na het parkeren. Bovendien vind je jouw motor eenvoudig terug in de drukte dankzij de Smart Key die de lichten laat knipperen. Tijdens de dag moet je misschien in, rond en buiten de stad zijn, maar dat stoort je niet. Je hebt een ADV350. Je weet wat hij kan.

Honda ADV350 met veel features en gebouwd met een sterke motor

De Grote Stad en daarbuiten

Start met de allerbeste scootertechnologie die we in huis hebben, voeg een grote scheut avontuurlijk DNA toe afkomstig van onze baanbrekende X-ADV en het eindresultaat is iets compleet nieuws - de ADV350. Het gewicht bedraagt slechts 183 kg en de scooter is voorzien van veel features, gebouwd met een krachtig motorblok en uitgerust met alle verfijnde toevoegingen voor moeiteloos stadsverkeer. De ophanging met lange veerweg (125 mm vooraan, 130 mm achteraan), de ruime grondspeling en de banden met noppenprofiel maken rijden over onverharde wegen eenvoudig. Dus wat de dag je ook brengt, de ADV350 zorgt voor vervoer.

Honda ADV350 met veel features en gebouwd met een sterke motor

Comfort voor twee met instelbare windbescherming

De robuuste en avontuurlijke styling markeert nieuw terrein. Maar we vergaten niet waar het om draait bij grote scooters: comfort en bruikbaarheid. Het zadel heeft een ondersteunende vorm en is slechts 780 mm hoog. Zo geraak je eenvoudig met de voeten aan de grond. Onder het zadel beschik je over 48 l opslagruimte, voldoende voor twee integraalhelmen. Ook is er een handschoenenkastje met een geïntegreerde USB Type C-oplaadpoort. Het windscherm is over een lengte van 133 mm en in vier posities in te stellen met variërende hoogte en hoek. Op de hoge stand stuurt het de luchtstroom rond de schouders zodat lange ritten minder vermoeiend worden. Op de lage stand geniet je van een koele rijwind, perfect om de stad door te komen.

Honda ADV350 met veel features en gebouwd met een sterke motor

Vlot doorheen je drukke dag

Klaar om te gaan? Smart Key in de zak en rijden maar. De sleutel activeert het ontstekingssysteem en ontgrendelt het zadel. Daarnaast bedient het ook de (optionele) Smart topkoffer. Ben je in de buurt, dan opent de koffer. Wanneer je wegwandelt, vergrendelt het slot opnieuw. Wil je onderweg verbonden blijven, dan kan dat ook. Het negatieve LCD-dashboard is uitgerust met het Honda RoadSync-systeem en verbindt jouw Android™ of iOS™-toestel via de Honda RoadSync-app. Zo bedien je oproepen en muziek. De verlichting is volledig LED, met de stoere dubbele koplamp in de hoofdrol. Als je hard remt, waarschuwt het noodstopsignaal of ESS (Emergency Stop Signal) achterliggende weggebruikers door de achterste richtingaanwijzers te laten knipperen. Het systeem schakelt zich automatisch uit.

Honda ADV350 met veel features en gebouwd met een sterke motor

Met het vertrouwen van het Honda Selectable Torque Control.

Het 330 cc enhanced Smart Power+ (eSP+) SOHC motorblok met vier kleppen levert krachtige, sportieve prestaties en is uiterst zuinig dankzij de ingebouwde wrijvingsverminderende technologie. Zo geniet je van vinnige acceleratie en van voldoende vermogen om lange tijd op de snelweg te vertoeven. Of voor eender welke andere uitdaging die je dag brengt. Rijomstandigheden kunnen plots veranderen. Daarom beheert het HSTC automatisch de grip op het achterwiel zodat jij vol zelfvertrouwen blijft verderrijden. Met een verbruik van 29,4 km/l in WMTC-modus) en een benzinetank van 11,5 liter beschik je over een mogelijk bereik van 340 km.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Pearl Cool White Standaard
  • Pearl Falcon Gray Standaard
  • Matte Coal Black Metallic Standaard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standaard
*
Scrollen

TWEE UNIEKE ADVENTURE SCOOTERS

Allebei klaar voor jouw avontuur.

Honda X-ADV
Honda ADV350

ADV350

X-ADV

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.