Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR650R

ONTDEK EEN GRENZELOZE OMGEVING:
JOUW PASSIE.

 

CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit
CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit

Dit is een motorfiets voor echte competitiebeesten. De CBR650R kreeg upgrades op vlak van ophanging, uitrusting en stijl. De geavanceerde aerodynamische vormgegeving resulteert in een ultrascherpe machine met een onnavolgbare focus op sportieve prestaties, opwindende kracht en uitzonderlijk koppel. Ontdek een grenzeloze omgeving: Jouw passie.

PUUR RACE-DNA OP DE WEG

Kijk even rond en kies je kleur.
Roteren Roteren
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Zoom Zoom
Kies een kleur

  HET GELUID VAN KRACHT

  De weg is helemaal vrij en oneindig lang. Je start de motor. Het unieke geluid van de perfect afgestelde symfonie in vier cilinders grijpt je meteen aan. De hoek van de demper werd zodanig ontworpen om rechtstreeks overspoeld te worden door het gebrul van je CBR650R. Een meeslepende geluidservaring die enkel een vier-in-lijnmotor kan opwekken. Je bent klaar voor de reis. Jouw reis (beste luisterervaring met hoofdtelefoon).

  CBR650R on the track
  CBR650R on the track

  DE R IN CBR

  Geboren op het circuit, opvallende verschijning op de weg.

  De CBR650R diepte zijn race-DNA verder uit voor agressieve wegprestaties. De voetsteunen en het stuur bieden een optimale zitpositie waardoor je soepel kan bewegen op de machine en zo de perfecte bochtenbalans vindt wanneer je de spannendste wegen aanvalt. De voorband staat perfect in balans zodat je nauwkeurig de bocht kan aansnijden, terwijl de achterkant voor enorme grip zorgt. Vooraan vervolledigen de doordringende dubbele LED-koplampen het strakke kuipwerk. Het sportieve zadel en de herontworpen, slanke zijpanelen sluiten er naadloos bij aan. Zelfs de kentekenplaathouder werd strakker herstyled. En het opzwepende gebrul uit de uitlaat doet je haren rechtop staan wanneer je de rode zone opzoekt.

  EEN OPWINDENDE RUSH NAAR DE RODE ZONE

  Dat is nu eenmaal wat we doen. Viercilinderkracht op zijn best.

  De vier-in-lijnmotor van de CB650R met dubbele bovenliggende nokkenas en 16 kleppen is gebouwd voor actie. Snelle en korte versnellingsopstelling en de vlotte krachtsdosering levert opwindende acceleratie - en dan zwijgen we nog over het opzwepende gebrul wanneer je in toeren klimt. Het is verslavend. De assist-/slipperkoppeling vergemakkelijkt het opschakelen en helpt bij hard terugschakelen. Het Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt te allen tijde voor grip aan het achterwiel. Het is een technisch meesterwerk. Geniet ervan.

  CBR650R, studiobeeld, zoom op motor
  CBR650R, studio foto, zoom op achterwiel
  CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit
  CBR650R, studio foto, focus op uitlaatpijp

  KWALITEITSUITRUSTING

  Verbluffende prestaties vergen verbluffende specificaties.

  De CBR650R is uniek in z'n klasse. Als een ware sportieve middenklasser heeft hij de eigenschappen om recht op zijn doel af te gaan. Ook de dubbele LED-koplamp met nieuwe reflectoren zijn onderdeel van het lenige, wendbare en door snelheid geïnspireerde design. Ze zorgen voor een nog doordringendere blik en zetten de agressieve hoeken van de motorfiets nog meer in de verf. Het clip-on stuur staat onder de bovenste kroonplaat voor complete beheersbaarheid en maakt het LCD-instrumentenpaneel nog beter afleesbaar. En omdat het onvermijdelijk is dat het echte leven soms jouw rit zal verstoren, bevindt er zich nu ook een USB-laadpoort onder het zadel.

  CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, circuitfoto
  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.