Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Honda Hybrid auto line-up, geparkeerd voor een gebouw.

Honda accessoires

U kunt kiezen uit tal van accessoirepakketten en afzonderlijke items om uw auto een persoonlijk tintje te geven. Uw auto beschermen, premium interieur- en exterieur accenten toevoegen of de bagageruimte organiseren, er is voor elk wat wils.

Interieur van een Honda auto met display

Waarom Origineel?

Ze worden "Origineel" genoemd omdat ze echt uniek zijn. Dat betekent dat onze accessoires perfect passen en voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen voor uw auto.

Onze accessoires worden samen met de auto ontwikkeld en erop getest. Zo kunnen we garanderen dat veiligheid onze topprioriteit blijft.

Je EV of plug-in hybride opladen

Honda auto geparkeerd onder beschutting

Thuis opladen

Met de Honda oplader is je EV thuis opladen kinderspel. Alle opladers zijn zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en efficiënt. Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar, die geproduceerd zijn volgens dezelfde strenge normen zoals ieder product van Honda, en omvatten tal van ingenieuze kenmerken om het leven van elke bestuurder te vereenvoudigen. Er zijn drie modellen beschikbaar, afhankelijk van wat de bestuurder nodig heeft.

Bekijk de Honda Power Charger brochure
Honda auto geparkeerd onder beschutting

De juiste oplader kiezen...

Honda Power Charger
Biedt een oplaadcapaciteit tot 22 kW driefasig of 7,4 kW enkelfasig, voor sneller thuisladen.

Honda Power Charger S
Omvat intelligent opladen en smart home integratie wanneer aangesloten op de Honda oplader S+. Met dit model kunnen ook gebruikersrechten worden ingesteld.

Honda Power Charger S+
Kan communiceren met verschillende eenheden en biedt e-mobility oplossingen zoals lokaal belastingsbeheer.

Honda auto geparkeerd onder beschutting

Openbaar oplaadpunt

Zelfs onderweg kunt u uw nieuwe elektrische auto heel makkelijk en snel opladen. Met behulp van onze modus 3 oplaadkabel kunt u uw EV opladen bij openbare oplaadpunten en privé oplaadpunten uitgerust met type 2 stopcontacten.

Lees meer over opladen

Honda Power Charger - belangrijkste kenmerken

Quality icon
Quality
De Honda Power Charger is uitgebreid getest en wordt geleverd met een volledige 3 jaar garantie. Dit model is ontworpen voor de toekomst en kan snel en makkelijk worden aangepast, indien nodig.
Safety icon
Safety
Veiligheid is altijd onze topprioriteit. Daarom zijn onze opladers ontworpen voor zowel gebruik buiten als binnen, in alle weersomstandigheden. Om aan de verplichte veiligheidsrichtlijnen voor installatie thuis te voldoen, is slechts een RCD type A vereist, in plaats van het duurdere model type B
Ergonomic design icon
Ergonomic design
Honda opladers zijn voorzien van een led-statusbalk die de stroommodus aanduidt, plus een digitaal display waarin de hoeveelheid gebruikte energie (kWh) wordt weergegeven. Wanneer de kabel juist is aangesloten, worden beide zijden vergrendeld voor een maximale veiligheid.
Charging icon
Fast, reliable charging
De Honda Power Charger maakt gebruik van de wisselstroom in elke woning. Eigenaars van een elektrisch voertuig kunnen ermee opladen tot 100% capaciteit op de meest efficiënte manier, op voorwaarde dat een stroomvoorziening van 32 A beschikbaar is. De oplader kan gebruikt worden met verschillende kabels en bewaakt de temperatuur voortdurend en beperkt het vermogen indien nodig
Smart home technology icon
Smart home technology
De Honda Power Charger werd ontworpen voor een eenvoudige integratie met de meest populaire Smart Home technologieën van vandaag. Dankzij UDP, Modbus TCP en een ingangsschakelaar, kan hij gemakkelijk worden aangesloten op de technologie waarmee vele woningen al uitgerust zijn
User authorisation icon
User authorisation
Via een contactloos kaartsysteem (op basis van RFID) kan het gebruik van de oplader beperkt worden tot alleen kaarthouders. Dat betekent een extra beveiliging in gedeelde woonruimtes en bedrijven waar een Honda EV of plug-in hybride wordt gebruikt als onderdeel van een wagenpark. Met een enkele Honda Power Charger S+ kunnen maximaal 1024 kaarten worden gebruikt, terwijl de Honda Power Charger S maximaal 20 kaarten per eenheid biedt.
Vooraanzicht Honda HR-V geparkeerd op een oprit.

Stel uw Honda auto
met accessoires samen

Stel uw perfecte Honda met accessoires samen met onze interactieve configurator. Kies uw auto, kleur, kenmerken, accessoires, en meer.

Honda accessoires: FAQ

Wat is de garantieperiode voor originele Honda accessoires?

Als u een origineel Honda accessoire koopt en het laat plaatsen door een erkende Honda verdeler, loopt de garantie even lang als de standaard Honda autogarantie:

- Als het accessoire op een nieuwe auto wordt geplaatst, is de garantieperiode 3 jaar of 100.000 km (afhankelijk van wat eerst wordt bereikt-.
- Als het accessoire later wordt geplaatst, geldt de resterende garantieperiode tot 3 jaar met minimaal 1 jaar.

 

Wat moet ik doen als ik mijn sleutel van een vergrendelbaar origineel accessoire kwijt ben, zoals een dakkoffer?

Kopieer het nummer op het slot en neem contact op met uw verdeler om een reservesleutel te bestellen

 

Waar kan ik extra RFID-kaarten kopen als ik meerdere kaarten wil verbinden met één oplader?

Extra kaarten zijn verkrijgbaar in sets van 5, die je kunt kopen bij je plaatselijke verdeler

Vraag ernaar bij je plaatselijke verdeler