Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

CR-V hybride SUV accessoires Aero Pack

Kies je favoriete Honda CR-V optiepakketten en accessoires

CR-V hybride SUV accessoires Aero Pack

Aero Pack e:PHEV

Voeg een vleugje stijl en comfort toe en verbeter
de eigentijdse lijnen van de CR-V.

Aero Pack en Illumination Pack e:PHEV

Stel uw CR-V exterieur samen met het Aero Pack, en vul de elegante looks van het exterieur verder aan. Dit pack omvat een aerobumper voor- en achteraan, een kofferklepspoiler in Berlina Black en Berlina Black treeplanken.

De getoonde lichtmetalen velgen zijn een optie.

Aero Pack en Illumination Pack e:HEV

Het Aero Pack voegt een exclusieve premium afwerking toe, die de algehele look van uw CR-V verder verbetert. Dit pakket omvat de aerobumper voor- en achteraan, een gelakte kofferklepspoiler, Lunar Silver spiegelkappen en Lunar Silver treeplanken. 

De getoonde lichtmetalen velgen zijn een optie.

CR-V hybride suv Style Pack e:HEV

Style Pack e:HEV

Laat uw CR-V e:HEV opvallen met het Style Pack in carrosseriekleur, dat de premium en dynamische look van uw Honda perfect aanvult. Het pakket bevat de aerobumper vooraan, de onderste achterbumper, en de trim op wielkasten en de onderzijde van de deuren.

De getoonde lichtmetalen velgen zijn een optie.

Beschikbaar in 2024

Oplaadpunten

Honda Power Charger

Honda Power Charger

De Honda Power Charger biedt een laadcapaciteit tot 22kW driefasig en 7,4kW enkelfasig voor sneller thuis opladen. Er zijn drie varianten beschikbaar. De Honda Power Charger, S en S+, met en zonder afdekluikjes (hangt af van de nationale wetgeving). Ook beschikbaar: MID- en M&E-conforme varianten voor factureringsdoeleinden.

Mode 2-oplaadkabel (P-EVSE)

Mode 2 laadkabel (P-EVSE)

Portable Electric Vehicle Supply Equipment (P-EVSE) voor het opladen van voertuigen via het net. Een veilige opbergtas is inbegrepen.

Mode 3-oplaadkabel (P-EVSE)

Mode 3 laadkabel

Laadkabel om uw voertuig aan te sluiten op een Honda Power Charger of openbare lader (1 fase en 3 fase varianten beschikbaar). Een veilige opbergtas is inbegrepen.

De inhoud van deze pagina kan worden gewijzigd. Contacteer uw lokale Honda-verdeler als u meer informatie wilt.