Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

De complete SUV-range samen geparkeerd aan een meer

Het geëlektrificeerde SUV-aanbod van Honda

Ontdek Honda's zelfopladende hybride, plug-in hybride en volledig elektrische SUV-aanbod waar praktisch, ruim en indrukwekkend bereik naadloos samenkomen. Ervaar het rijplezier van onze SUV's die robuust vermogen combineren met een stijlvolle uitstraling. Aangevuld met doordachte details die onze obsessie met afwerking demonstreren.

Waarom kiezen voor een SUV?

'Sports Utility Vehicle' of SUV impliceert een ruim interieur en veel laadruimte. Honda SUV's combineren dynamisch rijgedrag en een hoog technologieniveau met een zuinig verbruik. Dat maakt ze ideaal voor woon-werkverkeer in de stad, uitstapjes met het gezin en avonturen buitenshuis.

 

Waarom een SUV van Honda kopen?

Honda SUV met kofferbak open geparkeerd

Flexibele opslagmogelijkheden

Het comfort en de veiligheid van uw kind staat voorop in de ZR-V. De ISO FIX-fittingen (I-SIZE) van de achterzetels zijn gemakkelijk bereikbaar. Bovendien beschikt u over royale ruimte voor kinderzitjes, zowel wanneer u ze naar voren als naar achteren richt. Als u meer ruimte wilt voor uw spullen, dan verschuift u simpelweg de achterzetels in de CR-V. 

Of u nu een roadtrip met uw gezin maakt of grote spullen vervoert, Honda's SUV's bieden de flexibiliteit en ruimte die u nodig hebt. Sommige van onze SUV's zijn ook uitgerust met dakdragers voor wanneer u extra bagageruimte nodig hebt of fietsen wilt meenemen op uw volgende avontuur.

Honda SUV met kofferbak open geparkeerd

Comfort onderweg

Honda doet er alles aan om de reis net zo aangenaam te maken als de bestemming. Of het nu gaat om onze ergonomische lichaamsstabiliserende zetels, het panoramische zonnedak* of het luxueus vormgegeven interieur die dat extra vleugje elegantie verschaft.

Ook koudere dagen staan garant voor rijplezier dankzij het verwarmde stuurwiel en zetels. Tijdens hete zomerdagen geniet u dan weer van extra comfort dankzij de verkoelende zetels**. Onze ergonomische zetels en intuïtief ingedeelde dashboards verbeteren de rijervaring. Smartphoneconnectiviteit behoort tot de standaarduitrusting.

*Deze zijn niet standaard inbegrepen
**Beschikbaar bij geselecteerde modellen

Honda SUV met kofferbak open geparkeerd

Topspecificaties behoren tot de standaarduitrusting

Ontdek een compleet nieuw niveau van connectiviteit en entertainment met de intelligente en dynamische SUV's van Honda. Met touchscreens tot 15 inch en uitgerust met Android Auto en Apple CarPlay, houden onze SUV's u onderweg naadloos verbonden met de apps en functies van uw smartphone.

Ontdek daarnaast het gemak van een elektrisch bediende achterklep, waardoor u moeiteloos uw boodschappen, bagage of zware spullen kan laden.

Honda SUV met kofferbak open geparkeerd

Veiligheid als norm

Honda SENSING, Honda's allesomvattend veiligheidssysteem voor een verhoogd wegbewustzijn, zorgt ervoor dat elke reis veilig verloopt. Met voorzieningen zoals het proactieve Collision Mitigation Braking System (automatische remassistentie) en de Adaptive Cruise Control met automatische volgfunctie bij lage snelheid, bent u efficiënt onderweg. Het Lane Keeping Assist System (actieve rijvakassistentie) waakt dan weer over uw positie in de rijstrook. De Cross Traffic Monitor (monitor uitparkeren) en het Road Departure Mitigation (actieve rijwegassistentie) zorgen voor extra waakzaamheid en helpen de bestuurder en diens passagiers om de reis veiliger te maken.

 Kleine Honda SUV - Elektrisch

Ontdek de
elektrische auto's van Honda

Honda's EV's zijn perfect voor in de stad. Sportief, krachtig, betrouwbaar en zeer wendbaar. Perfect om uzelf snel en eenvoudig te verplaatsen. Zogenaamde "range anxiety" behoort tot het verleden, want Honda's elektrische wagens brengen u verder dan ooit.

FAQ's

Welk type SUV's maakt Honda?

Honda biedt een gevarieerd aanbod SUV's op maat van verschillende voorkeuren en levensstijlen. Van de zeer populaire compacte HR-V en de middelgrote sportieve ZR-V met volledig hybride aandrijflijn, tot de compacte en volledig elektrische e:Ny1. Tot slot is er onze meest iconische grote SUV, de CR-V. Deze zijn verkrijgbaar in zowel volledig hybride als plug-in hybride aandrijflijnen.*

 

Wat is het verschil tussen 4x4 en vierwielaandrijving?

4x4-aandrijving geeft de bestuurder de mogelijkheid om te schakelen tussen twee- en vierwielaandrijving. Dat is ideaal voor verschillende terreinen. Vierwielaandrijving via AWD (all-wheel drive), daarentegen, brengt het motorvermogen over naar alle wielen en bepaalt automatisch welk wiel meer vermogen nodig heeft in welke situatie. Daardoor beschikt u over consistente en optimale tractie in verschillende omstandigheden.

Kunnen hybride SUV's een lading slepen?

De meeste hybride SUV's zijn in staat een lading te slepen. De grotere vraag naar vermogen om die extra lading te trekken betekent wellicht dat de auto waarschijnlijk op zijn conventionele motor zal vertrouwen in plaats van op de elektrische batterij. Honda's nieuwe CR-V Plug-in Hybrid* beschikt echter over een 'Tow Mode' waarmee de auto de elektrische accu kan gebruiken en beheren tijdens het slepen van maximaal 1.500 kg.

*Beschikbaarheid van modellen kan per markt verschillen

 

* Cijfers over verbruik & uitstoot gebaseerd op WLTP-data. De cijfers van het rijbereik weerspiegelen mogelijk niet de werkelijke rijresultaten. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de accessoires gemonteerd na registratie, verschillende rijstijlen, weersomstandigheden en de belading van het voertuig.

**VDA-Methode

***Indicatieve laadtijden worden weergegeven, enkel voor vergelijkende doeleinden en in optimale condities zoals een temperatuur rond 25° C. De werkelijke oplaadtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de leeftijd, het type, de staat, de oplaadcapaciteit en de temperatuur van de oplader en de batterij, de startlading en omgevingsfactoren zoals de buitentemperatuur op de plaats van gebruik. De oplaadtijd kan langer zijn bij kouder weer. Wanneer de batterij een bepaalde temperatuur bereikt, treedt de beveiligingstechnologie in werking.