Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Accessoires

Maak jouw Honda nog meer de jouwe met onze kwaliteits-accessoires. Alle Honda
-accessoires genieten steeds van een uitgebreide garantie voor extra gemoedsrust.

Rijder op Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sports in woestijnomgeving.

Originele Honda-accessoires

Rijder op Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sport in IJsland.

Gericht op de rijder

Onze rijders kennen de wegen beter dan eender wie. Daarom ontwikkelen we bij Honda onze producten in samenwerking met de echte experten: Onze rijders.

Honda CB750 buiten geparkeerd met accessoires en vrouwelijke rijder.

Design in balans

De originele Honda-accessoires worden samen met de motorfiets zelf ontwikkeld. Zo zijn ze gegarandeerd functioneel en perfect passend - zowel voor de motorfiets als voor jouw stijl.

Side on shot of Transalp with rally pack.

Innovatie en Kwaliteit

Onze designers werken op het scherpst van de R&D-snee. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze accessoires dat we steevast twee jaar garantie bieden.

Choose your bike

Zijaanzicht Honda CL500 in studio.

Configureer de accessoires op je motorfiets

Bezoek onze configurator om de accessoires van je keuze toe te voegen aan je motorfiets en contact op te nemen met een verdeler in je buurt. De configurator vermeldt steeds de onderdeelnummers van de accessoires - erg handig voor als je jouw Honda al in huis hebt.

Configureer
Honda Motorfietsen app.

Honda Motorfietsen App.

Configureer jouw favoriete Honda-motorfiets via de app. Kies een kleur en voeg accessoires toe. Er is zelfs een AR-functie waardoor je jouw unieke motorfiets meteen ziet schitteren in de echte omgeving.

Video's

Bekijk onze accessoires in al hun glorie

2024 Africa Twin: Rally Pack Ontworpen met het oog op ingebakken off-road duurzaamheid en prestaties, met brede Rally voetsteunen voor extra hefboomwerking en controle, en met motorbeschermers/radiator grille om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Op de Africa Twin met manuele versnellingsbak is een Quickshifter inbegrepen, terwijl het optionele DCT er een voetschakelpedaal bij krijgt. Handbeschermkappen in bijpassende kleur zorgen voor extra bescherming tegen weer en wind, de wielstriping voegt een exclusief kleurenpalet toe.

CB1000RR-R Fireblade Racing Pack Zet de snelheidsduivel in jouw Fireblade op steroïden. Een quickshifter (standaarduitrusting op de Fireblade SP) zorgt voor soepel schakelen. Een tandwielbeschermer, tankpad en framebeschermers bieden extra bescherming. Een Alcantara Seat verhoogt de stijl en wordt aangevuld met een rode of zwarte zadelkap. Een olievuldop, wielstrips en een hoog getint scherm zijn de finishing touches.

NX500: Adventure Pack Bereid je voor op de ontberingen van het leven onderweg. Mistlampen zorgen voor optimale zichtbaarheid ten opzichte van andere weggebruikers. Knokkelbeschermers houden je handen veilig en het getinte windscherm en de wielsierstrips zorgen voor een stijlvol accent. De tankpad weert de lak van krassen door je kledij.

CB650R Style Pack Een pakket met hoogwaardige aluminium inzetstukken aan het voorspatbord die perfect bij de stijl en uitstraling van jouw CB650R passen. Net als de radiatorranden, panelen voor de zijkanten en stickers voor de benzinetank. Een oliepeilmeter voegt praktisch gemak toe.

Close-up van SC Project bedrijfslogo op uitlaat.

Aangepaste onderdelen

Deze aangepaste onderdelen zijn accessoires ontwikkeld door onze partners. Ze vullen het aanbod van originele Honda-accessoires verder aan.

SC-Project is een toonaangevend Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van uitlaatsystemen voor motorfietsen, zowel voor de weg als op het circuit. Deze weergaloze uitlaten van SC Project zijn vanaf nu ook verkrijgbaar voor de CB750 Hornet en Africa Twin.