Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Gamma van hybride Honda auto's, geparkeerd voor een stadsgezicht

ONS e:HEV HYBRIDE GAMMA

We willen mainstream modellen creëren met geavanceerde, elektrische aandrijflijnen en elke hybride die we lanceren, brengt ons een stap dichter bij onze elektrische visie op een koolstofarme samenleving.

Waarom zijn onze e:HEV hybride auto's zo speciaal?

Heer rijdt met een Honda, interieur

U voelt het verschil

De e:HEV technologie van Honda zorgt ervoor dat onze volledige hybrides automatisch overschakelen op het gebruik van stille elektrische energie om indrukwekkende elektrische prestaties te leveren. Dat is niet het geval bij een milde hybride.

Dame glimlacht in achteruitkijkspiegel

Gewoon de beste

De technische uitmuntendheid van ons unieke e:HEV systeem is het resultaat van vele jaren innovatie in de ontwikkeling van hybride aandrijflijnen. Onze volledige hybrides zijn daardoor veel beter en efficiënter dan de milde hybrides.

e:HEV logo op auto

Geen stopcontact nodig

De Honda e:HEV volledig hybride auto's laden zichzelf op en halen energie uit de verbrandingsmotor en uit regeneratief remmen. Er is dus geen netvoeding nodig en u moet ook geen oplaadkabel installeren.

Close-up van interieur met dashboard

Lagere rijkosten

De energie die het zelf opladen oplevert, moet de verbrandingsmotor niet meer produceren. De rijkosten dalen dus en de uitstoot vermindert sterk. Een garantie van 5 jaar/100.000 km* waarborgt uw gemoedsrust. *Afhankelijk van wat eerst komt.

Zeker beter

Alle Honda's met de e:HEV aandrijflijn zijn zelfopladende, volledige hybrides. Hun batterij wordt dus volledig opgeladen door onze brandstofefficiënte verbrandingsmotor. De twee krachtbronnen werken in harmonie of onafhankelijk en gaan naadloos samen in drie rijmodi die automatisch worden geselecteerd om soepel vermogen en sterke prestaties te leveren.

e:HEV prestaties

De hybride technologie zorgt voor naadloos rijden. Ons intelligente systeem schakelt tussen de drie modi volgens de instructies van de bestuurder en staat op die manier borg voor een optimale efficiëntie.

Sluiten

Vooraanzicht Honda HR-V, rijdend op een landweg

Intelligent en dynamisch

Onze unieke aandrijflijn is intelligent en schakelt altijd automatisch en afhankelijk van de omstandigheden tussen de elektrische, de hybride en de motoraandrijving. 
De elektrische aandrijving is goed voor een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand, net als bij een elektrische auto. Ons e:HEV systeem kan immers exclusief werken met het elektrische vermogen zonder een beroep te doen op de verbrandingsmotor. Deze modus werkt ook bij matige snelheid voor een soepele en stille rijervaring.

Vooraanzicht Honda HR-V, rijdend op een landweg

Een intelligente hybride

Bij een hybride aandrijving verdelen de verbrandingsmotor en de elektrische motoren naadloos het werk. Ze passen zich daarbij voortdurend aan om steile hellingen, stadsverkeer en open wegen efficiënter aan te kunnen.

Vooraanzicht Honda HR-V, rijdend op een landweg

Opladen en regeneratief remmen

Bij hogere snelheden, zoals bij het cruisen op een snelweg, levert de verbrandingsmotor het vermogen en wordt de batterij opgeladen. Wanneer u vertraagt, laadt het regeneratieve remsysteem de batterij ook op met energie die anders verloren zou gaan. Al deze energie kan u een sterke boost van pure elektrische acceleratie geven wanneer dat nodig is. Dit is vooral nuttig bij het inhalen. 

Vooraanzicht Honda HR-V, rijdend op een landweg

Bijzonder handig

Het e:HEV volledig hybride systeem is handiger dan een plug-in hybride omdat 's nachts opladen overbodig geworden is. Een PHEV heeft een regeneratief remsysteem, maar dat is niet voldoende om de batterij volledig op te laden. Wanneer de batterij bijna leeg is, levert vooral de verbrandingsmotor het vermogen. In dit systeem valt het gewicht van de grotere batterij en van de zware aandrijflijn weg, maar het brandstofverbruik stijgt als de batterij niet voldoende opgeladen werd.

Close-up interieur aandrijvingsmodus

KIES UW STIJL

Een Honda hybride is een unieke auto omdat ons e:HEV systeem 3 prestatiemodi biedt: Normal om comfortabel en vlot te rijden. Econ om minder brandstof te verbruiken wanneer de verbrandingsmotor energie levert en Sport voor een sportievere rijervaring.  Kies gewoon een rijstijl en de auto doet de rest. U geniet daarna rustig van een aangename rit.

Driekwart vooraanzicht HR-V Hybrid, rijdend op een landweg

Onze gloednieuwe hybride SUV

De gloednieuwe HR-V biedt een combinatie van een sportieve stijl, het beste en ruimste interieur in zijn categorie en onze innovatieve e:HEV technologie voor een energieke rijervaring. U kunt tot 740 km* rijden met een volle tank en uw CO2-uitstoot bedraagt slechts 94 g/km*. De HR-V zet dus een belangrijke stap naar de verwezenlijking van onze droom van een volledig elektrisch gamma, nu we steeds dichter bij een emissievrije wereld komen.

*HR-V WLTP gegevens.

ONTDEK DE HR-V
Driekwart vooraanzicht HR-V Hybrid, rijdend op een landweg

Onze ruime hybride SUV

De grootste van onze hybride SUV's, de Honda CR-V, biedt een soepele en responsieve aandrijving via onze e:HEV aandrijflijn. Het is ook een echte kilometervreter. Met onze Comfort-klasse rijdt u tot 860 km* voor u moet tanken. Hij is superzuinig en heeft een CO2-uitstoot van slechts 114 g/km.* 

De combinatie van een ruim interieur met een opvallend, gewaagd design waarborgt bovendien echt rijplezier voor de bestuurder en de passagiers van de CR-V. 

*CR-V Comfort WLTP gegevens.

ONTDEK DE CR-V >
Driekwart vooraanzicht HR-V Hybrid, rijdend op een landweg

Onze hybride hatchback voor stadsverkeer

De Honda Jazz biedt een ontspannen rijervaring via onze e:HEV aandrijflijn. Deze hybride is soepel en efficiënt, en heeft een ruim interieur dat uniek is in zijn klasse. Hij combineert veelzijdigheid en efficiëntie met puur rijplezier. U rijdt tot 864 km* met een volle tank en uw CO2-uitstoot bedraagt slechts 79-141 g/km*.

*Jazz Executive WLTP gegevens.

ONTDEK DE HONDA JAZZ