Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR650R

Pure Viercilinderprestaties

3/4 vooraanzicht dynamisch shot met rijder op de Honda CBR650R.


Sportieve viercilinder middenklassemotoren zijn zeldzame, maar prachtige machines. De CBR650R is er zo een. Hij pakt uit met de souplesse van een turbinemotor, die van onderin de toeren tot helemaal boven doortrekt. Het ongeziene prestatievoordeel dat schakelen met E-Clutch oplevert - als je dat wilt. Een agressieve, volledig hertekende styling, die geïnspireerd is op onze CBR1000RR-R Fireblade. En premium technologie, zoals het nieuwe TFT-scherm en connectiviteit via Honda RoadSync, zorgen ervoor dat deze ster nog feller schittert dan voorheen.

De Stijl Van Snelheid

Slanke Uitlaat Vier uitlaatlijnen lopen elegant samen naar de demper en zorgen voor een ongelooflijke soundtrack.

Een Echte CBR Onversneden supersport-DNA, net zoals de Fireblade. Strak en agressief.

CBR Tricolore Het teken van onze race-afdeling: Passioneel rood, het blauw van technologische ontwikkeling en competitief wit.

Zijaanzicht Honda CBR650R op een kustweg.
Rijder op 3/4 voorwaarts gerichte Honda CBR650R.
Honda CBR650R zijaanzicht, geparkeerd buiten gebouw.


Honda CBR650R Vier-in-lijnmotor detail.

De Kracht Van Vier

De DOHC viercilinder-in-lijnmotor met 16 kleppen staat garant voor pure sportprestaties, en produceert 70kW / 94 pk aan topvermogen - tot aan de begrenzer bij 12.000 tpm - en 63 Nm aan koppel, voor een vlotte exit na de bocht. Er is een 35kW-versie voor het A2-rijbewijs, die kan omgezet worden naar vol vermogen als het A-rijbewijs is behaald. Vermogen zonder controle is zinloos. De assist-/slipperkoppeling voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard remmen en terugschakelen. 

Honda CBR650R E-clutch

E-Clutch
De volgende stap in motorrijden

Enkel bij Honda. E-Clutch tilt het rijden naar een hoger niveau. Je kan kiezen om manueel door de zesbak te schakelen, zoals je dat normaal doet. Of je selecteert E-Clutch via het TFT-scherm en laat de hendel met rust. Dat is alles. Vertrekken vanuit stilstand, op- en terugschakelen en tot stilstand komen doe je enkel en alleen met het schakelpedaal. E-Clutch doet de rest - soepel, onmiddellijk en op elk moment - net zoals een volleerd circuitrijder. Stilvallen is onmogelijk. Door druk verkeer rijden wordt zo een stuk makkelijker. Wil je toch het koppelingshendel gebruiken, om welke reden dan ook? Geen probleem. Dan doe je dat gewoon.

Ontdek meer
CBR650R Honda RoadSync smartphone-connectiviteit

Blijf verbonden

Deze motorfiets laat je nooit in de steek. Het 5-inch TFT-display is gloednieuw, wordt bediend via een verlichte en natuurlijk goed bereikbare knop op het stuur, voor betere zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Beiden zijn tegelijk ontworpen en werken dus perfect samen. Dankzij zijn zorgvuldige ontwerp is het scherm ook in fel zonlicht perfect leesbaar. Dankzij de Honda RoadSync app geniet je van volledige connectiviteit. Via je Android- of iOS-smartphone beschik je over turn-by-turn navigatie, kan je oproepen maken of ontvangen, en kan je muziek luisteren tijdens je rit.

Achteraanzicht rijder die naar Honda CBR650R kijkt op de weg.

Mechanische Magie

Niets komt ook maar in de buurt; luister hoe deze verbluffende viercilinder tot leven komt.

Luidspreker

Volledig in Racekleuren of Onder de Radar

Kijk even rond en kies dan je kleur.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Grand Prix Red Standaard
*

Honda Motorcycles App

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS Download voor Android