Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB500 Hornet

Kom bij de Korf.

CB500 Hornet shot zijkant met rijder


Klaar voor een zinderende rit? Wat jij nodig hebt, dat is onze nieuwe CB500 Hornet. Zijn agressieve streetfighter-stijl stroomt over van het DNA van de grote Hornet. Voorzien van een responsieve en A2-compatibele tweecilinder en een wendbaar, hoogwaardig chassis, heb je alles in huis om de stad te doorkruisen of bochtige binnenwegen te domineren. Hoogwaardige technologie - waaronder een 5 inch TFT-display, Honda RoadSync met weergave van turn-by-turn navigatie - en tractiecontrole via het HSTC zorgt ervoor dat je verbonden, veilig en vol vertrouwen de baan op gaat. Kom bij de korf.

Sluiten

Weg met de ballast

Maximaal vermogen (47hp)

35 kW

Maximaal koppel

43 Nm

Zithoogte

785 mm

Brandstofverbruik

28,6 km/l

Bekijk de volledige specificaties
CB500 Hornet statisch langs rechterzijde


CB500 Hornet driekwart vooraanzicht op stedelijke baan

Altijd alles onder controle

De stad ligt in je handpalm. Met een rechtop rijhouding die natuurlijk aanvoelt, ben jij de baas op de baan. Dankzij de lichtgewicht vijfspaaks velgen en de sportieve aluminium swingarm en voetsteunen zeul je geen overtollige kilo's mee, voor supersnel, moeiteloos stuurgedrag. De dubbele 296 mm remschijven en radiaal gemonteerde Nissin tweezuigerklauw zorgen voor krachtig en progressief remmen. De perfect afgestelde Showa 41 mm Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) zorgt ervoor dat je pijlsnel in de bochten kan duiken, met alle feedback voor grip die je kan wensen. En nog wat extra.

CB500 Hornet voorkuip en koplamp

Overal Opvallend

Zijn diep uitgesneden postuur beklemtoont de imposante streetfighter-houding van een motorfiets die klaar is om aan te vallen. Een breed stuur zorgt voor de nodige hefboom en controle om vliegensvlug door openingen en krappe bochten te sturen, en zorgt voor een open zichtveld zodat je compleet op de hoogte bent van wat er rond je gebeurt. Het loont om op een andere manier gezien te worden: dankzij de doordringende straal uit de koplamp ziet iedereen je aankomen. Ook 's nachts schijnt de lamp een doeltreffende en brede lichtbundel op de baan, zodat je vol vertrouwen elke bocht ingaat.

Honda CB500 Hornet Honda RoadSync-connectiviteit

Blijf verbonden

Deze motorfiets laat je nooit in de steek. Het volledig nieuwe 5 inch TFT-display is gloednieuw. De bedieningsknoppen zijn erg natuurlijk geplaatst en hebben achtergrondverlichting voor eenvoudig gebruik in alle omstandigheden. Beiden zijn tegelijk ontworpen en werken dus perfect samen. Dankzij zijn zorgvuldige ontwerp is het scherm ook in fel zonlicht perfect leesbaar. Dankzij de Honda RoadSync app geniet je van volledige connectiviteit. Deze technologie is een primeur voor deze klasse en zorgt ervoor dat je jouw Android- of iOS-smartphone kan verbinden met het display. Zo beschik je over turn-by-turn navigatie en kan je muziek luisteren en oproepen beheren onderweg.

Draai Het Volume Omhoog

Levendige kleuren op het scherpst van de snee. Kijk heel goed rond en kies de jouwe.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Pearl Himalayas White Standaard
  • Grand Prix Red Standaard
*

Honda Motorfietsen App

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS Download voor Android