Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Wij bouwen de motor, u kiest de reis

Elke Honda motor bevat race-DNA.

Dromen in beweging

Bij Honda bouwen we onze motoren met passie – de motorrijder en de rit staan centraal bij alles wat we toepassen. Elke motorfiets die we bouwen is ontworpen op basis van een geschiedenis van racesuccessen en is tot in de perfectie afgewerkt. Daarom besteden we zorg aan elk detail; als u met uw Honda op de weg rijdt, willen we dat u net zoveel geniet als wij gedaan hebben tijdens het maken ervan.

Welzijn kan worden gemeten aan het aantal keer dat u tot in het diepst van uw ziel geraakt bent.

Soichiro Honda, onze oprichter

Laat u leiden door nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid – de drang naar kennis – is een raar iets, en wij bevredigen onze nieuwsgierigheid door vraagtekens te plaatsen bij het conventionele. Dit is wat onze technologie vooruitdrijft. In 1990 vroegen we ons af waarom motorfietsen geen airbags hadden. Het was een eenvoudige vraag. Dus vijftien jaar en veel research- en productiewerk later, was onze Gold Wing de allereerste motorfiets met een airbag. Soms zijn de beste ideeën het meest voor de hand liggend, maar kost het ook tijd om ze te perfectioneren.

Verfijnde prestaties

Onze ervaring op het racecircuit vormt de inspiratie voor allerlei nieuwe ideeën en staat aan de basis van superieure technologieën in al onze wegmotorfietsen. Zo hebben toonaangevende innovaties als Dual Clutch Transmission (DCT) en de technologie voor zuigers met lage frictie hun weg gevonden van superbike naar scooter. Geweldig, toch? Maar dit is nog maar het begin. We weten niet wat ons te wachten staat, maar we zijn nu al enthousiast.

Het grotere plaatje

Net zo belangrijk als onze nieuwste technologieën is onze ecologische voetafdruk. Daarom zoeken en ontwikkelen we actief ideeën waar onze wereld beter van wordt. Een voorbeeld daarvan is de Auto start-stop. De motor wordt uitgeschakeld als u in de file of voor een rood licht staat en zo bespaart u brandstof. Onze Programmed Fuel Injection (PGM-FI) is een ander voorbeeld – voor motoren met betere prestaties en lagere emissies.

Het ontwikkelen van technologie die vriendelijker is voor de planeet, is iets waar we steeds ons best voor doen. Het zijn tenslotte de groene innovaties waardoor we meer dan ooit van onze tijd kunnen genieten. Daar leeft Honda voor.