Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Gold Wing Tour, DE KUNST VAN TOEREN IN LUXE
Honda Gold Wing Tour, DE KUNST VAN TOEREN IN LUXE

GL1800 Gold Wing Tour

DE KUNST VAN TOEREN IN LUXE

Scrollen

GOLD WING TOUR GAAT EROP VOORUIT

Nieuwe mensen, nieuwe plaatsen. Onvergetelijke momenten. En een hele wereld die te ontdekken valt.

De Gold Wing Tour biedt prestaties en luxe van absoluut topniveau, zowel in de stad als op de snelweg. Het is met recht en rede het vlaggenschip van Honda. De ongelofelijke Gold Wing staat aan de basis en wordt uitgebreid met meer opbergruimte dankzij een grotere topkoffer met een capaciteit van maar liefst 61 l. Rijcomfort verhoogt dankzij de rugleuning voor de bijrijder die in een andere, relaxtere hoek staat. De zetel voor- en achteraan zijn uitgerust met een nieuw, luxueze bekleding. Het audiosysteem is opgewaardeerd met een levendige geluidskwaliteit als gevolg. Dubbele LED-mistlampen garanderen doordringende zichtbaarheid. En als unieke meerwaarde kan je jouw Gold Wing Tour uitrusten met een airbag.

Honda Gold Wing Tour GOLD WING TOUR GAAT EROP VOORUIT

EEN WERELD VOL ULTIEM TOERPLEZIER

Kijk even goed naar de Gold Wing Tour en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kleur

  REIS VOL ONTDEKKINGEN

  De Gold Wing Tour verwent de rijder en diens passagier.

  Dat moet ook wel. Want elke rit samen hoort een reis te zijn vol gedeelde ontdekkingen en ervaringen. In de meest aangename omstandigheden. Dankzij de dynamische stuurbaarheid en een motorrespons die elke rijder kan plezieren, hoeft de passagier enkel nog maar luxueus achterover te leunen en te genieten van de prestaties die volgen. De passagier heeft ook eenvoudig toegang tot de zijkoffers om al zittend aan de bagage te kunnen. Op de rechterkoffer bevindt zich ook een audioknop om de geluidsinstallatie te bedienen. In de linkse zijkoffer vind je dan weer een USB-oplaadpoort om je toestel op te laden. Voor nog meer gebruiksgemak, zeker met een passagier, werd de Gold Wing uitgerust met twee 'walking'-modi, zowel voor- als achteruit. Ideaal om vlot te parkeren.

  Honda Gold Wing Tour, Reis vol ontdekkingen
  Honda Gold Wing Tour, verwent de rijder
  Honda Gold Wing Tour, Met dynamische stuurbaarheid en een motorrespons die elke rijder kan bekoren
  Honda Gold Wing Tour, een reis vol met gedeelde ervaringen

  DE KEUZE IS AAN JOU

  Topkoffer en zijpanelen of enkel panelen? Jij kiest. Schuif hier.

  Honda GL1800 Gold Wing
  Honda Gold Wing Tour

  Gold Wing Tour

  Gold Wing

  OVERSTIJG HET VOLGENDE NIVEAU

  De Gold Wing Tour verslindt kilometers op elke snelweg, dat staat vast. Maar in de bochten komt hij pas echt tot leven.

  Net als de Gold Wing is ook de Gold Wing Tour een motorfiets die elke bocht baas is. Het aluminium gegoten frame maakt gebruik van een dubbele wishbone voorophanging. De elektronisch gecontroleerde demping zorgt voor een nauwkeurige ophangingsreactie. En dan is er het motorblok. Een kunstwerk van een 1.833 cc flat six-cilinder die 170 Nm koppel levert bij slechts 4.500 tpm. Puur motorrijden bij een eenvoudige draai aan het gashendel. En gecombineerd met het Honda Selectable Torque Control is dit een van de meest bruikbare, aangename aandrijvingen bij een motorfiets. Zet de twee samen en je hebt de Gold Wing Tour, voor een rijervaring die het volgende niveau overstijgt.

  Honda Gold Wing Tour, OVERSTIJG HET VOLGENDE NIVEAU
  Bekijk de HONDA GL1800 Gold Wing Tour in de app

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.