Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda SH125i, driekwart rechtervooraanzicht, met model

Genadeloze elegantie

Scrollen
Honda SH125i, driekwart linkervooraanzicht, met rijder, naar links draaiend op de weg

HET LEVEN GAAT EVEN SNEL ALS ONZE NIEUWE SH125i

GEBOREN UIT SUCCES

Topklasse valt meteen op.

Als je in de stad woont, moet alles snel gaan. En dat helse ritme kan problemen opleveren. Je neemt dus beter wat voorsprong. Dat kan zelfs op een vlotte en ontspannen manier. Die visie zit in het DNA van onze mooie, gloednieuwe SH125i. Je behoudt je voorsprong op het peloton dankzij zijn soepele sportieve stijl en zijn krachtiger en zuiniger 4V viertakt eSP+ motor met HSTC.

Ultramoderne mobiliteit

Als extra comfort is ook een USB-poort voorzien om onderweg toestellen op te laden. De achterophanging werd grondig hertekend om de rijervaring en het comfort voor jou en voor je passagier aanzienlijk te verbeteren. Een volledig nieuw LCD-dashboard geeft helder en precies alle gegevens die je nodig hebt. De volledige LED-verlichting is scherp en duidelijk zichtbaar.

Honda SH125i, driekwart linkervooraanzicht, met rijder, parkerend
Honda SH125i, vooraanzicht, zoom op koplamp vooraan

Vlot rijden

Je krijgt het comfort van een Honda Smart Key voor het starten, het zadel, de tankdop en het stuurslot, plus de mogelijkheid om een optionele Smart topkoffer toe te voegen die automatisch wordt vergrendeld en eenvoudig wordt geopend via een knop op de drager. Om ook in de winter te blijven pendelen kan je ook extra weerbescherming voorzien met een windscherm en handkappen.

Honda SH125i, kwart linkerkant

We hebben enkele zaken verplaatst en we hebben ook een nieuw, licht frame voorzien. In de 50% extra ruimte die dit oplevert, kun je een integraalhelm en nog veel meer dingen opbergen.

Oog voor detail

Ontdek de unieke kenmerken die de nummer 1 positie van deze gesofistikeerde SH125i rechtvaardigen.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Pearl Nightstar Black Standaard
  • Pearl Falcon Grey Standaard
  • Matte Pearl Cool White Standaard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standaard
  • Matte Coal Black Metallic Standaard
  • Vetro Standaard
  • Matte Pearl Cool White (SE) Standaard
*

VERBETERDE DYNAMISCHE PRESTATIES

De nieuwe, vloeistofgekoelde 4V eSP+ motor van de SH125i is sneller, slanker en schoner dan ooit tevoren.

Om de nummer één status van de SH125i te behouden, hebben we een hertekende 124,8 cc, vloeistofgekoelde 4V viertakt eSP+ motor voorzien die soepel meer vermogen (9,2 kW @ 8.250 tpm) en koppel (11,4 Nm @ 6.500 tpm) ontwikkelt. De stilstaande start en de acceleratie bij het inhalen zijn dus sneller dan bij de vorige SH125i. Dit geldt ook voor de topsnelheid. Dit is bijzonder handig bij druk verkeer.

Slank en schoon

Het brandstofverbruik (zonder geactiveerde vrijloopstop) varieert van 43,3 km/l bij de 2V eSP+ motor tot 44,6 km/l bij de 4V eSP+ motor (WMTC-modus). Een zeer belangrijk punt voor de eigenaars en voor de scooter die meestal in een stedelijke omgeving zal worden gebruikt: de eSP+ motor van de SH125i is nu EURO 5-compatibel. De toegestane limieten voor de uitstoot van uitlaatgassen worden in EURO 5 drastisch verlaagd in vergelijking met EURO 4.

VRIJLOOPSTOPTECHNOLOGIE

SCHAKELT DE MOTOR GERUISLOOS UIT EN IN AAN STOPLICHTEN

Honda SH125i, zoom op rechterhandgreep
Honda SH125i driekwart rechtervooraanzicht, met rijder in de stad

VOEG PIT TOE AAN JE LEVEN

Twee nieuwe vlijmscherpe kleurstellingen voegen een sportief kantje toe aan de SH125i.

Wil je jouw SH125i laten opvallen in de massa? Kies dan voor het heimelijke grijze Matte Rock Gray of het subtiele witte Matte Pearl Cool White. Zo krijg je een eigentijdse uitstraling met een sportieve kant, kenmerkende vloerplaatstrepen met het SH-logo, rode details aan het Honda- en SH-logo en sportieve strepen aan de koplamp.

SH125i
Bekijk de SH125i in de app.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.