Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Adventure Roads

Noordkaap 2017

Honda Africa Twin rijdend langs de adembenemende fjorden en de met sneeuw bedekte bergen van Noorwegen.

In maart 2017 begonnen we aan de allereerste Honda Adventure Roads Tour - 40 rijders die in 8 dagen 3.750 km aflegden naar Nordkapp - door de adembenemende fjorden en besneeuwde bergen van Noorwegen. Zij die erbij waren zullen het nooit vergeten.

Het volgende hoofdstuk van Honda Adventure Roads zal plaatsvinden in Marokko in 2024. Ontdek dit nieuwe en spannende hoofdstuk dat dit jaar plaatsvindt via de knop hieronder.

Marokko 2024 Volg ons

Honda Africa Twin die bereden wordt door de Noordkaap.

Noorderpracht

Een mix van wegen en paden, het ene al wat moeilijker dan het andere, stelde de vaardigheden van alle rijders danig op de proef maar zorgde ervoor dat ze er samen sterker uitkwamen. Onze gidsen en Honda-ambassadeurs ondersteunden de groep gedurende de hele trip aan door de richting te wijzen en te helpen waar nodig.

Honda Africa Twin die bereden wordt door de Noordkaap.

Gezelschap

Samen rijden en onderweg ervaringen delen schept een speciale band en een gevoel van kameraadschap dat nog lang na het avontuur overeind blijft. Tijdens de rit naar de Noordkaap ontdekten de deelnemers nieuwe vaardigheden dankzij de tips van de HRC-coaches maar ook door te leren van collega-rijders.

Honda Africa Twin die bereden wordt door de Noordkaap.

Onvergetelijke momenten

Het ene moment neem je de landschappen in je op terwijl je rustig de weg volgt, en een minuut later draai je een bocht om en aanschouw je een adembenemend tafereel dat nog lang in je geheugen gegrift zal blijven. Je stopt, komt op adem, neemt een foto en rijdt verder. Het zijn het soort momenten dat niet vaak voorkomt. Maar àls ze er zijn dan zal je het geweten hebben.