Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Zijaanzicht Honda Civic e:HEV hatchback, geparkeerd in een zijstraat.

Gloednieuwe Civic e:HEV -
De hybride voor echte bestuurders

De volledig nieuwe Civic e:HEV, die in het najaar van 2022 op de markt komt, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die de legendarische dynamiek, het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen. 

Nieuwsgierig?

Draadframe van Honda Civic e:HEV motorsystemen.

Voel het e:HEV verschil

De e:HEV hybride aandrijflijn is de perfecte combinatie van prestaties en efficiëntie, waarbij naadloos naar de juists modus wordt overgeschakeld om telkens weer een uitstekende rijervaring te garanderen. Ontdek zijn ogenblikkelijke elektrische acceleratie en zijn soepele, verfijnde hybride vermogen. De e:HEV hybride technologie maakt van de nieuwe Civic een auto voor echte bestuurders.

Zijaanzicht Honda Civic e:HEV, geparkeerd in een zijstraat.

Strak en modern design

De gloednieuwe Civic verrast u met een opvallend gestroomlijnd en sportief silhouet.  Het vastberaden exterieur en de ononderbroken oppervlakken creëren een frisse, dynamische stijl. Details zoals de 18" lichtmetalen velgen en het handige fastback design maken zijn aantrekkelijke uiterlijk compleet.

Achteraanzicht van de Honda Civic e:HEV hatchback.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om meer nieuws te krijgen over de lancering van de Honda Civic e:HEV hatchback in het najaar van 2022.