Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Uw Honda Garantie

Bij de ontwikkeling van onze wagens streven we altijd naar perfectie zodat u vanaf de allereerste dag helemaal in uw nopjes bent over uw nieuwe wagen. Duikt er toch een probleem op? Dan dekt onze Europese standaardgarantie zo goed als alle defecten.

Honda-garantiestempel

Wat is inbegrepen?

Hier vindt u een overzicht van onze garanties. Bij elke garantie herstellen we - helemaal gratis - alle defecten aan de wagen die vallen onder de garantievoorwaarden in uw onderhoudscontract.

Fabrieksgarantie

We verwachten niet meteen dat er iets kapotgaat. Maar als dat toch gebeurt, dan vervangen of herstellen we gratis elk defect aan uw wagen binnen de eerste 3 jaar of 100.000 kilometer, naargelang wat zich het eerst voordoet.

Garantie op lakcorrosie

We houden het mooi en glanzend. Daarom garanderen we dat er geen zichtbare roestvorming ontstaat op de gelakte oppervlakken binnen de eerste 3 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

Garantie op aandrijflijn

De elektrische aandrijflijn (motor, i-MMD en onderdelen) van onze huidige line up zou vrij moeten zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van 5 jaar of 100.000 km - wat het eerst wordt bereikt.

Garantie op uitlaatsysteem

De uitlaat van uw wagen mag geen defect vertonen binnen de eerste 5 jaar en is vrij van zichtbare perforaties ontstaan door roestvorming. Inbegrepen zijn het verdeelstuk, de leidingen, de dempers en de katalysator maar niet het hitteschild rondom de katalysator.

Garantie op hoogspanningsaccu

De garantie op de hoogspanningsaccu van onze Full Hybrid modellen verschilt van de Plug-in Hybrid en Full Electric modellen:

  • Full Hybrid: 5 jaar of 100.000 km – wat het eerst wordt bereikt (valt onder aandrijflijn garantie);
  • Plug-in Hybrid en Full Electric: 8 jaar of 160.000 km – wat het eerst wordt bereikt.

Accucapaciteitsgarantie

Honda garandeert dat de accu van Plug-in Hybrid en Full Electric auto’s minstens 70% van zijn capaciteit behoudt na 8 jaar of 160.000 km – wat het eerst wordt bereikt.

Voor Full Hybrid auto’s geldt geen capaciteitsgarantie, aangezien de accu onder de 5 jaar aandrijflijngarantie valt. Zodra de accucapaciteit van een Full Hybrid auto onder een bepaald niveau zakt, zal de accu een foutcode creëren.

Garantie op plaatwerkcorrosie

Uw wagen mag geen roestvorming vertonen vanaf de binnenzijde naar de buitenzijde van de koetswerkpanelen voor een periode van 12 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

Garantie op chassiscorrosie

U bent gedekt voor functionele storingen veroorzaakt door perforaties na roestvorming op specifieke onderdelen voor een periode van 12 jaar, ongeacht het aantal afgelegde kilometers.

De auto moet elke 12 maanden worden geïnspecteerd door een Erkende Honda-dealer om aanspraak te kunnen blijven maken op de Garantie op structurele corrosie. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om alle herstelwerkzaamheden uit te laten voeren die noodzakelijk worden geacht om behoud van de garantie te waarborgen.