Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Getoonde auto is een Honda CR-V 2.0 i-MMD Full Hybrid Advance in Canyon River Blue Metallic - Cijfers voor zuinigheid en uitstoot: (WLTP*) Actieradius 4,8-8,1 (l/100km), CO2 110-183 (g/km).
De afgebeelde auto is een Honda CR-V 2.0 i-MMD Plug-in Hybrid Advance Tech in Diamond Dust Pearl - Cijfers voor zuinigheid en uitstoot: (WLTP**) gewogen en gecombineerd 0,8 (l/100km), CO2 gewogen 18,0 (g/km). Elektrisch energieverbruik gewogen en gecombineerd: 15,5 kWh/100 km.
Cijfers, afkomstig van testresultaten van EU-gereguleerde laboratoria, dienen ter vergelijking en kunnen afwijken van de werkelijke rijprestaties.

† Bepaalde uitvoeringen

+ Indicatieve oplaadtijden getoond, ter vergelijking. De CR-V PHEV-boordlader is 1-fasig en heeft een maximaal oplaadvermogen van 6,8 kW. Een lading van 0 - 100% kan worden bereikt in ongeveer 2,5 uur met een AC-lader van min. 6,8 kW (32A) en in 7,7 uur bij 2,3 kW (10A) bij het thuisladen, in optimale omstandigheden zoals een temperatuur rond 25 °C. Werkelijke oplaadtijden kunnen variëren naar gelang diverse factoren: zoals leeftijd, type, oplaadvermogen, staat en temperatuur van de lader en accu, de max. laadsnelheid van de auto en het laadpunt, de startlading en omgevingsfactoren, zoals de buitentemperatuur ter plaatse en de stroomsterkte en spanning die op het laadpunt beschikbaar zijn. Oplaadtijden kunnen langer zijn bij kouder weer en als de temperatuur van de accu de beveiligingstechnologie activeert. U kunt de accu alleen opladen met de maximale laadsnelheid die de auto accepteert. De oplaadtijd wordt ook bepaald door het maximale oplaadvermogen van het laadpunt dat u gebruikt.