Honda’s ‘Electric Vision'

The future is here

Onze verbintenis is helder: Honda zal hybride, plug-in hybride, elektrische en brandstofcelauto's produceren die in 2025 twee derde van de door hun verkochte producten zullen vertegenwoordigen. Dit is de eerste van vele stappen.

Voor het eerst in de geschiedenis zal de Honda CR-V verkrijgbaar zijn met een hybride aandrijving. Hij krijgt bovendien een frisse nieuwe look - met robuuste wielkappen en scherpe contouren van voor naar achter.

Scrollen

Productlogo Honda.

De inspiratie om de dingen te maken die we nooit voor mogelijk hielden.

De reis begint hier

's Werelds favoriete SUV heeft nog steeds de designkenmerken die hem in eerste instantie zo succesvol maakten: een opvallend uiterlijk met hoogwaardige kwaliteit vanbinnen. Nu is er een nieuwe hybride aandrijving beschikbaar, uitgerust met een tweemotorig i-MMD-systeem. Dit systeem combineert de power van benzine met de directe respons van een elektromotor. Soepel, efficiënt en verrassend stil.

Een heldere blik in de toekomst

Dit is nog maar het begin.

Honda’s verbintenis om elektrische auto's te produceren gaat verder dan de innovatieve ontwikkeling van hybride en plug-in hybride voertuigen. Elektriciteit op basis van batterijen zal ook een rol spelen in de introductie van een uitgebreid aanbod van voertuigen met nul emissies in de komende jaren.

Het Honda Urban EV concept zal het eerste in serie geproduceerde elektrische voertuig zijn dat in Europa verkocht wordt. Dit is een enorme stap voorwaarts met mogelijkheid tot bestellen vanaf begin 2019.

Driekwart achteraanzicht van de Honda CR-V.
Close-up velgen Honda CR-V.
Fabrieksmedewerkers van Honda in magazijn.
Close-up van Honda Clarity Fuel Cell.