Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

NIEUW 2024 HONDA MOTORFIETSEN

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CBR600RR

CBR600RR driekwart vooraanzicht dynamisch beeld op circuit

Maak de racer in je wakker

Geboren op het racecircuit. Opgevoed voor de openbare weg. De nieuwe CBR600RR is een vlijmscherp, door HRC ontwikkelde supersportmotor met een fenomenale viercilinder en een wendbaar, scherp sturend chassis. Kenmerkend is de klassieke, agressief ogende en centraal onder het zadel geplaatste enkelvoudige uitlaatdemper.

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CBR1000RR-R FIREBLADE

CB1000RR-R Fireblade vooraanzicht met rijder op circuit

Gemaakt om te racen

De nieuwe CBR1000RR-R Fireblade. Upgrades aan de inlaat en cilinderkoppen geven hem meer vermogen in het middengebied. De overbrengingsverhoudingen zorgen voor ongelofelijke acceleratie bij het uitkomen van bochten. Het piekvermogen blijft hetzelfde. De verbeterde respons uit de Throttle By Wire haalt het beste naar boven in elk toerental en geeft je rechterhand de meest fijnbesnaarde precisie en controle. Voeg daarbij gewichtsbesparing op alle vlakken en verbeterde winglets aan de kuip en het resultaat is een motorfiets die, al zodra hij van de band rolt, gemaakt is om te racen. Of om het onbekende te gaan ontdekken.

Honda E-clutch

Maak kennis met Honda E-Clutch

Klaar voor de volgende stap? Ontdek dan de Honda E-Clutch. Deze gloednieuwe, unieke technologie van Honda zorgt ervoor dat je het koppelingshendel niet hoeft te gebruiken bij het starten, stoppen of schakelen. Geniet van soepele en onmiddellijke controle die het pro-niveau overstijgt. Een set vloeiende bochten aan elkaar rijgen was nog nooit zo leuk. Rijden in de drukke stad was nog nooit zo stressvrij. En geen zorgen. Indien je de koppeling manueel wil gebruiken dan kan dat, op elk moment. Aan jou de keuze.

De nieuwe CB650R en CBR650R zijn de eerste motorfietsen optioneel uitgerust met Honda's E-Clutch-technologie.

MAAK KENNIS MET DE CB1000 HORNET

Het waanzinnige potentieel van de CB1000 Hornet, samen met de hoogwaardige specificaties, compacte afmetingen en de verfrissende nieuwe stijl, zorgt ervoor dat hij niet te negeren is. Zijn ontwerp zag het levenslicht in Japan en het schreeuwt deze woorden: AGRESSIEF en RAUW. Dat start bij de doordringende blik uit de uiterst compacte dubbele LED-koplamp en loopt verder in de typische Hornet-benzinetank. Geaccentueerd door de voorwaarts gerichte vleugels is de tank breed geschouderd aan de voorzijde, en smal aan de aansluiting met het zadel. Dat smalle zadelgedeelte typeert de Hornet-uitstraling. Het nieuwe frame doet dienst als designfeature, en is subtiel zwartgeblakerd - net als het trellis-subframe.

GEEF JE INTERESSE AAN
Honda CB500 Hornet driekwart vooraanzicht

CB500 Hornet - Kom bij de korf.

Klaar voor een zinderende rit? Wat jij nodig hebt, dat is onze nieuwe CB500 Hornet. Zijn agressieve streetfighter-stijl stroomt over van het DNA van de grote Hornet. Voorzien van een responsieve en A2-compatibele tweecilinder en een wendbaar, hoogwaardig chassis, heb je alles in huis om de stad te doorkruisen of bochtige binnenwegen te domineren. Hoogwaardige technologie - waaronder een 5 inch TFT-display, Honda RoadSync met weergave van turn-by-turn navigatie - en tractiecontrole via het HSTC zorgt ervoor dat je verbonden, veilig en vol vertrouwen de baan op gaat. Kom bij de korf.

2024 AFRICA TWIN-AANBOD

Africa Twin offroad met rijder op zandduin

Ruig karakter, ruig gesmeed

De Africa Twin kreeg een upgrade. Het blijft diezelfde verbazingwekkend handelbare avonturenmotor die het altijd al geweest is, met genoeg kracht om tot op de limiet te gaan. Nieuw is het extra koppel onderin, en dat geeft hem extra pit. Een nieuw verstelbaar scherm maakt die ritten op de weg ineens een stuk comfortabeler. Tubeless banden zijn makkelijker te herstellen. De optionele elektronisch gestuurde vering op de Africa Twin ES, met Showa EERA™, opent dan weer nieuwe perspectieven voor avontuur.

