Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

HAR-rijder in Marokko over stoffig terrein.

Honda Adventure Roads

Honda Adventure Roads 2025: Van Rome naar Istanbul - een transcontinentale trip. 

Registreer onderaan je interesse voor de 2025-editie van de Honda Adventure Roads die aanvangt in Rome en eindigt in het historische Istanboel. Jaag het ultieme avontuur na met de Africa Twin overheen twee continenten tijdens deze gloednieuwe uitdagende motorervaring.

Honda Adventure Roads 2025 event video still

Honda Adventure Roads

Klaar voor het avontuur

Starten in Rome en eindigen in Istanbul, Turkije. Rijders reizen doorheen acht verschillende landen en twee continenten vooraleer ze de finishlijn van Honda Adventure Roads 2025 bereiken.  Onderweg wacht een gevarieerd terrein, van eindeloze bochtige wegen die bergtoppen verbinden over uitdagende offroadwegen tot prachtige bospaden. Honda Adventure Roads 2025 schotelt alle deelnemers een uitdagende, maar belonende ervaring voor.  De dertig deelnemers zullen elk de nieuwste Honda Africa Twin ter beschikking krijgen voor deze unieke reis. 

Honda Adventure Roads

Ben je er klaar voor?

Rijdend doorheen acht verschillende landen zullen de deelnemers allereerst de Italiaanse Apennijnen doorkruisen om nadien de ferry naar Kroatië te nemen. Al snel zullen de nauwe asfaltwegen plaats ruimen voor zand- en grindpaden, waarna het adembenemende Balkan-landschap de rijders meer naar het zuiden leidt. Daarbij reist het gezelschap door Bosnië, Montenegro en Albanië tot aan het prachtige Meer van Ohrid. Dat meer markeert de grens die de rijders in Noord-Macedonië brengt en later tot in Thessaloniki, Griekenland. De laatste grensovergang is die met Turkije, waarna de laatste etappe richting het eindstation ingaat: Istanboel.

Groep rijders in Ijsland.

De Filosofie

Honda Adventure Roads is zoveel meer dan rijden op adrenaline. Het is écht avontuur. Een avontuur waarbij grenzen verlegd worden, zowel op fysiek als mentaal vlak. Onze events zijn ontworpen om de mogelijkheden van mens en machine te testen, waarbij beiden op plaatsen komen die - vooraf - onbereikbaar leken. Maar volgens ons zijn ze zoveel meer dan dat. Van walvisspotten in Ijsland tot overnachten onder een sterrenhemel op de Noordkaap, je ontdekt hele nieuwe werelden, culturen en volkeren. Honda Adventure Roads draait niet enkel om de bestemming, maar om de levensveranderende reis daar naartoe. 

Rijders op de weg.

Het Avontuur

Je rijdt om te ontdekken en om je grenzen te verleggen. Je rijdt om vrij te zijn. En wij hebben een plaats voor jou. Ontdek de Honda Adventure Roads-community, die de geest van avontuur en de kracht van teamwork perfect vat. Op onze ongelofelijke events - in landen zoals Noorwegen, Ijsland en Zuid-Afrika - zijn rijders samengekomen om de ruigste terreinen te overwinnen, van adembenemende bergtoppen tot genadeloze, maar oogverblindend mooie woestijnen, terwijl vriendschappen werden gesmeed en een levendige, hechte community ontstond. Je vindt hun gedeelde ervaringen in het hart van onze community. En misschien zorgen ze wel voor de inspiratie om de wereld zelf te ontdekken, via de Honda Adventure Roads.

Experts geven uitleg aan een groep rijders.

De Experts

Als je meegaat op Honda Adventure Roads voor de rit van je leven, dan doe je dat samen met enkele bijzondere mensen. Over de jaren heen kregen we tijdens onze events het gezelschap van een waanzinnig lijstje HRC Dakar-rijders - waaronder Ricky Brabec, Adrien Van Beveren en Nacho Cornejo - evenals MX-legende Dave Thorpe, om hun onschatbare kennis en hun inspirerend enthousiasme te delen met de rijders. Vooruitblikkend op wat komt, zal de Spaanse enduro-rijder Kirian Mirabet met ons meereizen om ons zijn fantastische rijtechniek te tonen en om iedere Honda Adventure Roads-rijder bij te staan met tips en advies.