Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Beleef Honda

Beleef Honda

Bij Honda denken we altijd aan de volgende stap. Word dus lid en ontdek een wereld waarin elke motorfiets het DNA heeft van de succesvolle racegeschiedenis.

Waarom Honda?

De baanbrekende technologie die we ontwikkelen voor de MotoGP-prestaties staat aan de basis van elke motorfiets die we maken – van superbike tot scooter. Dus wanneer u een Honda koopt, weet u dat u dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie krijgt als de professionals – dit geldt voor iedereen.

Geef niet op

We houden er van een uitdaging aan te gaan. Dit gaat terug tot de tijd waarin onze oprichter, Soichiro Honda, elke race bij de TT van de Isle of Man van 1959 verloor. Hij gaf het niet op en zette door. En zijn onvervaarde doorzettingsvermogen wierp twee jaar later vruchten af, toen het Honda-team terugkeerde en de eerste, tweede, derde en vierde plaats opeiste. Dus of u nu droomt van toeren op de openbare weg of de eerste plaats veroveren op het circuit, geef niet op. Dat deed Soichiro Honda ook niet.

We hebben niet stilgezeten

Lees er alles over: van race-uitslagen tot evenementen en promoties, ontdek wat er gaande is.

Wat mensen over ons zeggen

U hoeft ons niet gelijk op ons woord te geloven als we het over de kwaliteit van onze motorfietsen hebben. Blader door onze prijzenkast en lees ook wat anderen denken.