Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda GL1800 Gold Wing Tour, voorzijde driekwart gedraaid, met passagier

DE KUNST VAN TOEREN IN LUXE

De Gold Wing Tour biedt prestaties en luxe van absoluut topniveau, zowel in de stad als op de snelweg. Het is met recht en rede het vlaggenschip van Honda. Met de ongelooflijke Gold Wing als basis voegt hij draagvermogen toe en een comfortabelere en meer ontspannen rit voor de passagier. Beide zadelhelften zijn luxueus uitgevoerd, waardoor het ultieme rijcomfort verzekerd is. Het audiosysteem en de speakers leveren een kraakhelder geluid, terwijl de dubbele ledmistlichten steeds optimale zichtbaarheid garanderen. 

Gold Wing Tour, rijder met passagier

Een ontdekkingsreis.

De Gold Wing Tour verwent de rijder en diens passagier. Met een dynamisch rijgedrag en een motorreactie die elke rijder tevreden stelt, kan de passagier achterover leunen in het luxueuze en nog ruimere zadel en genieten van de reis die voor hem ligt. De passagier heeft ook eenvoudig toegang tot de zijkoffers om al zittend aan de bagage te kunnen. Op de rechterkoffer bevindt zich ook een audioknop om de geluidsinstallatie te bedienen. In de linkse zijkoffer vind je dan weer een USB-oplaadpoort om je toestel op te laden. Voor nog meer gebruiksgemak, zeker met een passagier, werd de Gold Wing uitgerust met twee 'wandel'-modi, zowel voor- als achteruit. Ideaal om vlot te parkeren.

Gold Wing Tour, rijder met passagier

Perfect rijden.

Net als de Gold Wing is ook de Gold Wing Tour een motorfiets die elke bocht baas is. Zijn aluminium twin-beam frame steunt vooraan op een dubbele wishbone voorwielophanging, terwijl de elektronische dempingsregeling voor een nauwkeurige veerreactie zorgt. En dan is er het motorblok. Het 1.833cc flat-six motorblok is een meesterwerk, dat 170 Nm aan koppel levert bij 4.500 tpm, en je pols amper vermoeit. Het krachtige koppel in combinatie met Honda Selectable Torque Control maakt de Gold Wing Tour tot een van 's werelds meest indrukwekkende, bruikbare en plezierige motorfietsen. Zet de twee samen en je hebt de Gold Wing Tour, voor een rijervaring die het volgende niveau overstijgt.

Gold Wing Tour, rijder met passagier

De keuze is aan jou.

Geniet van de luxe over lange afstanden met de Gold Wing Tour, dankzij de standaard gemonteerde DCT-versnellingsbak met 7 versnellingen. Kies voor manueel schakelen als je het volle potentieel en de volle kracht van het motorblok wil verkennen. Voor langere ritten zijn automatische modi zoals Drive en Sport een betere keuze: ze anticiperen op al uw bewegingen, en kiezen een versnelling die past bij de rijomstandigheden.

Gold Wing Tour, rijder met passagier

Blijf verbonden en verbeter je veiligheid met geavanceerde rijhulpmiddelen.

Het enorme 7-inch TFT-kleurendisplay toont je alle info rond de infotainment, maar laat je ook de rijmodi, afstelling van de vering en navigatie bijstellen. En, om steevast verbonden te blijven via Apple CarPlay™ en Android Auto™, kan je de functies op je telefoon naar het TFT-scherm doorseinen.

Gold Wing Tour actiefoto


Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Beta Silver Metallic Standaard
  • Pearl Glare White Standaard
  • Heavy Grey Metallic Standaard
*
Honda GL1800 Gold Wing tour, Full Option Pack

Full Option Pack

Dit pakket tilt de Goldwing Tourer-ervaring naar een hoger niveau door alle volgende accessoires toe te voegen: een hoger windscherm, 12V-oplaadpunt, drie binnentassen, bagagematten, een drager voor de topkoffer, topkofferverlichting en een indelingsset. Een motorhoes is ook inbegrepen.

DE KEUZE IS AAN JOU

Topkoffer en zijkoffers of enkel zijkoffers? Jij kiest. Schuif hier.

Honda GL1800 Gold Wing
Honda Gold Wing Tour

Gold Wing Tour

Gold Wing

Bekijk de HONDA GL1800 Gold Wing Tour in de app

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.