Honda Sky met veiligheidspictogram

De veiligheid verbeteren in Europa

In overeenstemming met onze wereldwijde visie van 'veiligheid voor iedereen' streeft Honda naar een samenleving waarin iedereen in volledige gemoedsrust van het leven kan genieten.

Ons streven naar veiligheid vormt een inspiratiebron voor Honda voor innovaties in producten, technologie en educatie. Daarom streven we ernaar om uiterlijk in 2050 wereldwijd nul verkeersdoden te hebben waarbij mobiliteitsproducten van Honda betrokken zijn.

Hoe Honda de veiligheid bevordert

We beseffen dat we nu al positieve actie moeten ondernemen om de veiligheid te verbeteren als we onze wereldwijde doelstelling om uiterlijk in 2050 nul dodelijke verkeersslachtoffers te hebben waarbij auto's en motorfietsen van Honda betrokken zijn willen realiseren. Honda bevordert de veiligheid door middel van technologische ontwikkelingen, zoals het Honda SENSING-pakket van actieve veiligheidstechnologieën, standaard op alle auto's in ons Europese assortiment.

We streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren ten behoeve van de gezondheid en het welzijn van de gebruiker, de bredere samenleving en het milieu op de lange termijn. Het Honda Safety Institute in Barcelona is er om bestuurders het vertrouwen te geven elke situatie aan te kunnen, terwijl we ons doel voor 2050 nastreven van nul verkeersdoden waarbij een Honda-voertuig betrokken is.

Veiligheid voor iedereen

Wij geloven in 'veiligheid voor iedereen'. Het is niet de bedoeling om iedereen thuis te laten zitten - het moet ons in staat stellen om onze vleugels uit te slaan.

Als wereldwijd bedrijf is Honda zich bewust van het belang om mensen over de hele wereld in staat te stellen om meer uit het leven te halen en het plezier en de vrijheid van beweging en mobiliteit te ervaren.

Klik op de onderstaande koppeling om ons jaarlijkse Europese milieurapport te lezen voor meer informatie over de regionale veiligheidsactiviteiten van Honda ter ondersteuning van deze wereldwijde benadering.

MEER INFORMATIE