Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CBR650R

GRENZELOOS ONTDEKKEN:
JOUW PASSIE.

 

Dit is een motorfiets voor echte competitiebeesten. Het design van de nieuwe CBR650R is rechtstreeks geïnspireerd op de CBR1000RR Fireblade. Het is een ultrascherp beest met een sportief karakter, woest vermogen en uitzonderlijk koppel. Grenzeloos ontdekken: Jouw passie.

HET GELUID VAN KRACHT

De weg is helemaal vrij en oneindig lang. Je start de motor. Het unieke geluid van de fijn afgestemde 4-cilinder symfonie grijpt je meteen aan. De demperhoek werd zodanig gekozen dat het gebrul van je motorfiets je rechtstreeks overspoelt en je een meeslepende geluidservaring geeft die alleen een vier-in-lijn motor kan creëren. Je bent klaar voor de reis. Jouw reis. (optimaal geluid met hoofdtelefoon)

OOG VOOR DETAIL

Deze unieke kenmerken maken de CBR650R zo sterk.

DE R IN DE CBR

Geboren op het circuit, opvallende verschijning op de weg.

De CBR650R is rechtstreeks geïnspireerd op de Fireblade en heeft zijn circuit-DNA gepolijst voor agressieve prestaties op de weg. De voetsteunen en het stuur zijn aangepast om je een optimale rijhouding te geven om de versnellingen, de vertragingen en het bochtenwerk op heerlijk kronkelende wegen eenvoudig te beheersen. De voorband heeft een nieuw gewicht gekregen om het insturen van de motorfiets te verbeteren. De dubbele LED koplampen vervolledigen het strakke kuipwerk. Het sportieve zadel sluit er naadloos bij aan. Het opwindende gebrul van de uitlaat die op zoek is naar de rode zone, doet je haren rechtstaan. 

EEN OPWINDENDE ZOEKTOCHT NAAR DE RODE ZONE

Verslavende viercilinder kracht die niemand onverschillig laat.

Enkele harde feiten. Het piekvermogen van dit beest is opgedreven tot 70 kW. Maar er is een eenvoudige kit beschikbaar bij de Honda dealers om de motorfiets geschikt te maken voor een A2-rijbewijs. De CBR650R is de beste in zijn klasse qua vermogen-gewichtsverhouding. Het 64 Nm koppel is uitzonderlijk en de rode zone begint nu bij 12.000 tpm. De DOHC vier-in-lijn motor met 16 kleppen trekt de aandacht. Een assist/slipper-koppeling vergemakkelijkt het opschakelen en het harde terugschakelen, terwijl de Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt voor grip aan het achterwiel, zodat je je kunt blijven concentreren op het snellere bochtenwerk. Het 2-kanaals-inlaatsysteem heeft de interne structuur van de luchtfilters verbeterd en een grotere achterpijpdiameter zorgt voor een scherpe gasrespons vanaf ongeveer 7.000 tpm.

CBR650R, ingezoomd op motor
CBR650R, ingezoomd op achterwiel
CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit
CBR650R, ingezoomd op uitlaat

KWALITEITSUITRUSTING

Verbluffende prestaties vergen verbluffende specificaties.

De CBR650R is geïnspireerd op de CBR1000RR, maar heeft toch een volledig eigen weg gekozen, met bijpassende specificaties. Door de aangepaste inhoud van de benzinetank, nieuw ontworpen voetsteunen en de volledige LED-verlichting heeft de nieuwe CBR650R 6 kg bespaard. De dubbele koplampen benadrukken de agressieve lijnen van deze motorfiets. De clip-ons zitten bevestigd onder de bovenbrug, en de motorfiets is uitgerust met een digitaal LCD-dashboard.

CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, circuitfoto