Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Private Lease

Ontdek onze particuliere leasing aanbiedingen

Honda Jazz

Honda Jazz e:HEV Hybrid

 • Honda Private Lease: €439/maand* (incl. btw) – in Private Lease – zonder vooruitbetaling – 10.000 km (per jaar)/60 maanden1
 • *voorwaarden zie onderaan deze pagina

1[Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een Jazz e:HEV hybride met de vermelde opties, packs en diensten op 01/04/2023, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 4,5 l/100 km (WLTP), CO2: 102 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs van het voertuig (inclusief btw) : 24.830 EUR]*.

Honda Jazz

Honda HR-V e:HEV Hybrid

 • Honda Private Lease: €509/maand* (incl. btw) – in Private Lease – zonder vooruitbetaling – 10.000 km (per jaar)/60 maanden1
 • * voorwaarden zie onderaan deze pagina

1[Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een HR-V e:HEV hybride met de vermelde opties, packs en diensten op 01/04/2023, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 5,4 l/100 km (WLTP), CO2: 122 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs van het voertuig (inclusief btw) : 33.514,99 EUR]*.

 

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V e:HEV Hybrid

 • Honda Private Lease: €689/maand* (incl. btw) – in Private Lease – zonder vooruitbetaling – 10.000 km (per jaar)/60 maanden1
 • *voorwaarden zie onderaan deze pagina

1[Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een CR-V e:HEV hybride met de vermelde opties, packs en diensten op 01/04/2023, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 6,6 l/100 km (WLTP), CO2: 151 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs van het voertuig (inclusief btw) : 43.970 EUR]*.

Diensten inbegrepen

 • Onderhoud en Reparatie: voor een wagen in perfecte staat.
 • Banden: onbeperkt aantal zomerbanden gedurende de hele duur van het contract. Winterbanden in optie.
 • Verzekeringen** : goed verzekerd op de baan.
 • Tenlasteneming van schade of diefstal: rijden zonder zorgen.
 • Europese Pechverhelping: herstelling of takelen van de wagen 24u/24 en 7d/7.
 • Vervangwagen: een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

LEGALS

*Honda Private Lease een operationeel autoleasingproduct van het merk Honda, dat enkel wordt aangeboden aan particuliere klanten (enkel Belgische ingezetenen) via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Prijzen enkel geldig van 01/04/2023 tot 30/04/2023. Deze website vormt geen aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder, Arval Belgium NV, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden Private Lease.    

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en aan wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (inclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).
Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de maandelijkse huurprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium NV als nevenverzekeringstussenpersoon worden afgesloten. U kunt deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of importeur en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

Verantwoordelijke uitgever: Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch - Doornveld 180 - B-1731 Zellik - btw-nummer: BE 0467.016.396 – www.honda.be/cars  - cco@honda-eu.com