Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Uw Honda garantie

U krijgt standaard vijf jaar garantie op uw nieuwe Honda motorfiets of scooter. U hebt een onbeperkt aantal kilometers lang garantie op materiaal- en productiefouten.

Zicht over de schouder van de motorrijder, van motorfietsinstrumenten, stuur en de weg voor (locatie).

U bent gedekt

De volledige algemene voorwaarden van onze garantie staan in uw service- en garantieboekje dat u bij uw nieuwe motorfiets heeft gekregen.

Rijden in Europa

Al onze scooters en motorfietsen voor op de weg hebben een Europese garantie. Als u in Europa aan het reizen bent, raden we u aan altijd uw service- en garantieboekje mee te nemen. Hierin staan al onze Honda distributeurs, en zij kennen alle Honda's van binnen en van buiten.

Honda garantie op originele accessoires

Onze originele accessoires zijn gemaakt volgens de exacte fabrieksspecificaties. Dat betekent dat u een precieze pasvorm, een superieure werking en een geïntegreerd design kunt verwachten.

Op een origineel Honda accessoire, gemonteerd door uw Honda dealer (bij de eerste registratie op het moment van de inspectie voor levering), zit twee jaar garantie.

Accessoires aangeschaft na de eerste registratie en de inspectie voor levering hebben een garantie van 12 maanden of een garantie gedurende de resterende tijd van de garantie van het voertuig (indien aanwezig) - welke het langst is. Elk in aanmerking komend origineel Honda accessoire dat gedurende deze periode kapot gaat, wordt kosteloos vervangen of gerepareerd door een geautoriseerde Honda dealer, als voldaan is aan de garantievoorwaarden.

Honda originele reserveonderdelen

Uw Honda is een verzameling van afzonderlijke onderdelen die perfect in elkaar passen om een naadloos werkend geheel te vormen.

Door te kiezen voor Honda originele reserveonderdelen voor uw motorfiets, zorgt u ervoor dat uw Honda zo goed blijft presteren als wij bedoeld hebben tijdens het ontwerpen ervan: met comfortabele rijeigenschappen, een superieure hanteerbaarheid en uitstekende wegligging, samen met de hoogste beschermingsnormen.

Onze originele onderdelen hebben precies dezelfde kwaliteit als de onderdelen die we tijdens de productie van onze motorfietsen gebruiken. U weet dus zeker dat u waar voor uw geld, betrouwbaarheid en gemoedsrust krijgt.

Honda originele reserveonderdelen zijn verkrijgbaar via het Honda dealernetwerk. Als u vragen hebt, stel ze dan gerust aan een van onze onderhoudsexperts bij uw dichtstbijzijnde dealer.