Ontdek de Africa Twin
Africa Twin offroad met rijder op zandduin

Echt Avontuur Houdt Nooit Op

 De nieuwe CRF1100L Africa Twin Adventure Sports ES is iets speciaals. Meer koppel in het middengebied voor krachtige inhaalmanoeuvres. Een 19-inch voorwiel met daarrond een 110/80-19 band, een lagere zadelhoogte en de Showa-EERA™ elektronische ophanging zorgen samen voor een vlekkeloze wegligging. En, om de capaciteit van de 24,8 liter benzinetank volledig te kunnen benutten, zorgen een nieuwe kuip en scherm voor windbescherming tijdens die lange, aangename dagen in het zadel. Exact waar deze machine voor gebouwd werd.

Ontdek de CRF1100L Africa Twin Adventure Sport
Honda CB500 Hornet driekwart vooraanzicht

NX500 - New Xperience.

De compacte, veelzijdige nieuwe NX500 biedt je optimale beweegbaarheid in de stad en heeft de capaciteiten om offroad te gaan. De agressief ogende, rally-geïnspireerde kuip zorgt samen met het grote windscherm voor stijlvol extra comfort voor optimale windbescherming en comfort onderweg. Hoogwaardige technologische voorzieningen bestaan uit onder andere een 5 inch TFT-display met Honda RoadSync en smartphoneconnectiviteit. En zijn A2-compatibele tweecilinder levert flexibele en bijzonder plezierige prestaties, ondersteund door tractiecontrole via HSTC.

Honda CB650R met rijder driekwart vooraanzicht

CB650R - Minimalistische perfectie.

De magie van een viercilinder komt hier helemaal tot zijn recht. Ontdaan van al wat niet hoogstnoodzakelijk is, staat de CB650R garant voor spannend rijplezier. Van stadswijk tot plattelandsbaan geniet je van krachtige acceleratie, lichtvoetige wendbaarheid en een scherpe, nieuwe Neo Sports Café stijl. De strakke lijnen benadrukken het nieuwe, verfijnde ontwerp - net als het minimalistische, naar boven gerichte achtereind en de frisse, gekantelde LED-koplamp. Premium technologie zoals een vernieuwd TFT-scherm met smartphone-connectiviteit bevestigt nogmaals dat less is more.

DE 2024 FORZA-FAMILIE LINE-UP

Honda Forza 125 op locatie

Sluit geen enkel compromis

Een sportieve GT-scooter met geavanceerde technologie, gebruiksgemak en comfort. Dat alles verpakt in een verfijnd ontwerp. In 2024 zal de Forza 125 te verkrijgen zijn in Pearl Sienna Red, Matte Cynos Grey, Pearl Falcon Grey, Matte Pearl Pacific Blue en Matte Cynos Grey Metallic (SE).

Ontdek de Forza 125
Honda Forza 125 op locatie

Het vermogen om verder te gaan

Met zijn indrukwekkende ontwerp maakt deze verfijnde, strakke scooter mooie sier waar hij ook komt. Geïnspireerd door het topmodel uit de reeks, de Forza 750 vloeien alle onderdelen vlotjes in elkaar over. Het strakke geheel beïnvloedt de luchtstroom aan hoge snelheid waardoor de druk op de rug van de rijder vermindert, voor meer comfort onderweg. In 2024 verschijnt de Forza 350 in twee nieuwe kleuropties: Matte Pearl Pacific Blue, Matte Pearl Cool White en Pearl Nighstar Black.

ontdek de forza 350
Honda Forza 125 op locatie

Onze ultieme GT-scooter

Geschikt in de stad en erbuiten. Voor zaken, ontspanning of gewoon voor het plezier. De Forza 750 combineert een scherpe, strakke vorm met praktisch en luxueus GT-comfort. In 2024 zal de Forza750 verkrijgbaar zijn in Matte Ballistic Black Metallic, Candy Chromosphere Red, Matte Jeans Blue Metallic en Iridium Grey Metallic.

Ontdek de Forza 750

DE 2024 GOLD WING & GOLD WING TOUR

Honda NT1100 op locatie

NT1100 - EEN NIEUW TOURING-HOOFDSTUK

De NT1100 biedt alles wat je nodig hebt in één motorfiets. Dankzij zijn lichte, eenvoudige wegligging is deze motor ideaal voor gebruik in de stad. En zijn stijlvolle GT-ontwerp maakt hem uiterst comfortabel voor rijder én passagier. In 2024 verschijnt de motorfiets in twee nieuwe kleuropties: Matte Jeans Blue Metallic en Candy Chromosphere Red.

DE 2024 CMX500 EN CMX1100 REBELS.

2024 X-ADV studiobeeld

2024 X-ADV

Wanneer je de drang voelt om het avontuur op te zoeken, dan neem je gewoon de eerstvolgende afrit. Want onze baanbrekende crossover-scooter laat het asfalt probleemloos achter zich. Voor 2024 zullen vier kleuren beschikbaar zijn: Matte Ballistic Black Metallic, Iridium Grey Metallic, Grand Prix Red en Puco Blue.

Ontdek de X-ADV

NIEUWE SCOOTERS EN 125 CC-AANBOD