Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Ontdek onze leasing aanbiedingen voor bedrijven

Honda Jazz

Honda Jazz e:HEV Hybrid

Nu in Business Lease vanaf €419,- per maand *

Honda Jazz

Honda HR-V e:HEV Hybrid

Nu in Business Lease vanaf €489,- per maand *

Honda Jazz

Honda Civic e:HEV Hybrid

Nu in Business Lease vanaf €529,- per maand *

Honda e

Honda e

Nu in Business Lease vanaf €619,- per maand *

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V e:HEV Hybrid

Nu in Business Lease vanaf €659,- per maand *

Diensten inbegrepen

  • Onderhoud en Reparatie: voor een wagen in perfecte staat.
  • Banden: onbeperkt aantal zomerbanden gedurende de hele duur van het contract. Winterbanden in optie.
  • Verzekeringen** : goed verzekerd op de baan.
  • Tenlasteneming van schade of diefstal: rijden zonder zorgen.
  • Europese Pechverhelping: herstelling of takelen van de wagen 24u/24 en 7d/7.
  • Vervangwagen: een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

LEGALS

Operationele leasing is een product dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, door Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102, nevenverzekeringstussenpersoon, https://www.arval.be/, info@arval.be, in haar hoedanigheid van verhuurder. 

Deze informatie voor publicitaire doeleinden, geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een Jazz hybride comfort, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 4,5 g / km (WLTP-normen), CO2 : 82 g/ km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 24.170 EUR.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een HR-V hybride Elegance, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 5,4 g / km (WLTP-normen), CO2 : 96 g/ km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 32.175 EUR.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een Civic hybride elegance 2WD , voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 4,7 g / km (WLTP-normen), CO2 : 91g/ km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 31.790 EUR.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een Honda e Advance, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 17,2 kwh / 100 km (WLTP-normen), CO2 : 0 g/km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 40.160 EUR.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een CR-V hybride elegance 2WD , voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, CO2: 6,6 g / km (WLTP-normen), CO2 : 120 g/ km (NEDC-normen), catalogusprijs van het voertuig (inclusief BTW) : 43.270 EUR.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief  en onder voorbehoud van wijzigingen in fiscaliteit en catalogusprijzen van voertuig en opties, en wijzigingen in uitvoering en uitrusting. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief BTW) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De maandelijkse leaseprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeersstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, , een vervangwagen van een lagere klasse indien het voertuig langer dan 24 uur geïmmobiliseerd is, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (burgerlijke aansprakelijkheid BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering). Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs : brandstof, verkeersboetes, BTW.  De CO2-percentages zijn eveneens indicatief en onder voorbehoud van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het eind van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

** De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium NV worden afgesloten. Deze verzekeringen kunnen echter ook bij de verzekeraar van uw keuze afgesloten worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel. De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in dit document. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie; uitrusting en afwerking van de wagen op de foto kunnen verschillen van de wagen voorgesteld in deze actie.

Verantwoordelijke uitgever: Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch - Doornveld 180 - B-1731 Zellik - btw-nummer: BE 0467.016.396 – www.honda.be/cars  - cco@honda-eu.com