Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

HR-V Hybrid, rijdend in een plattelandsomgeving

De Honda HR-V e:HEV. Voel de energie.

Ontdek de gloednieuwe Honda HR-V e:HEV. Een energieke, zelfopladende hybride die een dynamische rijervaring garandeert dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd op F1-technologie en biedt geestdrift, vitaliteit en veelzijdigheid in alle mogelijke omstandigheden.

Onze HR-V is een volledige hybride. In tegenstelling tot een milde hybride, levert hij dynamische elektrische prestaties voor een nieuwe generatie van milieubewuste bestuurders.

Zelfopladende hybride

De volledig hybride ervaring

Het opvallende voordeel van Honda's e:HEV-systeem is dat onze volledige hybrides op stille elektrische energie kunnen rijden. Bij een milde hybride is dat niet mogelijk. De HR-V is goed voor uitstekende elektrische prestaties en reële besparingen.

Pictogram brandstofefficiëntie

Geen stopcontact nodig

De Honda e:HEV volledige hybrides laden zichzelf op en halen stroom uit regeneratief remmen. Er is dus geen netvoeding nodig en u bespaart tijd en moeite omdat u geen oplaadpunt moet installeren.

Pictogram 5 jaar garantie

Superefficiënt

De HR-V kan tot 740 km* rijden met een volle tank en heeft een CO2-uitstoot van slechts 94 g/km* zonder in te boeten aan comfort of prestaties. *HR-V WLTP gegevens.

alt

Gemoedsrust

De energie van de batterij voedt niet alleen de bijzonder performante elektrische motoren, maar verlaagt ook uw verbruikskosten. Ze wordt geleverd met een garantie van 5 jaar/100.000 km*. *Afhankelijk van wat eerst komt.

De elektrische aandrijving zorgt voor een bliksemsnelle acceleratie vanuit stilstand. Ze gebruikt de energie uit de batterij om de elektrische motoren aan te drijven.

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

De motoraandrijving gebruikt benzine om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op.

Het regeneratieve remmen wendt de energie die de elektrische motor genereert bij het afremmen aan om de batterij op te laden.

HR-V e-HEV knop

Duidelijke informatie over hybride auto's

Als u meer wilt weten over onze e:HEV hybride en over zijn kwaliteiten in vergelijking met een Mild Hybrid of een Plug-in Hybrid, klik dan op de knop hieronder.

Klikken & verslepen
Aan het opladen
  • Premium Sunlight White Pearl (available in 2-tone on Advance Style) Standaard
  • Premium Crystal Red Metallic Standaard
  • Crystal Black Pearl (available in 2-tone on Advance Style) Standaard
  • Platinum White Pearl Standaard
  • Meteoroid Grey Metallic (available in 2-tone on Advance Style) Standaard
  • Sand Khaki Pearl (available in 2-tone on Advance Style) Standaard
  • Midnight Blue Beam 2-Tone Silver (available on Advance Style only) Standaard
*Dit zijn de geselecteerde kleuren. Als u het volledige kleurengamma wilt zien, kunt u naar de configurator gaan of de brochure doorbladeren.
Klikken & verslepen
Aan het opladen
  • Black Fabric Standaard
  • Black Synthetic Leather and Fabric Standaard
  • Light Grey Synthetic Leather and Fabric Standaard
*

We willen u graag enkele video's tonen

Bekijk de video's hieronder voor uw eigen privévoorstelling van de nieuwe hybride Honda HR-V e:HEV.

Volledig hybride technologie De e:HEV technologie van de HR-V omvat het intelligente Multi-Mode aandrijfsysteem dat een naadloze en elektrische rijervaring biedt.

Prestaties en veiligheid Dankzij de hybride prestaties is rijden met de HR-V altijd een prettige ervaring in alle mogelijke omstandigheden. De combinatie met Honda SENSING maakt elke verplaatsing ook veiliger.

Exterior and Interior design De HR-V heeft een prachtige carrosserie en een mooi afgewerkt interieur. Rijden met deze wagen is een bijzonder prettige ervaring en hij past zich ook op vele manieren aan uw levensstijl aan.

In-car Technology and Connectivity Met de HR-V blijft u altijd geconnecteerd en ligt alles binnen handbereik. De My Honda+ app biedt bovendien talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Hou uw HR-V e:HEV binnen handbereik

De My Honda+ app biedt talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Geen gedoe meer met een gewone of een elektronische sleutel. Gebruik gewoon de afstandsbedieningsfunctie van de app op uw smartphone om de deuren en de ruiten te openen en te sluiten en om uw auto te starten.

De Honda wegbijstand zorgt voor extra gemoedsrust, waar u ook rijdt. Bij een aanrijding of pech wordt u onmiddellijk gecontacteerd om u gerust te stellen.

U kunt een geometrische zone rond uw HR-V instellen via de My Honda+ app. Deze functie waarschuwt u als uw auto deze ingestelde zone verlaat.

Als u vergeten bent waar uw HR-V geparkeerd staat omdat u de omgeving niet goed kent, helpt de autozoeker van de app u om de auto te vinden.

De details maken het verschil

Welke uitvoering kiest u?

Uitvoering
Aan u de keuze
Belangrijkste kenmerken
 
Driekwart vooraanzicht Honda HR-V

Elegance

Voor wie de essentiële functies van een SUV verlangt, maar ook waarde hecht aan comfort en de nieuwste technologie.
Honda CONNECT Honda SENSING Luchtverversingssysteem
Driekwart vooraanzicht Honda HR-V

Advance

Voor bestuurders die houden van een beetje meer luxe en stijl.
Verwarmd stuur Elektrisch inklapbare buitenspiegels Zwart synthetisch lederen en stoffen zetels
Driekwart vooraanzicht Honda HR-V

Advance Style

Voor bestuurders die op zoek zijn naar een mooi design, maar ook de premium kenmerken van een full-spec auto willen.
Oranje accenten Tweeledige kleur Draadloze oplader
Twee kinderen spelen veilig in een HR-V Hybrid

Voel u veilig

Honda SENSING werd ontworpen om u en uw passagiers te beschermen. Honda SENSING is een suite met intelligente veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen.