Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom op TFT-scherm
Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom op TFT-scherm

GEAVANCEERDE RIJTECHNOLOGIE VOOR LANGE AFSTANDEN CRF1100L

De Africa Twin Adventure Sports is klaar voor je reis. Rond enkele blokken of rond de wereld. En omdat de weg lang kan zijn, hebben we een geavanceerde rijtechnologie ingebouwd om je te helpen om je bestemming te bereiken. Deze systemen zijn gemakkelijk te bedienen via een full colour Multi Information Display (MID) TFT-touchscreen.

Nieuwe geavanceerde technologie van de Africa Twin

De innovatieve geavanceerde technologie van de Africa Twin biedt een volledige uitrusting met onder meer het nieuwe 6,5 inch TFT touchscreen met Apple CarPlay®, Cruise Control, Bochten ABS, zes aanpasbare rij-modi en nog veel meer. Een robuuste en performante machine met geïntegreerde moderne technologie binnen handbereik.

 
Scrollen

AANTREKKELIJK EN RESPONSIEF MULTI-INFORMATIE DISPLAY

Op het full colour Multi Information Display (MID) 6,5 inch TFT-touchscreen regel je alle opties voor de rijmodi van de Africa Twin.

En in de vorm die jij kiest. Het MID kan worden aangepast om verschillende niveaus van informatie te tonen in functie van de gekozen rijmodus. De vier standaard rijmodi, plus de twee aanpasbare gebruikersmodi worden geselecteerd via de linkerbovenhoek van het 6,5 inch TFT-touchscreen. Dit geldt ook voor de SHOWA EERAaanpassing. Het is een gebruiksvriendelijk systeem, zelfs bij het dragen van handschoenen.

Apple CarPlay®

Iedereen moet in contact blijven, vooral bij lange ritten. De MID biedt daarom Apple CarPlay® om een Apple iPhone® te kunnen gebruiken via het TFT-touchscreen zonder grote afleiding tijdens het rijden (de iPhone® wordt aangesloten op een USB-oplaadpoort aan de rechterkant van het MID). Je kunt navigatie-apps openen en weergeven en met een Bluetooth headset op je helm kun je bellen, oproepen beantwoorden of naar muziek luisteren.

ENKEL DE BELANGRIJKE INFORMATIE ZIEN

VOLLEDIGE AANPASSING VAN HET FULL COLOUR 6,5 INCH TFT-TOUCHSCREEN

Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom op TFT-scherm
Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom op meter

Bluetooth connectiviteit

Het MID biedt ook handsfree draadloze Bluetooth connectiviteit met je iPhone® of Android toestel. Na de aansluiting heb je toegang tot playlists voor muziek en kun je bellen of oproepen beantwoorden via de headset op je helm zonder het stuur los te laten.