Close
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Forza 300

De vrije manier

Het vermogen om te ontsnappen

Nu met

HSTC

Honda Selectable

Torque Control

Smart key-bediening

45 liter

optionele topkoffer

Scrollen

Productlogo Honda Forza.

De ultieme GT-scooter.

Deze performante en populaire Italiaanse scooter heeft een volledig nieuw ontwerp en re-engineering gekregen en is geëvolueerd naar een lichte, compacte en wendbare motorfiets die sportiever is dan ooit.

"Tour de Forza"

Het wordt steeds beter en beter.

Deze nieuwste versie heeft een gloednieuw stalen buizenframe; een lichtere behuizing voor een krachtige 279 cc motor die wendbaarheid biedt. Met Honda Selectable Torque Control (HSTC) – een primeur voor een Honda-motorfiets – krijg je maximale tractie. De verlichting is compleet in LED-uitvoering en vooraan is een elektronisch verstelbaar windscherm voorzien samen met het geïntegreerde digitale en analoge instrumentenbord. Deze nieuwe scooter biedt het ware gevoel van een GT, maar daaronder zal je ontdekken dat hij ook een sportief kantje heeft.

Close-up van Honda Forza 300 dashboard.
Close-up van Honda Forza 300 voorwiel.
Zijaanzicht Honda Forza 300, in stad.
Close-up van Honda Forza 300 LED-koplampen.

Gemaakt om indruk te maken

Een slanke, nieuwe look die bij zijn scherpe prestaties past.

Het is een snelle artistieke combinatie van aerodynamische efficiëntie en stijl. De Forza is een artistiek hoogstandje van gladde moderne lijnen die een echt gevoel van sportiviteit bieden in combinatie met een nieuwe scherpe en gefocuste look.

Driekwart vooraanzicht Honda Forza 300, in stad.

Overal verfijnd

Bekijk de details en de functies van deze knappe scooter van dichterbij.

Overal verfijnd

Bekijk de details en de functies van deze knappe scooter van dichterbij.

Vermogen in balans

De Forza wordt almaar beter.

Close-up van de Honda Forza 300 HSTC.

HSTC kan in- en uitgeschakeld worden met een schakelaar op de linkerstuurhelft.

De SOHC 279 cc sterke vloeistofgekoelde motor is afgesteld voor meer plezier en trekt sneller en soepeler op, dankzij de V-Matic transmissie. De Forza heeft nu een hogere topsnelheid maar moet niet inleveren op zijn gekende reputatie van brandstofefficiëntie. Je kan tot 350 km met een volle tank rijden.

Voel de Forza

De Forza is uitgerust met Honda Selectable Torque Control (HSTC), een primeur voor een Honda-scooter. Deze functie meet op progressieve manier het motorkoppel om slippen van het achterwiel te voorkomen. Het geeft je een extra veilig gevoel wanneer je bochten neemt op een nat wegdek, maar bij droog weer begint het plezier, door het juiste vermogen te geven voor snelle afslagen. 

Achteraanzicht Honda Forza 300, in stad.
Driekwart vooraanzicht Honda Forza 300, rijdend door water.

De Forza heeft een automatische centrifugaalkoppeling die via een soepele V-Matic transmissie wordt aangedreven. De versnellingen zijn ideaal voor hoge en lage snelheidscontrole en snelle acceleraties via een riemaandrijving.