Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Twee races, één hartslag

Er is een race op het circuit, maar er is ook een race om technische oplossingen te ontwikkelen die de beste prestaties op de weg opleveren. Beide races worden met één hartslag gereden omdat Honda iedereen wil laten genieten van de grote voordelen van het elektrische rijden.

  • MOTOREN VOOR

    4 wagens

  • ONDERSTEUNING VOOR

    2 F1 teams

 
Scrollen

Onze formule

De auto's van vandaag, gebaseerd op de ervaring op het circuit.

Vanaf onze eerste stappen in de wereld van de Formule 1 werden al onze ervaringen in de motorraces verwerkt in de ontwikkeling van onze auto's voor het wegverkeer. Het verleggen van de grenzen in dit nieuwe tijdperk van de turbo-hybride en van de elektronische technologie heeft ons de nodige kennis opgeleverd om prestatie-onderdelen te kunnen ontwikkelen voor het rijden op de wegen van vandaag... en van morgen.

Twee auto's, één doel

In 2020 rijden twee verschillende wagens met een RA620H Honda motor.

RB16 raceauto
AT01 raceauto

AT01 raceauto

RB16 raceauto

Passie en fierheid

Kracht en prestaties maken het pakket volledig.

De wagens van beide teams worden aangedreven door de Honda RA620H motor. De races van dit seizoen zullen ervaringen opleveren om dan vooruitgang te boeken, te groeien en, als alles meevalt, te slagen. Zestig jaar geleden zetten we onze eerste stappen in de wereld van de motorsport. We zullen nu het hele jaar hard werken om de resultaten te halen waarop onze oprichter, Soichiro Honda, fier zou zijn. 

Honda logo.