Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Africa Twin, zoom op TFT-scherm
Honda Africa Twin, zoom op TFT-scherm

CRF1100L GEAVANCEERDE RIJTECHNOLOGIE

De Africa Twin is gebouwd om gebruikt te worden. Hard. Op de weg of offroad in de zwaarste omstandigheden. En omdat we de uitdagingen kennen die je zult stellen, hebben we een geavanceerde rijtechnologie ingebouwd die zeer gemakkelijk te bedienen is via een full-colour Multi Information Display (MID) TFT-touchscreen interface.

Nieuwe geavanceerde technologie van de Africa Twin

De innovatieve geavanceerde technologie van de Africa Twin biedt een volledige uitrusting met onder meer het nieuwe 6,5 inch TFT touchscreen met Apple CarPlay®, Cruise Control, Bochten ABS, zes aanpasbare rij-modi en nog veel meer. Een robuuste en performante machine met geïntegreerde moderne technologie binnen handbereik.

 
Scrollen

TFT-TOUCHSCREEN

Op het full colour Multi Information Display (MID) 6,5 inch TFT-touchscreen regel je alle systemen van de Africa Twin.

En in de vorm die jij kiest. Het MID kan worden aangepast om verschillende niveaus van informatie te tonen in functie van de gekozen rijmodus. De vier standaard rijmodi, plus de twee aanpasbare gebruikersmodi worden geselecteerd via de linkerbovenhoek van het 6,5 inch TFT-touchscreen. Dit geldt ook voor de SHOWA EERA™ aanpassing. Het is een gebruiksvriendelijk systeem, zelfs bij het dragen van handschoenen.

Apple CarPlay®

Iedereen moet in contact blijven, vooral bij lange ritten. De MID biedt daarom Apple CarPlay® om een Apple iPhone® te kunnen gebruiken via het TFT-touchscreen zonder grote afleiding tijdens het rijden (de iPhone® wordt aangesloten op een USB-oplaadpoort aan de rechterkant van het MID). Je kunt navigatie-apps openen en weergeven en met een Bluetooth headset op je helm kun je bellen, oproepen beantwoorden of naar muziek luisteren.

KRIJG ALLEEN INFORMATIE DIE JIJ KIEST

HET MULTI INFORMATION DISPLAY 6,5 INCH TFT-TOUCHSCREEN IS VOLLEDIG AANPASBAAR

Honda Africa Twin, zoom op TFT-scherm Apple CarPlay®
Honda Africa Twin, zoom op TFT-scherm Bluetooth

Bluetooth connectiviteit

Het MID biedt ook handsfree draadloze Bluetooth connectiviteit met je iPhone® of Android toestel. Na de aansluiting heb je toegang tot playlists voor muziek en kun je bellen of oproepen beantwoorden via de headset op je helm zonder het stuur los te laten.