Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda PCX125 - het beste zicht van de stad
Honda PCX125 - het beste zicht van de stad

PCX125

HET BESTE ZICHT VAN DE STAD

Scrollen

MOOIE MOVES

We haalden de PCX125 uit elkaar, verbeterden elk onderdeel en staken alles terug in elkaar. De slim opgewaardeerde styling heeft futuristische lijnen en biedt meer opslagruimte onder het zadel, een USB Type-C aansluiting en het gemak van de Smart Key. De gloednieuwe, vloeistofgekoelde 4V-motor levert meer vermogen af - wat resulteert in betere acceleratie en topsnelheid - terwijl de indrukwekkende brandstofefficiëntie behouden blijft. De motor is ook uitgerust met het Honda Selectable Torque Control (HSTC) om de grip op de achterband te behouden, in natte of droge omstandigheden. Een nieuw frame, grotere banden, langere veerweg en remmen met ABS leveren een soepele en betrouwbare rijervaring.

Honda PCX being ridden on street

DE VRIJHEID VAN DE STRAAT

Je bent altijd in de weer en moet je kunnen verplaatsen. De nieuwe PCX125 is klaar.

Laat ons eerst de filosofie erachter even verduidelijken, en waarom het al meer dan een decenium lang een van Europa's favoriete scooters is. Persoonlijk comfort met de X-factor - de PCX-factor - ervaar je dankzij de rijhouding, de bagageruimte onder het zadel (ruim genoeg voor een integraalhelm) en een allround hoogwaardige kwaliteit. Wachten op een dure taxi of het openbaar vervoer behoort tot het verleden. Eén druk op de startknop en je bent onderweg. De slanke, wendbare en compacte scooter wurmt zich vlot door stadsverkeer en brengt je tijdig en stijlvol op je bestemming.

Honda PCX125 - Smart key
Honda PCX125 - achteraanzicht, straatlocatie. grijze motor
Honda PCX125, driekwart vooraanzicht, geparkeerd, grijze motor
Honda PCX125, driekwart achteraanzicht, geparkeerd, grijze motor

DE TIJD IN JOUW VOORDEEL

Een van onze bestverkopende 125 cc-scooters wordt nog beter.

We ontwierpen de PCX125 om je te brengen waar je wil terwijl je stijlvol voor de dag komt. Zijn indrukwekkende verschijning wist altijd al de aandacht te grijpen, nu nog meer dan ooit, maar verscholen onder het knappe koetswerk zijn die details die het leven zo veel eenvoudiger maken. De ontsteking activeer je via de Smart Key - je steekt simpelweg de sleutel in je zak en vertrekt. Dezelfde sleutel ontgrendelt ook de optionele Smart topkoffer en vergrendelt die weer wanneer je wegwandelt.

Honda PCX125, driekwart vooraanzicht rechts, geparkeerd, rijder staand naast de grijze motor