Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CB650R

Minimalistische perfectie

Honda CB650R rijdend over een brug


De magie van een viercilinder komt hier helemaal tot zijn recht. Ontdaan van al wat niet hoogstnoodzakelijk is, staat de CB650R garant voor gedreven rijplezier. Van stadswijk tot plattelandsbaan geniet je van krachtige acceleratie, lichtvoetige wendbaarheid en een scherpe, CB1000R geïnspireerde Neo Sports Café stijl. Voeg daarbij technologie van de bovenste plank en de mogelijkheid om te rijden met de allereerste Honda uitgerust met het ongelofelijke E-clutch-systeem, en je bent helemaal overtuigd.

Sluiten

Design als stijl

Neo Sports Café Het perfecte huwelijk tussen modern en retro. De afgebouwde, minimalistische uitstraling doet de mechaniek schitteren.

Sportieve hoeken Gedefinieerd door een trapeziumvormige architectuur, met de compacte zadelkuip in een aanvallend hoge positie.

Helder nieuw gekantelde LED-koplamp Gebaseerd op die van de CB1000R, met aluminium sierrand en uitgesproken LED-lichtsignatuur.

 

Honda CB650R statisch op locatie met model
Honda CB650R achteraanzicht statisch op locatie
Honda CB650R met nieuwe koplamp 's nachts op de baan


Honda CB650R met nieuwe koplamp 's nachts op de baan

Volle kracht vooruit

Jouw rechterhand bepaalt alles. De DOHC vier-in-lijnmotor produceert 70 kW (94 pk) op zijn piek met een 12.000 tpm vrijdraaiende rode zone en een koppel van 63 Nm. A2-rijbewijshouders kunnen via een conversie (uitgevoerd door een erkende Honda-dealer) het vermogen terugbrengen naar 35 kW. Eens het A-rijbewijs in bezit is, kan het volledige vermogen opnieuw worden vrijgegeven. Vermogen zonder controle is zinloos. De assist-/slipperkoppeling voorkomt zo dat het achterwiel blokkeert bij hard remmen en terugschakelen. Bovendien zorgt het Emergency Stop Signal (ESS) voor optimale zichtbaarheid door de gevarenlichten te activeren bij bruuske remmanoeuvres.

Honda TFT-bedieningsmechanisme op stuur

Blijf verbonden

Deze motorfiets laat je nooit in de steek. Het volledig nieuwe 5 inch TFT-display is gloednieuw. De positie van de bedieningsknoppen op het stuur voelt erg natuurlijk aan en zijn voorzien van achtergrondverlichting voor duidelijke zichtbaarheid in alle omstandigheden. Beiden zijn tegelijk ontworpen en werken dus perfect samen. Dankzij zijn doordachte ontwerp is het scherm ook in fel zonlicht perfect leesbaar. Dankzij de Honda RoadSync app geniet je van volledige connectiviteit. Via deze technologie verbind je zowel Android- als iOS-smartphones met het display. Zo beschik je over turn-by-turn navigatie en kan je muziek luisteren en oproepen beheren onderweg.

Honda CB650R e-clutch

E-Clutch - De volgende stap in motorrijden

De E-clutch, uniek voor Honda, zorgt voor meer rijplezier. En keuzevrijheid. Je gebruikt de koppeling op de manier die je al jaren gewend bent. Of je laat de hendel met rust en laat de E-Clutch het werk doen. Dat is alles. Vertrekken vanuit stilstand, op- en terugschakelen en tot stilstand komen doe je enkel en alleen met het schakelpedaal. E-clutch doet de rest. Soepel, onmiddellijk, en net als een volleerd circuitrijder. Het biedt véél meer controle, of je nu een reeks bochten aan elkaar rijgt of door druk verkeer laveert.  Wil je toch het koppelingshendel gebruiken, om welke reden dan ook? Geen probleem. Dan doe je dat gewoon.

Ontdek meer
Honda CB650R rijdt weg op kustweg

Puur viercilindervenijn

Hoor deze motor tot leven komen.

Luidspreker

Minimalistische kleuren voor een afgeslankte stijl

Kijk heel goed rond en kies de jouwe.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Pearl Smoky Grey Standaard
  • Matte Laurel Green Metallic Standaard
  • Candy Chromosphere Red Standaard
*

Honda Motorfietsen App.

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS Download voor Android